28 april 2007

Slaget om Baghdad.

I förra veckan dödade självmordsbombare 170 civila i Baghdad. Om detta skett i Europa eller USA skulle det ha orsakat enorm ilska och krav på att bestraffa de grupper som ligger bakom. När det sker i Irak ser amerikanska demokrater det som bevis på att USA har misslyckats och bör lämna landet.

Under de senaste två månaderna har USA haft förhållandevis stora framgångar i Irak. Man har avsevärt dämpat det Shiite-ledda våldet som lamslog Baghdad och dessutom inhämtat stöd från Sunnis i Anbar, en provins som nyligen ansågs som fullständigt hopplös.

De bombdåd vi nu ser är planerade försök att vända framgångstrenden och de är främst ledda av al-Qaeda, samma nätverk som leder attacker i Kenya, Indonesien, Turkiet, New York och Washington.

AL-Qaeda ser "Slaget om Baghdad" som enormt viktigt. Dess strategi är att döda så många oskyldiga som möjligt i hopp om att uppmuntra Shiites att terrorisera Sunnis till eftergivenhet. När politiker reagerar med att säga att förra veckans bombande bevisar att irakkriget är förlorat och kräver en tidpunkt för reträtt går man al-Qaedas ärenden även om man inte menar det.

Även om Sunnis, Shiites och Kurder skulle komma fram till en politisk lösning i morgon skulle inte al-Qaedas hot försvinna.

Al-Qaeda organiserar inte massmord i Baghdad för att etablera en mer "rättvis fördelning av oljan" eller för att få in ett par medlemmar runt det politiska bordet.

De vill spränga hela hela bordet och alla som sitter där.

Om majoriteten av irakier samtycker till en politisk lösning kommer det alltid att finnas en fraktion av extremister som inte kan övertalas med ord. De måste besegras!

Om USA svarar på al-Qaedas barbariska beteende genom att fly överger vi Iraks framtid och vår egen framtida säkerhet. Som jag ser det är vårt enda val att stanna, kämpa och vinna. Efter gårdagens arrest i Saudiarabien kan man dessutom anta att kravet därifrån också ökar.


Som ett litet PS. kan tilläggas att Shiites och Sunnis blir inte såta vänner i ett annat land bara för att de flyr från Irak.

27 april 2007

Filmen "Islam versus Islamist"



En ny amerikansk dokumentärfilm, där den modige danske politikern Naser Khader har huvudrollen, har blivit avvisad av USA's största TV-station, PBS.

BERIT skriver:

Efter blodiga attacker utförda av muslimska terrorister ser vi bilder av muslimer som dansar på gatan och jublar. Bush har efter sept. 11 lyckats hålla attackerna utanför USA's gränser och bland alla de muslimer som lever här ser man inte dessa glädjeyttringar.

Men... man ser heller inga moderata muslimska grupper som öppet tar avstånd från extremisterna. Koranens lagar är inte nådiga i domen mot avfällingar men finns det inga modiga muslimer som vågar fördöma dödandet av kristna och västerlänningar? Har Bush rätt när han säger att den som inte är med oss är automatiskt emot oss?

Martyn Burke, kanadensare, har nyligen gjort en dokumentär, "Islam vs. Islamist", som handlar om hur moderata muslimer blir tystade och hotade av extrema muslimer. Filmen som kostat 700,000 dollar och finansierats av skattebetalare, planerades för PBS nya serie "America at a Crossroads"; sex kvällars program om Amerika efter sept. 11.

WETA, som granskar PBS program stoppade dokumentären därför att man anser den vara för ensidig och alarmerande! Burke säger att han intervjuade moderata muslimer i Danmark, Frankrike, Kanada och USA. Frågan han ville ha besvarad var varför moderata muslimer inte högt och ljudligt tar avstånd från vad som pågår.

"Vi ansåg att det var en mycket allvarlig fråga som behövde besvaras och vi fann att den moderate muslimen har blivit ordentligt skrämd, ibland genom utpressning, uteslutning ur samhället och ibland av rädsla för misshandel."

Det finns ett stort antal moderata muslimer som är vettskrämda för repressalier av "islamisterna".

Filmen visar också hur islamisterna i de olika länderna har som mål att skapa muslimska självständiga samhällen med egna lagar där de kan leva utanför det västerländska samhällets värderingar.

