29 december 2006

Multikulturellt läkarbesök

En amerikansk kvinna från Nashville, Tennessee var i Sverige för att fira jul. På juldagen fick hon ont i halsen och fick tid på en vårdcentral i Karlshamn. Men läkaren vägrade att undersöka henne. Han sa att han inte tyckte om amerikaner och att han inte tyckte om att höra engelska talas i sitt mottagningsrum. ”Jag vill inte ha något att göra med sådana människor,” sa han. Läkaren är palestinier och tycker inte om USA:s utrikespolitik.

Läkaren presenterade sig inte, röt åt kvinnans man och stormade ut ur rummet, meddelar svenska media och ser till att göra händelsen obegriplig genom att inte nämna doktorns nationalitet.

Landstinget i Blekinge tänker inte göra något åt patientens anmälan därför att läkaren nekar,
"ord står mot ord".

Det är ju i och för sig trevligt att muslimer i Sverige känner sig väl mottagna och kan slappna av och leva ett normalt liv. Men det är inte lika trevligt om normalt för dem innebär att leva efter regler som är i motsättning till svensk lagstiftning.

Ingår inte längre Hippokrates ed i läkarutbildningen? Eller svär muslimska läkare sin ed med två fingrar på Koranen, som tillåter taqiya, att ljuga för icke-muslimer.

Det är självklart att läkaretiken gäller alla människor. Men enligt islam är det inte så, en icke-muslim är nära på att jämställa med en gris. På dagis kallar de muslimska barnen sin fröken för "oren" och "smutsig", och vägrar lyda henne eftersom hon inte är muslim. Om hon frågar dem varför, svarar de att deras föräldrar sagt att svenskar och icke-muslimer alla är orena.

Om vi inte möts av respekt är det skäl att ifrågasätta fortsatt invandring från muslimska länder. Och bland dem som redan är här finns attityder som måste ändras, den saken är klar. Osama bin Laden är populär i vida kretsar. Han skulle inom få år kunna bli kommunalråd i Malmö, om han ställde upp.

I Danmark gjordes ett försök med en förening som heter moderata muslimer. Tyvärr blev den ingen framgång. Som jag skrivit tidigare är problemet för moderata muslimer, i den mån de finns, att de måste förändra sin religion så den passar i ett demokratiskt samhälle. Och det är inte lättaste, det inser man så fort man bläddrar lite i Koranen.

I år har den muslimska invandringen till Sverige mer än tredubblats. Bara till Skåne kommer dubbelt så många som till hela Danmark. Migrationsminister Tobias Billström säger att det inte finns några planer på att ändra politiken. Många hade nog väntat sig något annat av den nya borgerliga regeringen.

Jag vet, jag vet, det låter illa när jag tjatar om invandring. Alla tänker på judarna som inte var välkomna. Men tänk på att de fortfarande inte är välkomna. Nu är det muslimerna som förföljer dem i Europa. Imamerna skickar fram beslöjade flickor i TV som ska beklaga sig över att muslimerna blir lika motarbetade som judarna var. Det är så rörande att jag antar att judarna själva går på det.

Muslimerna beräknas komma att utgöra majoriteten av befolkningen, i Danmark någon gång mellan år 2030 och 2040, i Sverige med sin stora invandring ännu tidigare. Men så lång framförhållning har inte våra politiker, de är mer upptagna av att fjäska för att få muslimernas röster i nästa val.

De som kommer hit är inte heller de mest utbildade och icke-religiösa. "Doctors, engineers, pharmacists and academics prefer Canada, Britain, Australia and New Zealand."

Sveriges invandringspolitik kontrasterar starkt mot den i restriktiva länder som Danmark och Nederländerna. Enligt de nederländska myndigheterna har 73 000 personer sökt uppehållstillstånd hittills i år, jämfört med 126 000 år 2004. Trots minskningen är landet utsatt för ett kulturellt självmord eftersom majoriteten av invånarna i storstäderna Rotterdam och Amsterdam har utländsk bakgrund, främst muslimer från Marocko och Turkiet.

I Danmark har antalet asylsökande smält ihop sedan dess stränga lagstiftning introducerades för fyra sedan. Den totala invandringen till Danmark i år beräknas till 6000 personer, jämfört med över 100 000 till Sverige.


I Sverige tar media reflexmässigt ställning för muslimerna mot den danska politiken. Inte nog med att Danmark har en stram utlänningspolitik, de har ju soldater i Irak också! Så för den pakistanske läkaren är knappast danska patienter mer populära än amerikanska. Men vem är främlingsfientlig egentligen? Främlingsfientlighet är en människosyn som inte går att kombinera med jobb som läkare. Muslimer och icke-muslimer bör inte diskriminera varandra, respekten bör vara ömsesidig.

Så borde det vara, men tyvärr är det stora mellanöstliga inslaget i Sverige monokulturellt, "det er sig selv nok".


En kristen som flyttar till Saudiarabien har att välja på följande: konvertera till islam, hålla absolut tyst om sin tro, eller dö. Därför är vår religionsfrihet något som de flesta muslimer ser som ett tecken på svaghet, liksom våra politikers och medias prat om integration och multikultur.

Med hjälp av sådan nyttig idioti behöver islam inte vänta med att ta makten ända till år 2030.

"Karlshamn, Blekingepärlan den fina
Hade läkare från Palestina
Bad prompt sjuklingen dra
Sa hon vård ej bör ha
Amerikaner, de är en ren pina!"

