08 december 2006

Feminismen har blivit anti-feministisk

I år finns det ingen julgran på Stortorget i Malmö, i stället en jättestor lampa i betong. En kvinna från kommunledningen meddelade i TV att det hade något att göra med integrationen i det multikulturella Malmö. Inslaget är nu borttaget från webben på grund av "tekniskt fel".

Jag börjar se mönstret, många kvinnor gillar verkligen inte det här samhället. De gillar inte julgranar och julskinka. De gillar inte sina pappor, de gillar inte att få barn, de gillar inte krig och de gillar inte mig, om jag fortsätter att skriva så här. Nej förresten, när det gäller barnafödande är det lika mycket männen som inte vill.

FI har satt upp polygami på agendan. I dagens tidning står att Feministiskt Initiativs styrelse vill avskaffa äktenskapet och ersätta det med en "samlevnadsbalk", som ska gälla två eller flera personer av samma eller olika kön. Fritt fram för polygami alltså och därmed slut med jämställdheten mellan könen. Därför att i ett polygamt samhälle blir männen tyranner.

Tidens trender, jag måste ha haft en förkänsla för en vecka sen då jag skrev om polygami i bloggen.

Feminismen är trendig och politiskt korrekt. En attityd som jagar allt hos den västerländske mannen som luktar sexism eller rasism, för det är ju inte bara kvinnorna utan även invandrare och andra minoriteter som är hans offer. Konstigt att FI inte fattar att sådant leder till fjäskande för islam och till kvinnoförtryck. De verkar tycka att det är okej för minoritetskulturer att förtrycka sina kvinnor. En logisk kullerbytta för att till varje pris få motstridiga idéer att gå ihop.

Visst behövs medkänsla men i det här fallet riktar den sig i praktiken till de förtryckande männen, och det till den milda grad att hela samhället blir paralyserat av finkänslighetens härjningar. Bombmännen kan ostört smida sina planer. Snälla feminister, gör upp med era befängda idéer om att vi är rasister när vi bara vill försvara vår kultur och ha kvar våra julgranar.

På tal om logiska kullerbyttor så är islam en monokultur som inte erkänner andra kulturer. Multikulturalismen är därför inte något annat än ett försök att göra dygd av nödvändigheten. Myndigheterna i de flesta av Europas länder har förlorat kontrollen över sina gränser, så enkelt är det. En folkvandring från länder där det föds många barn till ett Europa där det föds få.

Det kunde till och med ha varit en önskvärd utveckling om det inte varit för invandrarnas krigiska religion.

Enligt Interpols statistik begås i Sverige dubbelt så många våldsbrott i Sverige som i USA, räknat per 100 000 invånare. BRÅ, Brottsbortförklarande Rådet, anger en mycket lägre siffra för Sverige, vilket är konstigt eftersom Interpol får sina siffror direkt från svenska polisen. Tydligen använder man en friserad statistik i Sverige för att inte framkalla främlingsfientlighet. Att det är unga muslimer som ligger bakom de flesta av våldsbrotten är klarlagt. Förövarna själva rubricerar gruppvåldtäkter och rån som "krig mot svenskarna", jihad.

För en tid sedan utfördes i Stockholms stads regi en granskning av pojkar i klass 9 i den huvudsakligen muslimska förorten Rinkeby. Granskningen visade, att i fjol hade 17 procent av pojkarna tvingat någon till sex, 31 procent hade skadat någon så att offret krävde medicinsk vård, och 24 procent hade begått inbrott eller brutit sig in i en bil.
Uppseendeväckande statistik - men i hela Sverige verkar den endast ha publicerats i en gratistidning som delas ut på tunnelbanan.

Om staten inte längre kan beskydda oss förlorar den sin legitimitet. Varför är alla polisstationer obemannade? Oviktigt för makthavarna, de har ju privatchaufför och livvakter.

Det känns inte särskilt trendigt att vara politiskt korrekt när man inser hur integrationen ser ut i verkligheten. Att kvinnor måste bära slöja för att inte riskera bli våldtagna. Men i tidningar och TV får man inget veta.

I förtroende berättar muslimska flickor att de är tvingade att säga att de bär slöja av egen fri vilja. Men vilken svensk tjej, korrektare sagt icke-muslimsk, vågar fråga en muslimsk varför hon bär slöja? Skulle hon få ett ärligt svar i så fall? I det här landet pratar man inte om väsentligheter med varandra.

Opinionsundersökningar visar att trots den hätska debatten om islams våldsamhet och kvinnofientlighet är kvinnor positiva till flyktinginvandringen. Unga kvinnliga akademiker är de som är mest toleranta. Inte så konstigt eftersom de invandrare de träffar på universiteten och jobben oftast är välutbildade och trevliga. Statistiskt sett är risken inte så stor att de skulle träffa ett våldtäktsgäng i någon gångtunnel.

Den kvinnliga toleransen i det svenska systemets repressiva tappning, vi får väl hoppas att den kommer att få patriarkerna och deras söner att överge sin hederskultur. Vi är ju så övertygade om den svenska modellens förträfflighet. Den kristna snällheten kommer att segra.

Det som gör problemet extra brännande är att islamismen gömmer sig bakom religionsfriheten, ett värre dilemma för demokratin än nazismen och kommunismen.

Det är som folk inte riktigt vill se att jämställdheten mellan kvinnor och män har kommit i konflikt med islams traditioner. Fler kvinnor borde överge sin politiska korrekthet och inse att hotet inte kommer från de patriarkala strukturerna i Västerlandet utan från islams extrema kvinnoförtryck. Och från kvinnorna själva som gör sitt till för att sanktionera det. Även männen är eftergivna medlöpare som tanklöst babblar efter vad som serveras på statstelevisionen. Feministiskt Initiativ fick bara en procent av rösterna i senaste valet men hela samhället är impregnerat av samma avsky för den västerländska kulturen som de ger uttryck för. Oikofobi brukar det kallas, att hata den egna kulturen.

Folk blev skrämda av konstiga TV-program som barn, det är förklaringen.

1 Kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Ett gammalt blogginlägg, men jag kan inte låta bli att kommentera ändå!
Det var mycket bra skrivet. De polyamorösa vet att det är kvinnan som är mest sårbar i ett sådant förhållande och därför bli det skrivna avtalen viktiga. Det är en del av F!:s agenda, att man inte ska gifta sig hur som helst, man ska skriva på papper först. Så inte den hemska heterosexuella mannen kan lura kvinnan. Trots det är det ju knappast polyamorösitet som är lösningen på männens våld mot kvinnor och andra samhälls-och samlevnadsproblem. Jag förstår inte hur F! tänker och tycker, utan det stör mig att de är så kvinnofientliga. Vi vanliga heterosexuella kvinnor som lever monogamt hade inte mycket att göra i F! Endera skulle vi vara lesbiska, för de har det bättre på alla sätt och vis, eller polygama. Det är obehagligt med denna extremism.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.