PBS har aldrig tidigare tvekat när det gäller att visa ensidiga program och om dokumentären anses "alarmerande" är det väl verkligen viktigt att vi får se den.


Knutes kommentar:

Den danske riksdagsmannen Naser Khader befinner sig i många avseenden i centrum av filmens många trådar, skriver The Washington Times. Tydligen var han kritisk mot muslimska extremister eftersom organisationen Nation of Islam hotade att stämma producenterna om filmen visades. Inte populärt att avslöja hur radikala muslimer högröstat kräver parallella samhällen i Amerika och Europa, styrda av sharia-lag och egna domstolar.



Muslimernas mest inflytelserika organisation i USA är CAIR, the Council on American-Islamic Relations. Dess grundare Omar Ahmad försvarade år 1999 självmordsterrorism: "Att kämpa för frihet, kämpa för islam, det är inte självmord. De dödar sig själva för islam."

CAIR's specialitet är annars att driva mål rörande diskriminering. En kommentator hittade detta exempel:

"Man stämmer en medborgare som vid en flygplats efter att sett ett gäng muslimer högljutt be vid gaten, gått undan lite och ringt ett telefonsamtal på en linje där man anmäler misstänkta saker som man ser.

Här ska visst muslimer göra sig själva till offer igen, och en fällande dom kan leda till att folk inte längre vågar rapportera misstänka företeelser."

Gänget som rapporterades var sex högdragna imamer.


Aftonbladet markerar att SD är antifascister

Att Aftonbladet låter sverigedemokraten Thord Lindblom prisa folkpartisten Jan Björklund låter som en fälla för att rasiststämpla Folkpartiet, vilket naturligtvis får sossar och vänster att känna skadeglädje. Men det visar också att opinionen börjar svänga, vilket Aftonbladet inte var sena att hänga på. Därmed har Sverigedemokraterna fått en ny etikett, liberaler.

Begreppet rasist börjar bli så urvattnat att det inte längre betyder annat än att vara kritisk till den stora invandringen från Mellanöstern. På samma sätt börjar anhängarna av det multikulturella samhället alltmer få stämpeln fascist på sig, i den betydelsen att de hellre stödjer islam än demokratin. Fascism betyder helt enkelt att den råa makten har rätten.

Rasist och fascist är inte längre skällsord utan har blivit vardagsord.

Det är inte Folkpartiet som är ulvar i fårakläder. Det är de tre vänsterpartierna som är det, och deras hantlangare AFA, antifascistisk aktion. Där ser vi fascism i aktion. Hot och våld.

För att citera en anonym kommentar: "Sanningarna" om SD är allt annat än sanning utan rena fabrikat från AFA som fått skattemedel i bidrag för att kunna tala om för Sverige vilka äckliga rasister alla svenskar är."



Bloggen ittext har en intressant analys av begreppet fascism.

Uppdatering: Jag nämnde AFA men glömde tidningen Gringo som mot betalning ska lära politiker att argumentera mot sverigedemokrater.

"Ska nu också politiker ta till Gringos åsikter grundade på djupt förakt för svenskar, judar, kvinnor och vanliga män för att öka trovärdigheten i sina argument? I alla fall i Södertälje, Eslöv och Växjö, för dessa kommuner har anmält sitt intresse", skriver Ultravs värld.

"Gringo skapar fördomar, konflikter och främlingsrädsla i vårt land," säger journalisten och författaren Kurdo Baksi i Aftonbladet. Men han är ett undantag bland journalister. Den politiska korrektheten kräver att de ska hylla Gringos undermåliga journalistik.

26 april 2007

Saudiska staten bygger Göteborgsmoské



Detta är en skandal! Sover svenska staten?

Av förståeliga skäl brukar man i andra länder smyga med att saudiska pengar är inblandade i moskébyggen. De förståeliga skälen är att den fundamentalistiska wahhabismen är Saudiarabiens officiella ideologi. Wahhabisterna predikar jihad och terrorism i moskéerna världen över, aktiviteter som bevisligen ofta finansieras med saudiska pengar.

Sveriges Radio meddelar: "Klädda i kostym och slips äntrar en delegation om fyra män från det saudiska finansdepartementet Römosseskolans aula i Angered utanför Göteborg. De har kommit för att skriva kontrakt med Sveriges Muslimska Stiftelse, som kämpat för att få en riktig moské i Göteborg i över 15 år.