Jänkarhat var det, ja.



19 december 2006

Kravmentalitet


I Köpenhamn är det tydligt hur hårfin gränsen till fascistiskt beteende är för de ungdomar som tagit sina politiskt superkorrekta föräldrars åsikter på orden. Flera hundra så kallade autonoma slåss i dessa dagar med polisen för att försvara ett ockuperat hus. Medan polisbilar och sopcontainers brinner strömmar hög musik ut genom fönstren på ungdomshuset. Polisen står maktlös och säger att de ska avvakta till efter jul.

En grupp med äldre personer som bär västar med texten ”Forældre imod politivold" är med. De ger intryck att vara organisatörer. Bortskämda ungar och deras föräldrar. Vad slåss de för egentligen? De verkar ju ha gott om pengar, har bjudit 15 miljoner för det gamla rucklet, så varför inte köpa ett annat hus?

"Kristna och ungdomar i heligt krig," skriver Sydsvenskan. Huset köptes år 2000 av den kristna församlingen Faderhuset. Motivet till köpet var att församlingens ledare Ruth Evensen kände sig provocerad av en banderoll på fasaden med texten "Till salu - inklusive 500 stenkastande våldspsykopater från Helvetet."

Ruth Evensen vill inte sälja. Ungdomshusets advokat beskyller henne för att ha startat en fundamentalistisk våldsvåg. "Heterosexister der hverken går ind for abort eller muslimer, men som hellere vil hylde deres Gud. RUTH trænger virkelig til psykologhjælp!"

Men förståelsen för de autonoma är förbrukad. "Dette er ikke Gaza, lille venner. I får altså ikke en selvstændig stat, hvor dansk lov og ret ikke gælder, og hvor politiet ikke har adgang." Skriver La Kimpolina, som också gjort julbilden här ovan.

De autonoma besättarna har brutit mot husfreden, som det heter i dansk lagstiftning. Den liberalistiska ideologin har den privata egendomsrätten som sin viktigaste grundpelare. Men alla principer har undantag, till skillnad mot ungdomshuset borde det ”ockuperade” Christiania i Köpenhamn få vara i fred. Om inte annat är naturen fin där, med kanaler och grönska.


18 december 2006

Svenskarna är offer för självbedrägeri

Tänk vad trevligt om Sverige hade kunnat erbjuda flyktingarna ett helhjärtat välkomnande och göra som i Kanada där tjänstemännen tar emot de nyanlända vid flygplatserna och skakar hand och säger,"Välkommen hem!"

Som "tack" fick kanadensarna islamiska sharia-lagar. Folk reagerade förstås, men då var det för sent för det "politiskt korrekta" etablissemanget hade redan hunnit ändra lagstiftningen.

Om tjänstemännen som skakar hand, men inte om sharia-lagarna, stod i en artikel om Eslöv i Sydsvenskan. Eslöv välkomnar invandrare och ska nog skaffa jobb åt dem. Något i den stilen. I samma nummer av tidningen kunde man läsa om ett ökänt gäng som sprider skräck i Eslöv. Om nätterna går de runt och letar offer de kan råna och misshandla. Polisstationen är numera obemannad, polisen måste köra hela vägen från Lund. Feststämningen försvinner, den som faktiskt Eslöv haft trots sitt rykte att vara Sveriges tråkigaste stad. Slut på den skojiga lösaktiga livsstilen, för nu har det dykt upp en intolerant religion som hatar sånt.


Det gäller att hålla huvudet kallt och undvika misstroende mot människor bara för att de är muslimer. Att det misshandlande gänget har den bakgrunden gick det inte att läsa, inte ens mellan raderna. Det är kanske korrekt journalistik men i längden skapar den mer fördomar än öppenhet och ärlighet gör.

Som sagt, vi måste undvika att bli misstänksamma och fördomsfulla. Men det utesluter inte att vi måste ha lov att diskutera. Hur stor kapacitet har vårt samhälle att klara invandringen? Rättare sagt massinvandringen. Hur ska vi förhålla oss till islamiseringen? Det är faktiskt ganska jobbigt att få en ny religion på nacken när vi äntligen lyckats bli av med den gamla.

Det är inte Jesus Kristus som nyfrälsta muslimer följer, utan en figur med en helt annan uppsättning av moraliska normer.

Vilket förstås inte stämmer med vad man brukar få höra, "att alla religioner predikar samma sak", en tröstande icke-visdom för att folk inte ska bli skrämda men som i stället gör dem dumma. Den politiskt korrekta hjärntvätten förvandlar människor till relativister som tror att alla kulturer är lika goda.

Vi har gått ur askan och in i elden och drabbats av islamister som vill tvinga oss att anpassa oss efter deras lagar. Ungdomsgäng som rånar och misshandlar och våldtar och tycker att de därmed gör sin religiösa plikt. I moskén får de höra att de otrogna inte är mer värda än hundar, och i koranen står ännu värre saker som jag inte orkar citera just nu.

Islam befinner sig i ständigt krigstillstånd, målet är att hela världen ska underkasta sig. Att överge islam betraktas som desertering och bestraffas med döden. De som inte är muslimer kallas dhimmi, beskyddade personer. För att ha rätt att leva måste de betala skatt till herrefolket, muslimerna. Vad är detta om inte kriminellt beteende upphöjt till en religion som kan gömma sig bakom en religionsfrihet som den hånskrattar åt. Känns mönstret igen? Efter att nazisterna kommit till makten genom demokratiska val avskaffade de genast demokratin.

