12 december 2006

Oslo har 58 kyrkor och 49 moskéer

I Norge använder de politiska partierna massinvandringen som politiskt vapen. Där röstade 83 procent av muslimerna på vänsterpartier i 2005 års val. Vänsterkoalitionen vann med mycket knapp marginal.

Kristin Halvorsen, ledare för Sosialistisk Venstreparti, började sin valkampanj i Pakistan, och prisade "all the blood, sweat and tears Pakistanis in Norway have spent on building the country”.


Hon är nu Norges finansminister. Vid en fredsmarsch i februari i år då hon var huvudtalare hävdade hon att yttrandefriheten måste vika om den är i strid med islamska principer. Funktionärer från hennes parti slet sönder plakat med paroller som "Ytringsfriheten har en pris - for Theo van Gogh var det livet", och "Bekjemp benektelsen av Holocaust" och spottade en plakatbärare i ansiktet.


Election time in Norway: Halvorsen campaigning

Efter valet höjdes statens stöd till Islamsk Råd från 60 000 kr per år till en miljon. En muslimsk dissident som mördades i Oslo förra året vittnade om att familjeöverhuvuden och ledare för moskéer gjorde upp med företrädare för socialistpartierna, "Hur mycket pengar får vi om vårt folk röstar på er”?

Den mördade hette Samira Munir och var politiker i Norges konservativa parti, Höyre, ett parti som svek henne när hon försökte göra något åt den dåliga situationen för muslimska kvinnor. Hon motarbetades av ledaren för Höyre, dåvarande ministern Erna Solberg, som ville tillåta islamiska sharia-lagar i Norge.

I år vädjade minister Bjarne Håkon Hanssen från Arbeiderpartiet om ökad invandring till Norge från Pakistan därför att det skulle vara bra för det norska samhället.

Varje år fördubblas antalet våldtäkter i Oslo. Antalet är 6 gånger högre per capita än i New York City.

I Pakistan har man en annan inställning än i Väst, bevisbördan ligger tungt på kvinnor i våldtäktsfall. Nyligen genomfördes en reform som innebär att våldtäkt bröts ur Pakistans islamistiska regelverk. Tiotusentals islamister demonstrerade och höll banderoller och plakat, ”Död åt Amerika och dess hantlangare”, ”Stoppa skämtandet med islam i kvinnofrigörelsens namn”.

Till Sverige och socialdemokraten Mona Sahlins uttalande:

"Jag tror att det är lite det som gör många svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har en kultur, en identitet, en historia, någonting som binder ihop er. Och vad har vi? Vi har midsommarafton och sådana töntiga saker."

Jag kan inte låta bli att citera Östra Ölands fria horisont, som ger en härlig motbild:

"Så tassar jag ner i mörka julnatten, sätter på skinkspadet, doppar en vörtbrödskiva i det heta koket, skär upp en tjock skinkskiva med det feta bevarat, stryker på Apotekarnes senap, slår upp En redig kronobergare; jag tittar ut på den fallande snön och tänker, livet är bra underbart ändå - jag är helt ensam med skinkan och spadet, som susar så hemtrevligt på plattan; alla sova, tyst det är i husen... Tänk att vara muhammedan och att gå miste om detta ljuvliga varje jul."

Ett aktuellt exempel på mångkulturellt hyckleri är socialdemokraternas upprördhet över att USA och FN terrorstämplat en svensk-marockan. "Det strider mot all rättssäkerhet" säger förre justitieministern Thomas Bodström. Men det är bara att läsa vad mannen är anklagad för, han är extremt farlig.

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

Det sa statsminister Fredrik Reinfeldt, nu var det hans tur att fjäska. Den nya borgerliga regeringen vill förstås också ha invandrarnas röster nästa val, då har de ju blivit så många fler. Reinfeldt är kanske en bra karl, men han kommer att få äta upp sitt uttalande så länge han lever.

Undrar om han inte egentligen var ironisk! Han tog risken att nedvärdera vår kultur därför att han är säker på att den är så överlägsen att invandrarna automatiskt kommer att kalla den sin egen.