- Vi vill att muslimerna ska få en officiell plats att utöva sina religiösa handlingar på i Göteborg. Vi vill inte att de ska vara på undanskymda platser, säger Saleh al-Rechadi, som är direktör på saudiska finansdepartementet.

Moskéen på Hisingen blir den första i Sverige som helt och hållet finansieras av en annan stat. Kritiker menar att saudiska myndigheter på det här viset köper sig inflytande över Göteborgs muslimer och att stiftelsen som nu väljer att ta emot pengarna hamnar i en beroende ställning.

Den saudiska tolkningen av islam anses vara sträng och konservativ. Bland annat liberala och feministiska muslimer är mycket skeptiska till saudiska pengar."

Sverige på REA till högstbjudande despot!



Makthavarna tar inte sitt ansvar i det här landet. Ingen bryr sig om att ta reda på elementära fakta om islam. De kunde ju börja med att se de avslöjande dold-kamera-filmerna om chockerande kvinnohat och våldspropaganda i moskéerna.

Spydpigen skriver att i de moskéer som Saudiarabien har betalt vill de naturligtvis utnämna riktigt hårdföra fundamentalistiska imamer. En förnuftig idé för att komma åt våldspropagandan är att göra som i Holland, där får imamerna bara tala holländska i moskéerna.

Fashion police in Iran

Landet är Iran. Man kan faktiskt se ganska mycket av flickans hår skymta fram. Det är därför hon är arresterad. Polismannen ser ut att gilla att hålla i henne, det är ju ett land där män och kvinnor inte får ge varandra handen när de hälsar. "Räcker man först män handen, griper de strax efter andra kroppsdelar." Enligt Hodja har den danska politikern Asmaa Abdol-Hamid sagt att "män tänker på sex 30 gånger i minuten, och kan helt enkelt inte styra sig om de får en skymt av kvinnors hårprakt."

Öst och Väst har tydligen helt olika syn på den erotiska laddningen i hår, hals och öron. Genom att kontrollera människors sexualitet får islam makt. Det är barbariskt. Hundra piskslag på ryggen. Kvinnor som stenas till döds. Jag saknar ord.

Genom hijab-kampanjen kan den iranska regimen trycka ner unga människor. Det är så närgånget och förödmjukande att ingen kommer sig för att protestera mot diktaturen. Läs här om svartklädda kvinnliga islamister som extremt brutalt förföljer iranska kvinnor.



Men kvinnofrigörelsen är på gång i Iran. Iranska kvinnor gifter sig senare, därför att lagen ger män rätt att förbjuda sin fru att arbeta. På universiteten är 65 procent av de studerande nu kvinnor, men politiker har föreslagit lag om att antalet inte får överstiga 50 procent. Irans lagar fastställer åldern för giftermål till 9 år och ger tillåtelse till polygami, men nästan ingen följer lagarna trots att de är direkt härledda från koranen. Läs här och här.

Tillbaka till Sverige. Kanske slöjan inte har vunnit i alla fall. Hijab inte hett: "En stormarknad i Göteborgstrakten har retat upp Sveriges iranier inför nowroz. I en annons vill man önska gott nytt år, och på bilden sitter ett skrattande ungt par. Hon bär hijab. Det - enligt ett antal iranska föreningar - är inte ok.

Man menar att en förkrossande majoritet av iranska kvinnor i Sverige inte bär hijab. Att man alltid ansträngt sig för att integreras. Bilden bygger på en förenklad stereotyp av den muslimska kvinnan.

Mångkultur i all ära. Men gör vi inte oss av med stereotyperna, och ersätter dom med riktig kunskap om varandra, så är det nog inte så mycket värt."

Skönt att höra. Hittills har jag bara träffat trevliga iranier och fått den känslan att det inte är så viktigt det där budet i koranen att en muslim inte får bli vän med en icke-muslim. Och några slöjor har jag inte sett bland dem.

Det politiskt korrekta Sverige går till överdrift i sin vilja att vara islamisterna till lags. Och de tre vänsterpartierna borde dra lärdom av historien och tänka på vad som hände med deras partikamrater i Iran som hjälpte ayatollah Khomeini till makten.

25 april 2007

Bikini eller burka, är det bara mode?



Restaurant Sitio på Kultorvet i København. Foto Snaphanen, som skriver att kampen mot huvudduken är förlorad, om man ska döma efter antalet i gatubilden.