De flesta politiker och journalister har ideologiska skygglappar och vill inte se verkligheten, bara hur den borde vara. De har verkligen förstört enormt mycket genom att lägga lock på debatten. Att Sverige erbjuder skydd åt terrorister är det tyst om i media. Nej inte helt tyst, med jämna mellanrum dyker det upp att någon jihad-krigare är svensk. Svensk står det i tidningen, inte svensk medborgare. Namn får inte nämnas. Hur ska det gå till att hitta vettiga lösningar när det är förbjudet att tänka?

Om folk inte räknar våld som våld, så omkommer de en dag av brist på fruktan, sa den vise Lao Tse som levde för 2500 år sedan. Sverige har haft fred i 200 år. Har så pass många generationer i fred och ro berövat hela nationen förmågan att föreställa sig fara? Om väst retirerar från Afghanistan och Irak kommer vi att få se striderna utkämpas på våra egna gator. Därför att Islam är en totalitär religion som vill härska över hela världen.

Tro nu inte att jag med de här åsikterna skulle ha någon framtid hos sverigedemokraterna, de är nog som svenskar mest, ganska kyliga gentemot USA och Israel, vilket jag inte är. Jag gillar USA för att debatten är så öppen där. Och jag håller på Israel, det är bara så. Det är patetiskt hur alla politiskt korrekta media vägrar att se vem som är den verkliga fienden. Inte förrän de börjar förstå att islam är ute efter att döda, förslava, eller omvända alla som inte är islamiska kommer vi aldrig ens hoppas på att försvara oss.

Det är också patetiskt att se allt kvardröjande judehat i blogg efter blogg som i övrigt har vettiga åsikter om islam och invandring. Var är logiken? Varje människa borde skaffa sig en logik, skaffa sig ett andligt motstånd mot dogmer i religion och politik.

På tal om bloggar är det tur att de finns så man förhoppningsvis kan vara anonym. På sätt och vis förstår jag dem som skriver i tidningarna, att de måste vara så präktigt politiska korrekta till varje pris. Kom ihåg den franske filosofiläraren Robert Redeker, som på grund av en kritisk krönika i tidningen Le Figaro i september blev dödsdömd på islamistiska internetsidor.

Vid det här laget borde det framgå att min utgångspunkt är liberalistisk, inte nationalistisk. It takes every kind of people to make the world go 'round. Även sverigedemokrater behövs. Det är viktigt att vi hjälps åt så att vi blir förskonade från den odemokratiska och totalitära ideologin islam. Jag kunde skrivit islamism, men det gör tyvärr ingen större skillnad.
Alla vet att sverigedemokraterna vill stoppa invandringen, men varför vill dom det? Deras främsta motiv är att bevara välfärdsstaten, eller med ett ord som ligger närmare deras ideologi, folkhemmet. Invandringens ekonomiska och sociala kostnader förstör solidariteten mellan medborgarna, det blir konkurrens och bråk, vilket sverigedemokraterna märker av. Hederlig arbetslös arbetarklass som är lite modigare än de andra partierna. De vågar ta upp invandrarnas kriminalitet. Sådant är inte god ton i det här landet så de blir ständigt trakasserade av de så kallade antifascisterna, halvbildad arbetslös medelklass.

Man ska lägga märke till att sverigedemokraterna hellre använder ordet invandrare än muslim. När de talar om invandrares brottslighet undviker de att nämna att den är relaterad till religionen. Det kanske har att göra med att de blev skrämda när förra justitieministern Laila Freivalds olagligen men stalinistiskt korrekt stängde deras hemsida för att den visade de danska Muhammedkarikatyrerna.



Varför vågar ingen kritisera islam? De etablerade riksdagspartierna påstår att det skulle framkalla främlingsfientlighet. I det här landet? Där 9 av 10 är positiva till mångfald enligt en så kallad mångfaldsbarometer från Uppsala universitet. Nej, de är rent och skärt livrädda för muslimernas vrede och nerbrända ambassader och bojkott av svenska varor i Mellanöstern, det som hände danskarna.

Det ständiga skället på invandrarna gör att sverigedemokraterna blir stämplade som rasister. Men de riktiga rasisterna och nazisterna känner sig mer hemma hos islamisterna som de lierat sig med i sitt gemensamma judehat. Kolla bara Radio Islams hemsida hur öppet samarbetet är. Och islamisterna och antifascisterna har i sin tur hittat varandra i ett gemensamt USA- och Israelhat.

Så är cirkeln sluten, antifascister och fascister på samma sida.

13 december 2006

Välfärdsbubblan

Många har en nostalgisk dröm om att allt ska bli som förr i tiden innan muhammedanerna kom. Sverigedemokraterna till exempel, pinsamt blågult nationalistiska, en smula främlingsfientliga kanske men inte rasister, bara missnöjda socialdemokrater som saknar folkhemmet. De har all rätt att känna sig missförstådda och orättvist förföljda, de vill ju bara rädda den svenska modellen.

Men det är lite sent att hejda välfärdsstatens förfall, alldeles för mycket har hänt i världen sen Erlanders och Palmes dagar. Kapitalet har globaliserats och jobben försvunnit till de nya industrinationerna Kina och Indien. Välfärdens ryggrad var fackföreningarna, men de konstruerades för en nationell ekonomi som inte längre finns och de stjälper numera mer än de hjälper. Genom att hålla stenhårt på turordningsreglerna för anställda har de makt över företagen. De ger inte vika, hellre ser de ett företag gå omkull.