Alla invandrare är inte muslimer, även om de flesta är det. De som kommer från de före detta kommunistiska länderna i Europa vet vad en totalitär ideologi kan ställa till med. De är inte förtjusta över att islamfascismen görs rumsren ända in i det borgerliga lägret, för det görs den med sådana uttalanden som Reinfeldts. Om vi är sådana barbarer kan ju all kritik av den fina religionen islam avfärdas som rasism och främlingsfientlighet.

Storbritanniens premiärminister är inte bättre. Tony Blair menar att terroristerna inte är sanna muslimer, de följer inte "the proper teaching of Islam." Vilket hyckleri! Islams sanna lära är att muslimer har en religiös plikt att kriga för att införa islamsk lag i hela världen. Vem går på att han är deras stor-mufti med rätt att tolka den rena läran?

Snart blir Bulgarien och Rumänien medlemmar i EU och kanske Sverige kan vänta en viss arbetskraftsinvandring därifrån. Det behövs en motvikt till de muslimska flyktingarna och deras anhöriga, samt den dolda invandringen. Officiellt har det kommit 73 907 personer under de tre första kvartalen. Prognosen för året är över 100 000. Medan årets svenska rekordinvandring får stora rubriker i världspressen, liknar reaktionen i Sverige mest trött uppgivenhet.

Apropå siffror vistas enligt skattemyndigheterna 200 000 personer utomlands fast de är skrivna i Sverige. Kriget i Libanon i somras avslöjade att minst 9000 "svenskar" bodde där.

Till skillnad från arbetskraftsinvandrare behandlas flyktingar som klienter och blir passiviserade bidragstagare. Som Centerpartiets Maud Olofsson säger,
”Problemet i vårt land är inte att det kommer för många människor som vill arbeta här. Problemet är snarare att de som kommer är för få.”

Förmodligen vill de flesta arbeta när de kommer hit men hittar tyvärr inga jobb som passar. Det handlar om diskriminering men också om att de helt enkelt inte är kvalificerade. Många är analfabeter och i det postindustriella samhället är det ont om okvalificerade jobb.

Som jag skrivit tidigare, en folkvandring från länder där det föds många barn till ett Europa där det föds få kunde ha varit en önskvärd utveckling om det inte varit för invandrarnas krigiska religion. I moskéerna predikas att det är förbjudet för en muslim att arbeta åt en icke-muslim. Bidragen de lever på betraktas som den skatt de otrogna enligt Koranen ska betala åt de troende.

Invandringen har blivit en industri som sysselsätter massor av byråkrater, en självförstärkande process som är svår att stoppa. Kommunerna till exempel får statsbidrag för att ta emot flyktingar, en lönande affär för den kommunala ekonomin.

Det offentliga finansierar mycket i det här landet, de politiska partierna är inget undantag. Partierna är inte längre folkrörelser utan statliga institutioner. De är mer intresserade av att vinna regeringsmakten än av ideologi. Deras socialism, liberalism eller konservatism är mest bara läpparnas bekännelse för att få fart på väljarna.

Multikulturalismen har blivit statens nya överideologi och får inte ifrågasättas därför att de politiska partierna vill ha invandrarnas röster. Som konstaterats är det i synnerhet socialdemokraterna som använder massinvandringen som politiskt vapen. Det har tagit många år men till sist har de lyckats såga av den gren de själva sitter på, nämligen välfärdssamhället. Inte bara på grund av att invandringsindustrin kostar, nej det värsta är att samhällssolidariteten håller på att bryta ihop.

Norge borde vara ett rikt land eftersom det är den tredje största oljeproducenten i världen. Men med statens stora utgifter för den norska välfärden blir inget över. Sverige som inte har någon olja är riktigt illa ute. Hoppet står till näringsminister Maud Olofsson, om hon kan skaffa de utlovade nya jobben.

Och om integrationsminister Nyamko Sabuni kan hålla islamisterna i schack genom att stoppa finansieringen av muslimska friskolor, förbjuda slöja för alla under 15 år och införa hedersbrott i brottsbalken, för att nämna några av hennes förslag. Tyvärr är hon motarbetad av de politiskt korrekta i den egna regeringen. Tankarna går återigen till Norge som ett varnande exempel.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.