Säg inte det, kulturvänstern vann ju nästan mot slipsen, ett plagg med stort symbolvärde. "Om vi förbjuder folk att bära slips, så kommer världen bli oerhört mycket bättre och framför allt mer demokratisk! Då hade vi sluppit patriarkala strukturer och normer, imperialistisk politik från väst hade upphört, och makten hade spridit sig till en bredare del av befolkningen."

Att slöjan skulle vara en symbol håller alltså inte vänstern med om, nej den är bara ett klädesplagg rätt och slätt. Det är upp till var och en, och i minderårigas fall upp till familjen, att avgöra om det ska vara slöja eller burka eller vad det nu är, piercing eller tatuering. Det är bara ett mode och för övrigt har vi religionsfrihet. Och muslimerna kan bli arga om vi kritiserar för mycket, och börja bränna flaggor och ambassader igen.

Det där är inte sant. Slöjan signalerar till omgivningen att här har vi en kvinna som är underkastad mannen och sharia och koranen och haditherna och imamerna och mullorna. Islam är en politisk religion som vill reglera samhället enligt sharialagarna, vilket är raka motsatsen till demokrati. Det finns ingen religionsfrihet där, det finns bara EN religion som gäller, islam.

Berit kommenterar: "Om vi lagstiftar emot attityder är vi ute på hal is. 'Slöjan signalerar till omgivningen att här har vi en kvinna som är underkastad mannen' skriver du, men även om du (och jag) inte tycker det är att rekommendera är det privata val som vi inte har rätt att lägga oss i eller döma. Dessutom förekommer underkastelse också i många äktenskap fast utan slöja. Vi måste kräva att människor som flyttar till vårt land följer existerande lagar men inte tex. kräver att griskött ska uteslutas för alla i skolbespisningen därför att vissa barn kan bli upprörda av att se det konsumeras, eller ändra sagan om "Tre små grisar" till Tre små valpar" i stället.

Det är en svår politisk balansgång där vi måsta göra klart för oss vad som är viktigt och våga stå upp för det."

Svar: Någon lagstiftning har jag inte funderat så mycket över. Opinionsbildning snarare, att komma i kontakt med de unga flickorna och fråga om de inser att de ger islamisterna reklam genom sin huvudduk.

I förtroende berättar muslimska flickor att de är tvingade att säga att de bär slöja av egen fri vilja. Men vilken svensk tjej, korrektare sagt icke-muslimsk, vågar fråga en muslimsk varför hon bär slöja? Skulle hon få ett ärligt svar i så fall? I det här landet pratar man inte om väsentligheter med varandra.

Bakom alltihop ligger skräcken för att bli hotad av muslimska fanatiker. Vi måste bli modigare.

Slöjan ett fängelse



Måste man köpa hela åsiktspaketet när man väljer sida? Vänsterflygeln ställer upp för muslimernas sak till 100 procent, tror de. Jag undrar om inte deras muslimska väljare hellre skulle vara i fred för omtanken. Miljöpartisterna Ruwaida och Kaplan gjorde muslimerna i Sverige en stor otjänst genom att i en debattartikel indirekt försvara terrorism och islamism.

Alla islams avarter ska tydligen försvaras. Ta till exempel slöjan. I arabvärlden är kvinnorna inte särskilt förtjusta i detta tvång men i Europa tas kritik emot med upprörda anklagelser om islamofobi.

I Sverige anses integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni kontroversiell för att hon föreslagit 15-årsgräns för att bära slöja.

Här en typisk kommentar: ”Vi lever i ett demokratiskt samhälle, då ska inte Nyamko Sabuni beröva mig min frihet och mina rättigheter som svensk medborgare och individ, bara för att jag valt att bära slöja innan 15 års ålder eller har en etnisk bakgrund som inte är svensk.”

Svar: ”Enligt de undersökningar som gjorts på skolor är det ju just tjejer från auktoritära länder som är mest utsatta för s.k. hederskultur. Det är också min egen erfarenhet. Av dem som gick i min klass under högstadiet försvann fyra av sex stycken innan examen i nionde klass. En blev kidnappad av sin släkt i Iran, medan de andra flickorna blev tvångsgifta. Det blev många kuratorssamtal där. Men har du en bättre lösning är jag givetvis idel öra.”