Det främsta hotet mot välfärden är emellertid massinvandringens sociala och ekonomiska kostnader. I år kan man för övrigt tala om rekordinvandring, 100 000 personer, den största någonsin. Antalet muslimer i Sverige, för närvarande ca 700 000, närmar sig snabbt en miljon.

Många som kommer hit har kvalifikationer att platsa på arbetsmarknaden. Men de allra flesta har det inte. Även om all diskriminering försvann skulle det inte finnas jobb åt dem.

Ett totalt stopp för ny invandring från mindre utvecklade länder skulle betyda att 75 procent av behovet att spara på välfärden i framtiden försvinner. Det visade beräkningar från den danska Välfärdskommissionen förra året. Sannolikt skulle Sverige spara ännu mer eftersom Danmark har en stramare utlänningspolitik.

Välfärdskommissionen menar också, tvärtemot vad mainstream-media tutar i oss, att ett stopp för invandringen löser problemet med att färre unga ska försörja fler gamla. Medan en nyfödd dansk kostar samhället 750 000 kr från vaggan till graven, kostar en invandrare 2,5 miljoner kr på grund av ett lägre deltagande i arbetslivet.

Den nya svenska regeringen kallas i Danmark för de nya socialdemokraterna, antagligen efter att Reinfeldt lanserade moderaterna som det nya arbetarpartiet. Alla partier inklusive sverigedemokraterna är socialdemokratiska. Förklaringen är att det statliga partistödet förvandlat partierna till statliga institutioner. Och väljarna har förvandlats till klienter som till varje pris ska göras beroende av statens sociala ingenjörskonst. Välfärd betyder numera att de fattiga ska förhålla sig i passivitet. Driften att själva skaffa sig bättre jobb och bättre utbildning har tagits ifrån dem.

Min slutsats är att om du är socialdemokrat eller socialist eller något liknande kan du lika gärna rösta på sverigedemokraterna. Om du inte är sosse är det svårare, något liberalt parti värt namnet finns inte. Trots det är jag medlem i folkpartiet liberalerna.



Jag är även med i svenska kyrkan men ämnar konvertera till den modige påve Benedictus konkurrerande firma. De två senaste svenska ärkebiskoparnas fientlighet mot Israel har gjort mig besviken. Stackars kyrkan, att den också skulle drabbas av politiskt korrekt socialdemokratism.



Den politiska korrektheten är förlamande. Glöm inte att begreppet uppstod i Sovjetunionen under utrensningarna på 1920-talet. Det går ut på att försköna verkligheten. Till exempel sossarnas slogan att det är häftigt att betala skatt. Ingen vågar ifrågasätta att staten tar hälften av våra inkomster i skatt och nådigt ger en del tillbaka i bidrag med resultat att vi blir klienter allihopa. Den sköna mjuka socialdemokratismen stänger in oss i en bubbla, och nu går hela samhället i vinteride, folk blir håglösa och deprimerade, friheten försvinner.

Det finns bot både på håglösheten och invandringen. Om vi tar bort alla bidrag rakt över, både till svenskar och invandrare, skulle flyktingströmmen minska. Och folk skulle vakna upp och börja jobba och göra rätt för sig. Simsalabim, jobben skulle komma när företagandet skulle öka för att skatterna skulle minska när bidragen försvann. Bubblan skulle brista, folkhemmets saga skulle vara avslutad.

Fast det troliga är att vi får vänta länge på det där. Vänta tills allt blir tillräckligt dåligt. Något annat kommer inte de politiskt korrekta politikerna och journalisterna tillåta. Och invandringsindustrin sysselsätter massor av byråkrater som inte vill bli arbetslösa. Deras intresse är att öka invandringen, inte minska den.

Först när invandringen har nått en sådan nivå att den blir för dyr kommer politikerna tvingas att skrota bidragen till de sociala skyddsnäten.

Blott 37 procent av samhällets utgifter går till grundläggande funktioner som vård, omsorg, skola, rättsväsende och offentlig förvaltning. Resten går till bidrag. I varje valrörelse pratas det skola och vård men det är bara prat för bidragen kommer i praktiken alltid först.

Om vi enbart hade utgifter för samhällets viktigaste funktioner skulle skatten bli 12 procent.

Vad händer om till exempel föräldrapenningen försvinner? Skatten skulle minska åtskilliga tusenlappar varje månad, pengar vi kunde lägga undan till barnafödande. Om vi kunde släppa vårt omyndigförklarande av oss själva. I själva verket skulle det bli mer pengar över än nu. Du skulle till och med uppnå verkligt välstånd i stället för att att leva med illusionen att samhället alltid tar hand om dig, en lättsinnig attityd som gör att du till slut hamnar hos kronofogden. Välfärd är inte samma sak som välstånd. Välfärd är socialdemokratiskt nyspråk för höga skatter och bidrag.













Attila tecknare


Folk är så ängsliga och skriker högt om minsta sänkning av A-kassan. Det är lätt att få bidrag för att inte arbeta, men det är hiskligt svårt att starta ett företag. Är det inte mer upprörande? Nej, inte ur socialdemokratisk synvinkel.

Sverige har världens högsta skattetryck med 51.1 procent av BNP medan Kanada har 33.5 procent av BNP. Gärna lite mer av Kanada, med hjärtligt välkomna invandrare som arbetar och gör rätt för sig. Gärna arbetskraftsinvandring i stället för flyktinginvandring. Och riktiga jobb till byråkraterna som handlägger alla bidrag.