Det var väldigt vad flickan som försvarade sin rätt att bära slöja tog i och sköt över målet. "Beröva mig min frihet och mina rättigheter"? Förslaget om 15-årsgräns ser ju till barns frihet och rättigheter, eftersom slöjan bland annat signalerar att flickan är giftasvuxen. Annars sanktionerar vi pedofili.

Den iranska kvinnan
Chahdortt Djavann jämför slöjan med judestjärnan. Den visar att kvinnan är det mindervärdiga förnedrade könet.

"När man beslöjar en flicka, säger man till henne: Du stannar i hemmet. Du har inte samma rättigheter som din bror. Det lämnar outplånliga spår i den sociala, sexuella och psykiska identiteten."

Men vad hjälper argument när politikerna slår dövörat till och skriker: Islamofobi! Islamofobi!


Hur kommer det sig att det finns unga kvinnor som romantiserar om slöjfängelsets lycksaligheter? frågar sig Vibeke Manniche.

"KANSKE kan det vara vissa sexuella undertoner. I den meningen att de gömmer sig till ”sin” man - så inte andra lika så brunstiga han-djur fradgande kastar sig över dem? Sexualitet kan vara en förklaring. Kanske är det i verkligheten en del av en sexuell lek? Det är nära på att jag tycker det kan vara en förmildrande omständighet. Så kom det då lite lek, sex, saft och kraft ut av denna ohyggliga syn."



"En busschaufför anställd av bussbolaget Arriva i Malmö har stängts av efter att vid förorten Rosengård ha nekat en 22-årig kvinna med heltäckande slöja s.k. nikab tillträde till bussen och anmodat henne att kliva av med hänvisning till att plagget omöjliggjorde identifiering och kontroll av färdbevisets giltighet. Kvinnan hörsammade inte uppmaningen utan fortsatte in i bussen och kontaktade polisen."

Hade chauffören befogenhet att kräva att kvinnan blottade ansiktet? Ja, om kvinnans biljett krävde identifierbarhet. Eftersom hon inte ville visa ansiktet borde hon ha stigit av bussen. Alltså absurd dhimmitude att stänga av denne busschaufför. Typisk islamistisk provokation iscensatt av någon imam för att testa gränserna.

23 april 2007

Miljöpartiets quislingar

Under föregivande av att motverka islamofobi vill miljöpartisterna Yvonne Ruwaida och riksdagsman Mehmet Kaplan hindra Säpo från att spana efter terrorister.

"Under en längre tidsperiod har enskilda muslimer med ursprung i Mellanöstern eller Somalia vittnat om hur Säpo konsekvent kartlagt och misstänkliggjort deras liv. Islamofobin blir mer och mer kännbar i vanliga människors vardag."

Man häpnar. Ens fördomar om muslimska politiker blir bekräftade, att de i första hand känner sig som muslimer och först i andra eller tredje hand som medborgare i det här landet. Tycker de verkligen att Sverige ska vara en fristad för terrorister?


Bild: Khaled Mashaad, Mahmoud Ahmadinejad, Bashar Assad.

Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Socialdemokraterna har förvandlats till språkrör för muslimska organisationer, ja snart sagt alla riksdagspartier har tagits som gisslan.

Inte bara terrorism ska vi ignorera och blunda för, utan också att extremism finns på vissa moskéer. Fritt fram för Muslimska brödraskapet att påtvinga sin ideologi på besökarna.

Muslimska politiker blir oftast otroligt förorättade när man frågar om det finns något samband mellan invandrarproblem och islam. Andra förklaringar än klassamhället förkastas. Att det skulle ha att göra med något som står i Koranen gör dem skräckslagna. Av förståeliga skäl, det är livsfarligt för en muslim att kritisera sin religion.

Den enda modiga muslimska politiker jag kan komma på i Sverige är folkpartiets Nyamko Sabuni.

Ännu ett citat från Ruwaida och Kaplan: "Säpos samarbete med kommunala bostadsbolag går över en gräns där Säpos arbete bidrar till islamofobi. Arbetet bidrar till diskrimineringen av muslimer och motverkar inte terrorism."

"Rent nonsens! Detta har debattörerna ingen aning om. Trams!" kommenterar Germunds Blog.

I miljöpartiet har vi att göra med rutinerade extremister som kommit på att deras parti och islam har samma gröna färg. Det gäller inte bara Ruwaida och Kaplan utan även krypto-islamister som Gahrton och Fridolin.

Lösningen på världens miljöproblem enligt Miljöpartiet:

22 april 2007

Kulturvänster blir pophöger

Tage Erlander var bra, men sen sjönk moralen till den milda grad att Sveriges politiker numera ger efter för minsta krav från KPIN(T), kommunistiska partiet islamist-nazisterna totalitärerna.

Jag håller med Snaphanen om att "der er gået mode i at kalde hinanden for "nazist" i øjeblikket. Ikke præcis et retorisk fremskridt." Men jag kan inte låta bli när jag ser de av den svenska vänsterflygeln så omhuldade palestinska Hamas göra nazi-hälsning.

I hemma-hos-reportaget i förra blogg-posten glömde jag nämna yxor i sverigedemokraters ytterdörrar, och arbetsgivare som tvingas avskeda sverigedemokrater efter att ha blivit skrämda av fascistiska "anti-fascister".

Sverigedemokraterna är kritiska till den stora invandringen från Mellanöstern, vad är det som är så provocerande i detta? Ju fler muslimska invandrare, desto fler blir invandringskritiska, se bara på Frankrike. Om man vill ändra folks attityder fungerar inte våld och hot om våld, inte i Europa. Det fungerade inte vid studentupproret 1968, arbetarklassen var inte intresserad, det fungerar inte nu heller.

Felet är att i Sverige ska alla tycka likadant. Men kulturvänstern har fått konkurrens av pophögern och blir helt hysterisk över att inte längre ha tolkningsföreträde. Våld är inte främmande för dem. På alla håll och kanter är demokratin bara en tunn fernissa över de senaste decenniernas marxistiska indoktrinering.

Vänsterpartiet borde besinna sitt ansvar och inte uppvigla till våld. Om de ryker ur riksdagen tar den utomparlamentariska vänstern över helt och hållet och trappar upp sitt gerillakrig.

Uppdatering: Våld och hot är tyvärr ett ganska effektivt sätt att få tyst på människor; se kommentarer.


Nazi-hälsning från palestinska Hamas. Tänk vilka präktiga killar de kunde blivit om de sluppit bli hjärntvättade från barnsben av Koranens judehat.

Vanligt hyggligt folk



Våldsromantiken är tillbaka. It’s the 70’s all over Sweden again. I can dig it, man. Röda brigaderna. Baader-Meinhof-ligan. Kommando Holger Meins. Stockholmssyndromet. De blytunga åren, do you remember?

Och nu? Svartklädda maskerade personer med järnrör i händerna angriper flygbladsutdelare, angriper demonstrationer, möten, restauranger, en och annan åskådare som kommer i vägen, slår sönder fönsterrutor, bilrutor, använder tårgas. Folk misshandlas och hamnar på sjukhus. Polisen kommer aldrig i tid, även när den är förvarnad. Tidningarna har en överslätande attityd. Justitieministern bryr sig inte.

Låt folket bråka, tänker de höga herrarna och damerna. Han där Ohly är en nyttig idiot som hetsar mot Sverigedemokraterna. Så kan vi i lugn och ro låta allt gå åt pipan medan vi berikar oss själva.

"Så fascister, håll er från gatan!" gapar AFA. Med resultat att inga vanliga hyggliga medborgare vågar sig ut. Hot- och kravmentalitet. Påminner det om något? Skulle vara intressant att veta om det finns kopplingar mellan vänsterextremism och islamism. Det finns ideologiska kopplingar förstås, båda hatar USA och Israel. Kanske delvis samma människor är inblandade också.

I deras världsbild finns inga win-win-situationer, livet är ett nollsummespel. Brödet du äter har du alltid tagit ur munnen ur någon annan. Att västvärlden är rik beror på att vi koloniserat och sugit ut de fattiga folken, inte att vi uppfunnit och producerat något själva. Vilken rövarmentalitet!

Obehagligt att skriva om detta. Jag har aldrig begripit mig på våldsromantik. Våld föder våld. Rasdiskriminering, religiös intolerans, tvillingtornen som rasade, hur galna kan folk bli?


Ur Kalle Anka & Co 1997. Klicka på bilden så blir den större!

21 april 2007

Rödfascister tvingar Sverigedemokraterna ställa in sitt möte i Danmark

Sverigedemokraterna tvingas ställa in sitt planerade riksårsmöte på ett danskt hotell nästa helg. Hotell Hvide Hus i Köge söder om Köpenhamn vägrar att ta emot partiet.