De stackars flyktingarna då? De kanske kommer hit ändå även om de inte får bidrag. Ja, det var inte lätt det här. Det är klart att det skulle vara sorgligt med tiggare på gatan. Jag får tänka ett varv till.





12 december 2006

Oslo har 58 kyrkor och 49 moskéer

I Norge använder de politiska partierna massinvandringen som politiskt vapen. Där röstade 83 procent av muslimerna på vänsterpartier i 2005 års val. Vänsterkoalitionen vann med mycket knapp marginal.

Kristin Halvorsen, ledare för Sosialistisk Venstreparti, började sin valkampanj i Pakistan, och prisade "all the blood, sweat and tears Pakistanis in Norway have spent on building the country”.


Hon är nu Norges finansminister. Vid en fredsmarsch i februari i år då hon var huvudtalare hävdade hon att yttrandefriheten måste vika om den är i strid med islamska principer. Funktionärer från hennes parti slet sönder plakat med paroller som "Ytringsfriheten har en pris - for Theo van Gogh var det livet", och "Bekjemp benektelsen av Holocaust" och spottade en plakatbärare i ansiktet.


Election time in Norway: Halvorsen campaigning

Efter valet höjdes statens stöd till Islamsk Råd från 60 000 kr per år till en miljon. En muslimsk dissident som mördades i Oslo förra året vittnade om att familjeöverhuvuden och ledare för moskéer gjorde upp med företrädare för socialistpartierna, "Hur mycket pengar får vi om vårt folk röstar på er”?

Den mördade hette Samira Munir och var politiker i Norges konservativa parti, Höyre, ett parti som svek henne när hon försökte göra något åt den dåliga situationen för muslimska kvinnor. Hon motarbetades av ledaren för Höyre, dåvarande ministern Erna Solberg, som ville tillåta islamiska sharia-lagar i Norge.

I år vädjade minister Bjarne Håkon Hanssen från Arbeiderpartiet om ökad invandring till Norge från Pakistan därför att det skulle vara bra för det norska samhället.

Varje år fördubblas antalet våldtäkter i Oslo. Antalet är 6 gånger högre per capita än i New York City.

I Pakistan har man en annan inställning än i Väst, bevisbördan ligger tungt på kvinnor i våldtäktsfall. Nyligen genomfördes en reform som innebär att våldtäkt bröts ur Pakistans islamistiska regelverk. Tiotusentals islamister demonstrerade och höll banderoller och plakat, ”Död åt Amerika och dess hantlangare”, ”Stoppa skämtandet med islam i kvinnofrigörelsens namn”.

Till Sverige och socialdemokraten Mona Sahlins uttalande:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."

Jag kan inte låta bli att citera Östra Ölands fria horisont, som ger en härlig motbild:

"Så tassar jag ner i mörka julnatten, sätter på skinkspadet, doppar en vörtbrödskiva i det heta koket, skär upp en tjock skinkskiva med det feta bevarat, stryker på Apotekarnes senap, slår upp En redig kronobergare; jag tittar ut på den fallande snön och tänker, livet är bra underbart ändå - jag är helt ensam med skinkan och spadet, som susar så hemtrevligt på plattan; alla sova, tyst det är i husen... Tänk att vara muhammedan och att gå miste om detta ljuvliga varje jul."

Ett aktuellt exempel på mångkulturellt hyckleri är socialdemokraternas upprördhet över att USA och FN terrorstämplat en svensk-marockan. "Det strider mot all rättssäkerhet" säger förre justitieministern Thomas Bodström. Men det är bara att läsa vad mannen är anklagad för, han är extremt farlig.

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

Det sa statsminister Fredrik Reinfeldt, nu var det hans tur att fjäska. Den nya borgerliga regeringen vill förstås också ha invandrarnas röster nästa val, då har de ju blivit så många fler. Reinfeldt är kanske en bra karl, men han kommer att få äta upp sitt uttalande så länge han lever.

Undrar om han inte egentligen var ironisk! Han tog risken att nedvärdera vår kultur därför att han är säker på att den är så överlägsen att invandrarna automatiskt kommer att kalla den sin egen.

Alla invandrare är inte muslimer, även om de flesta är det. De som kommer från de före detta kommunistiska länderna i Europa vet vad en totalitär ideologi kan ställa till med. De är inte förtjusta över att islamfascismen görs rumsren ända in i det borgerliga lägret, för det görs den med sådana uttalanden som Reinfeldts. Om vi är sådana barbarer kan ju all kritik av den fina religionen islam avfärdas som rasism och främlingsfientlighet.

Storbritanniens premiärminister är inte bättre. Tony Blair menar att terroristerna inte är sanna muslimer, de följer inte "the proper teaching of Islam." Vilket hyckleri! Islams sanna lära är att muslimer har en religiös plikt att kriga för att införa islamsk lag i hela världen. Vem går på att han är deras stor-mufti med rätt att tolka den rena läran?

Snart blir Bulgarien och Rumänien medlemmar i EU och kanske Sverige kan vänta en viss arbetskraftsinvandring därifrån. Det behövs en motvikt till de muslimska flyktingarna och deras anhöriga, samt den dolda invandringen. Officiellt har det kommit 73 907 personer under de tre första kvartalen. Prognosen för året är över 100 000. Medan årets svenska rekordinvandring får stora rubriker i världspressen, liknar reaktionen i Sverige mest trött uppgivenhet.