Hotelledningen säger sig inte kunna inte garantera personalens och gästernas säkerhet.

Först skrämdes alla svenska hotell och konferensanläggningar, och nu detta. Våld och hot om våld är typiskt fascistiskt beteende. Vilka är dessa terrorister som sätter demokratin och mötesfriheten ur spel?

Under TV4-debatten mellan Sverigedemokraternas och Socialdemokraternas partiledare satt en annan partiledare i publiken. Jag kände först inte igen Lars Ohly därför att hans ansikte var så blekt av ilska, munnen som brukar le i TV var ett streck, blicken var iskall. När han sen tog till orda efter debatten kom en ström av invektiv mot Sverigedemokraterna. Det var som all hans uppdämda vrede mot all världens orättvisor fick utlopp.

På Vänsterpartiets hemsida uppmanar Ohly indirekt till våld emot Sverigedemokraterna och dess sympatisörer och väljare:

"Det kräver också att vi verkligen ser till att genomföra vår målsättning att finnas på plats inom 24 timmar varhelst sverigedemokraterna eller andra rasister propagerar.

Nu får vi jobba ännu hårdare. Tillsammans ska vi se till att sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen"

"Du visar vilken sorts demokrat du är Ohly. Och nu vet vi vem som kan antas uppmana AFA till våld emot Sverigedemokrater!! Man får hoppas att folk får veta vad ni "egentligen" står för och vilka motståndare ni är till demokrati och mänskliga rättigheter samt mötesfrihet. Jag mår illa!" Skriver Jorma.

Ruskigt många i det här landet rycks med av Ohlys hat och ropar vargen kommer! Men de riktiga vargarna är alliansen mellan kommunister, nazister och islamister, bland annat förenade i sitt hat mot Israel och USA.

Den politiska eliten har fel om att Sverigedemokraterna har en dold rasistisk agenda. Om man granskar deras program och studiematerial finner man en vilja att skilja mellan fakta och åsikter. De har inte varit opåverkade av tiden och är mindre "rasistiska" än Socialdemokraterna var på 1960-talet.

I samband med rasupplopp år 1965 i USA, där stadsdelar i flera städer hade bränts ned, uttalade Sveriges statsminister Tage Erlander i riksdagen:

”Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”

Idag skulle Tage Erlander riskerat att åtalas för hets mot folkgrupp.

Den där lagen borde avskaffas eftersom den förbjuder folk att tänka icke-sanktionerade tankar. Gränsen mellan fakta och åsikter är tänjbar, inte minst i en domstol. Är det rasistiskt att undersöka om invandrares brottslighet beror på deras religion? Naturligtvis inte, men för de politiskt korrekta är det kartan som gäller, inte terrängen.

Den falska politiska elitens våldsbenägna medhjälpare hindrar politiska möten. Folk är ålagda själv-censur. Vi är på raka vägen in i ett totalitärt samhälle.

20 april 2007

Sahlin var offside men Åkesson gjorde självmål



Såg på TV4-debatten mellan Mona Sahlin och Jimmie Åkesson och hejade på den unge hjälten ända tills han förkastade adoptioner av utländska barn. Alla känner väl någon som är adopterad. Sahlin ville spela på människors medkänsla och Jimmie var oförberedd. Men hon kunde inte knäcka honom, ändå är hon en gammal räv med 25 års försprång som debattör.

Hoppas att Sverigedemokraterna omvärderar sina åsikter i adoptionsfrågan som egentligen är ganska ovidkommande. Det finns mycket större problem att ta hand om. Det är viktigt att de kommer in i riksdagen med tanke på att inga andra partier vågar påpeka att Sverige håller på att islamiseras.

Uppdatering: SD har övergivit sitt krav på förbud för utomeuropeiska adoptioner. Men det sa han inte, så det var självmål i alla fall. Fick inte tala till punkt, föll till föga för Sahlins härskartekniker.


Bikini eller burka? Snart väntar köns-apartheid.

18 april 2007

Förändring i stor skala och hög hastighet



Den kommande globala omvälvningen är utan motstycke i mänsklighetens historia, enligt United Nations Population Division.

På grund av invandring och hög fertilitet kommer muslimerna att vara i flertal i Europa inom få årtionden.