Apropå siffror vistas enligt skattemyndigheterna 200 000 personer utomlands fast de är skrivna i Sverige. Kriget i Libanon i somras avslöjade att minst 9000 "svenskar" bodde där.

Till skillnad från arbetskraftsinvandrare behandlas flyktingar som klienter och blir passiviserade bidragstagare. Som Centerpartiets Maud Olofsson säger,
”Problemet i vårt land är inte att det kommer för många människor som vill arbeta här. Problemet är snarare att de som kommer är för få.”

Förmodligen vill de flesta arbeta när de kommer hit men hittar tyvärr inga jobb som passar. Det handlar om diskriminering men också om att de helt enkelt inte är kvalificerade. Många är analfabeter och i det postindustriella samhället är det ont om okvalificerade jobb.

Som jag skrivit tidigare, en folkvandring från länder där det föds många barn till ett Europa där det föds få kunde ha varit en önskvärd utveckling om det inte varit för invandrarnas krigiska religion. I moskéerna predikas att det är förbjudet för en muslim att arbeta åt en icke-muslim. Bidragen de lever på betraktas som den skatt de otrogna enligt Koranen ska betala åt de troende.

Invandringen har blivit en industri som sysselsätter massor av byråkrater, en självförstärkande process som är svår att stoppa. Kommunerna till exempel får statsbidrag för att ta emot flyktingar, en lönande affär för den kommunala ekonomin.

Det offentliga finansierar mycket i det här landet, de politiska partierna är inget undantag. Partierna är inte längre folkrörelser utan statliga institutioner. De är mer intresserade av att vinna regeringsmakten än av ideologi. Deras socialism, liberalism eller konservatism är mest bara läpparnas bekännelse för att få fart på väljarna.

Multikulturalismen har blivit statens nya överideologi och får inte ifrågasättas därför att de politiska partierna vill ha invandrarnas röster. Som konstaterats är det i synnerhet socialdemokraterna som använder massinvandringen som politiskt vapen. Det har tagit många år men till sist har de lyckats såga av den gren de själva sitter på, nämligen välfärdssamhället. Inte bara på grund av att invandringsindustrin kostar, nej det värsta är att samhällssolidariteten håller på att bryta ihop.

Norge borde vara ett rikt land eftersom det är den tredje största oljeproducenten i världen. Men med statens stora utgifter för den norska välfärden blir inget över. Sverige som inte har någon olja är riktigt illa ute. Hoppet står till näringsminister Maud Olofsson, om hon kan skaffa de utlovade nya jobben.

Och om integrationsminister Nyamko Sabuni kan hålla islamisterna i schack genom att stoppa finansieringen av muslimska friskolor, förbjuda slöja för alla under 15 år och införa hedersbrott i brottsbalken, för att nämna några av hennes förslag. Tyvärr är hon motarbetad av de politiskt korrekta i den egna regeringen. Tankarna går återigen till Norge som ett varnande exempel.

08 december 2006

Feminismen har blivit anti-feministisk

I år finns det ingen julgran på Stortorget i Malmö, i stället en jättestor lampa i betong. En kvinna från kommunledningen meddelade i TV att det hade något att göra med integrationen i det multikulturella Malmö. Inslaget är nu borttaget från webben på grund av "tekniskt fel".

Jag börjar se mönstret, många kvinnor gillar verkligen inte det här samhället. De gillar inte julgranar och julskinka. De gillar inte sina pappor, de gillar inte att få barn, de gillar inte krig och de gillar inte mig, om jag fortsätter att skriva så här. Nej förresten, när det gäller barnafödande är det lika mycket männen som inte vill.

FI har satt upp polygami på agendan. I dagens tidning står att Feministiskt Initiativs styrelse vill avskaffa äktenskapet och ersätta det med en "samlevnadsbalk", som ska gälla två eller flera personer av samma eller olika kön. Fritt fram för polygami alltså och därmed slut med jämställdheten mellan könen. Därför att i ett polygamt samhälle blir männen tyranner.

Tidens trender, jag måste ha haft en förkänsla för en vecka sen då jag skrev om polygami i bloggen.

Feminismen är trendig och politiskt korrekt. En attityd som jagar allt hos den västerländske mannen som luktar sexism eller rasism, för det är ju inte bara kvinnorna utan även invandrare och andra minoriteter som är hans offer. Konstigt att FI inte fattar att sådant leder till fjäskande för islam och till kvinnoförtryck. De verkar tycka att det är okej för minoritetskulturer att förtrycka sina kvinnor. En logisk kullerbytta för att till varje pris få motstridiga idéer att gå ihop.

Visst behövs medkänsla men i det här fallet riktar den sig i praktiken till de förtryckande männen, och det till den milda grad att hela samhället blir paralyserat av finkänslighetens härjningar. Bombmännen kan ostört smida sina planer. Snälla feminister, gör upp med era befängda idéer om att vi är rasister när vi bara vill försvara vår kultur och ha kvar våra julgranar.

På tal om logiska kullerbyttor så är islam en monokultur som inte erkänner andra kulturer. Multikulturalismen är därför inte något annat än ett försök att göra dygd av nödvändigheten. Myndigheterna i de flesta av Europas länder har förlorat kontrollen över sina gränser, så enkelt är det. En folkvandring från länder där det föds många barn till ett Europa där det föds få.

Det kunde till och med ha varit en önskvärd utveckling om det inte varit för invandrarnas krigiska religion.

Enligt Interpols statistik begås i Sverige dubbelt så många våldsbrott i Sverige som i USA, räknat per 100 000 invånare. BRÅ, Brottsbortförklarande Rådet, anger en mycket lägre siffra för Sverige, vilket är konstigt eftersom Interpol får sina siffror direkt från svenska polisen. Tydligen använder man en friserad statistik i Sverige för att inte framkalla främlingsfientlighet. Att det är unga muslimer som ligger bakom de flesta av våldsbrotten är klarlagt. Förövarna själva rubricerar gruppvåldtäkter och rån som "krig mot svenskarna", jihad.

För en tid sedan utfördes i Stockholms stads regi en granskning av pojkar i klass 9 i den huvudsakligen muslimska förorten Rinkeby. Granskningen visade, att i fjol hade 17 procent av pojkarna tvingat någon till sex, 31 procent hade skadat någon så att offret krävde medicinsk vård, och 24 procent hade begått inbrott eller brutit sig in i en bil.
Uppseendeväckande statistik - men i hela Sverige verkar den endast ha publicerats i en gratistidning som delas ut på tunnelbanan.

Om staten inte längre kan beskydda oss förlorar den sin legitimitet. Varför är alla polisstationer obemannade? Oviktigt för makthavarna, de har ju privatchaufför och livvakter.

Det känns inte särskilt trendigt att vara politiskt korrekt när man inser hur integrationen ser ut i verkligheten. Att kvinnor måste bära slöja för att inte riskera bli våldtagna. Men i tidningar och TV får man inget veta.

I förtroende berättar muslimska flickor att de är tvingade att säga att de bär slöja av egen fri vilja. Men vilken svensk tjej, korrektare sagt icke-muslimsk, vågar fråga en muslimsk varför hon bär slöja? Skulle hon få ett ärligt svar i så fall? I det här landet pratar man inte om väsentligheter med varandra.

Opinionsundersökningar visar att trots den hätska debatten om islams våldsamhet och kvinnofientlighet är kvinnor positiva till flyktinginvandringen. Unga kvinnliga akademiker är de som är mest toleranta. Inte så konstigt eftersom de invandrare de träffar på universiteten och jobben oftast är välutbildade och trevliga. Statistiskt sett är risken inte så stor att de skulle träffa ett våldtäktsgäng i någon gångtunnel.

Den kvinnliga toleransen i det svenska systemets repressiva tappning, vi får väl hoppas att den kommer att få patriarkerna och deras söner att överge sin hederskultur. Vi är ju så övertygade om den svenska modellens förträfflighet. Den kristna snällheten kommer att segra.

Det som gör problemet extra brännande är att islamismen gömmer sig bakom religionsfriheten, ett värre dilemma för demokratin än nazismen och kommunismen.

Det är som folk inte riktigt vill se att jämställdheten mellan kvinnor och män har kommit i konflikt med islams traditioner. Fler kvinnor borde överge sin politiska korrekthet och inse att hotet inte kommer från de patriarkala strukturerna i Västerlandet utan från islams extrema kvinnoförtryck. Och från kvinnorna själva som gör sitt till för att sanktionera det. Även männen är eftergivna medlöpare som tanklöst babblar efter vad som serveras på statstelevisionen. Feministiskt Initiativ fick bara en procent av rösterna i senaste valet men hela samhället är impregnerat av samma avsky för den västerländska kulturen som de ger uttryck för. Oikofobi brukar det kallas, att hata den egna kulturen.

Folk blev skrämda av konstiga TV-program som barn, det är förklaringen.





01 december 2006

Då kan man vara lite kaxig



H C Andersens berättelse om Kejsarens Nya Kläder beskriver något som egentligen inte finns men som det är politiskt korrekt att låtsas att det finns.

Det man kallar mångfald och mångkultur betyder inte bara tolerans för att det finns olika människor, att gula, svarta eller vita är vi alla likadana inuti. Tyvärr har det alltmer fått betydelsen tolerans för islams intolerans, ett bedrägeri som påminner om kejsarens nya kläder, om än inte lika oförargligt.

Politiskt korrekta politiker och journalister bortförklarar kritik av islam som rasism och/eller blasfemi. Herregud, då går det inte längre att bedriva religionsforskning. Jag är väl inte främlingsfientlig, nä nu har det gått för långt när man inte får tänka fritt.

Om man ska förstå terrorns väsen och därmed förebygga islamistisk terror måste man studera Koranen. Mycket avslöjande är också Haditherna, texterna som skrevs om Muhammed efter hans död.

Problemet för moderata muslimer, i den mån de finns, är att de måste förändra sin religion så den passar i ett demokratiskt samhälle. Transformation alltså, inte reformation. Reformer grundade på bokstavlig tolkning av texterna är däremot vad islamisterna håller på med, med känt resultat.

Martin Luthers reformation på 1500-talet var bokstavstrogen och fundamentalistisk, men läsningen av Bibeln ledde till andra resultat än vad en läsning av Koranen gör. Jesus sade ju "Så ge till kejsaren vad kejsaren tillhör, och Gud vad Gud tillhör." Det vill säga han bäddade för ett sekulariserat samhälle.

Efter muslimernas våldsamma reaktion på de danska Muhammedkarikatyrerna är skräcken stor, i varje fall i Sverige. Ett lock har lagts på, inte bara i tidningar och på TV. Enligt Skolverkets projektledare Charlotte Samuelsson ger skolans läroböcker en skev bild av islam. ”Risken är stor att elever får en väldigt negativ bild av islam och det kan naturligtvis leda till främlingsfientlighet”.

Praktiskt att skylla på främlingsfientlighet när det egentligen är islamisternas vrede man är rädd för. När påven sa att en karaktäristisk egenskap för islam är våld mördades genast en nunna.

Mördades syster Leonella Sgorbita för att bevisa att islam inte är en mordisk religion? I så fall är det fasansfullt ologiskt. Men islamisterna struntar i såväl logik som moral. Deras moral är den starkes rätt. De mördade henne för att injaga skräck. Att det är livsfarligt att kritisera islam är budskapet.

Skolverket vill alltså att läroböckerna ska offra sakligheten. Går det att skriva om islam utan att nämna jihad, det heliga kriget? Eller kvinnoförtrycket, ska det verkligen sopas under mattan? Ska framställningen inskränkas till en turistbroschyr om vallfärden till Mecka, fastemånaden Ramadan, minareter och moskéer?

Vetenskapen får ge efter för politiska överväganden. Påminner det om Sovjetunionen? Begreppet "politiskt korrekt" föddes där under utrensningarna på 1920-talet.

Det är inte första gången Skolverket trampar i klaveret. I våras tvingades Minervaskolan i Umeå att tillåta en 7-åring bära slöja i skolan. Slöjor har funnits länge i skolorna, men tidigare har det varit upp till den enskilda skolan att tillåta dem. Beslutet fattades av Anna Westerholm, enhetschef på Skolverket.

Jämställdhet mellan könen verkar vara tomma ord när det gäller muslimska flickor i Sverige. Slöjan är en könssymbol. Slöjor på barn är att ge profeten rätt, han som gifte sig med en 9-åring.

"Låt ropen skalla - slöja åt alla." Paradoxalt nog har feminismen banat väg för islamismen. Feminismen anser att inte bara kvinnorna men även invandrare och andra minoriteter är offer för den västerländske mannen.

Men det tilltagande muslimska våldet mot västerländska kvinnor innebär den feministiska utopins sammanbrott. Fler kvinnor kommer att överge sin politiska korrekthet och inse att hotet inte kommer från de patriarkala strukturerna i Västerlandet utan från islams extrema kvinnoförtryck.

Eller har jag missat något? De västeuropeiska kvinnorna har förlöjligat och förtryckt sina söners maskulina instinkter och gjort dem till tråkmånsar. Så kommer shejkerna från öknen och lockar med underkastelse. Islam betyder underkastelse.

Vi får hoppas att inte allt för många kvinnor känner sig lockade att underkasta sig. En måttlig dos feminism kan visa sig dödlig för islamismen därför att den kan inte överleva utan kvinnoförtrycket.



Den politiska korrektheten är rasistisk, tvärt emot vad den framställer sig som. Muslimer är ingen ras, alltså är man inte rasist om man kritiserar deras religion. Deras kultur är inte i någon rimlig mening nedärvd. Deras kultur är inte överordnad de universella fri- och rättigheterna.

Eller? Ska jag ta de politiskt korrekta på orden och undersöka om det inte är fråga om ras i alla fall. Ta polygami till exempel. Forskningen har visat att det är genetiskt betingat om man tål att dricka mjölk. Eller vin, vissa folkslag tål det bättre än andra. På samma sätt förhåller det sig med männens genetiska benägenhet att vilja ha en eller flera hustrur.

Det har att göra med skillnader i den gen som styr mannens potential att bli en bra pappa, receptor-genen för hormonet vasopressin. Män med längre repetitioner i denna gen visar mer faderlig omsorg och är mer benägna att gå in i ett troget parförhållande.

Araber och afrikaner har sedan urminnes tider varit polygama, medan europeerna varit monogama. Monogami utvecklas när faderlig omvårdnad är nödvändig för att barnen ska klara sig. Monogami utvecklas också när kvinnorna är svartsjuka och hindrar männen från att skaffa sig fler fruar, kanske även det genetiskt betingat? Båda faktorerna har spelat in i Europas utveckling.

Polygami medför att många män inte har någon chans att få barn eftersom kvinnorna är upptagna. Å andra sidan blir de lovade 72 jungfrur i det himmelska paradiset. Ogifta krigiska män har alltid befolkat islams historia.

Män är av naturen kvinnors älskare och vänner. Men i polygama samhällen blir de tyranner. Vilken titel är att föredra? Kärlek och och vänskap saknas i sådana samhällen, hur skulle man annars kunna förklara hedersmord?

Vad är kärlek? Att behandla dem vi älskar på samma sätt som vi skulle vilja bli behandlade själva. Hedersmördare vill nog inte bli mördade själva, alltså är de helt enkelt inte kapabla att älska.

Antingen det beror på religionen eller på genen för vasopressin är problemet männens besatthet av att vakta på sina fruars, döttrars och systrars sexualitet.

Bara 10% av alla äktenskap i islamska länder är polygama. Kanske inte så mycket, men om dessa män har fyra fruar betyder det att 30% av männen blir utan fru. Rekryteringen till jihad är säkrad.

Den psykologiska effekten av polygami som ideal är förödande. Slöjor och könsapartheid vill väl ingen kvinna egentligen ha? Eller har jag missat något, som jag tidigare skrev. I Västerlandet har man blivit relativister och tycker att alla kulturer är lika bra, så det dröjer väl inte länge förrän månggifte blir legaliserat.