I EUs huvudstad Bryssel är belgarna nu en minoritet. Inte underligt att EU vill stifta lagar som förbjuder kritik av islam.

I Bryssel "äger" muslimerna gatorna, skriver en kommentator på Hodjas blog. Muslimska sammanslutningar har köpt stora bostadsområden som alltmer påminner om Istanbul och där inga belgare färdas. Vid högtiden Eid som markerar avslutningen på Ramadan, skärs halsen av 20 000 lamm utan någon form av bedövning. "Djurskyddsmyndigheten är tyst, och ingen av politikerna törs kalla det för vad det är, nämligen djurplågeri."

”Före lokalvalen förra året såg den socialistiska regeringen till att ordna en express-utdelning av belgiskt medborgarskap till “utlänningar”, väl vetande att dessa utlänningar, huvudsakligen marockaner, skulle rösta socialistiskt. Det gjorde de också.”

Nästa stad som "faller" kommer väl att bli Malmö. De närmaste två åren väntas Sverige ta emot 100 000 irakier varav många kommer att välja Malmö. Av stadens invånare har redan knappt hälften utländsk bakgrund. Hur många av dessa som är muslimer är svårt att veta eftersom det inte finns någon officiell religionsstatistik.

Den demografiska förändringen i Europa syns tydligt i Malmö, liksom segregationen. I västra Malmö många äldre svenskar, i östra många unga invandrare.

En lektion i demografi kan hämtas från Atatürks moderna sekulära Turkiet som har förvandlats till ett våldsamt islamistiskt land. Under Turkiets 80-åriga historia har befolkningen ökat från 14 miljoner år 1923 till 70 miljoner idag, men den största befolkningsökningen kom i det lantliga Anatolien vars befolkning flyttade till de en gång sekulära städerna.

Vid EUs 50-årsjubileum gjorde påve Benedictus en skarpsinnig observation: “Man måste tyvärr notera att Europa går ner på en väg som kan leda till att det lämnar historien.”

Mark Steyn
kommenterar: ”Kanske ett islamifierat Belgien eller Sverige blir ett trivsamt ställe. Vem vet? Men det finns en hake: om du ”outsourcar” framtiden kommer den att bestämmas av dem du ger kontraktet till.”

Sven i Rosengård



Samtidigt med bränderna och stenkastandet i Rosengård i Malmö är en tre veckors gatufest för Palestina i full gång. Trevligt att folk kan ha det trevligt. Bara inte Hamas får bre ut sig med sitt budskap om "enstatslösning", det vill säga folkmord på israelerna eller i bästa fall dhimmi-status för dem.

"Dessa ungdomar kommer från Rosengård, Lindängen och andra förorter med dåligt rykte men massor av talang," säger rapparen Behrang och deklarerar att Palestina är en del av Sverige och det mångkulturella Malmö. "Liksom Irak," tillägger Behrang och avfyrar några spydigheter om USA:s ockupation. Sydsvenskan

I Rosengård är det trångbott och fattigt. Krigskadade människor med dåliga nerver, ungdomar födda i Sverige som knappt kan tala svenska. Vapen och knark och gäng som ger sig ut på stan och rånar och våldtar. Vänstern säger att det är klassamhällets fel att situationen är så explosiv, men det är bara halva sanningen.

Dumt och demagogiskt att sätta upp klassamhället mot det mångkulturella samhället som förklaring på invandrarproblemen.

Det ena förstärker det andra i det explosiva Rosengård, och med lite islam från imamerna och lite marxism från sossarna tänds luntan. Sociala och ekonomiska åtgärder behövs, men någon förbättring blir det inte så länge det är tabu att nämna mångkultur vid sitt rätta namn, islam.

"Jo, det är ett krig mot svenskarna," säger en ung rånare. Jihad?

Att det inte är politiskt korrekt att identifiera islam som orsak till invandrarproblem vittnar Nihonshu om: "Jag har blivit kallad rasist av att BARA läsa upp korancitat förövrigt - det borde säga er en hel del om vad vi har att göra med för en religion."

Robsten frågar varför dessa barn och ungdomar som kastar sten på brandmännen reagerar helt annorlunda än vad vi barn gjorde när vi var små, som tyckte att brandmän var hjältar.

Han skriver, "De känner ingen samhörighet med vårt samhälle, de känner inget ansvar, ingen delaktighet i vårt gemensamma samhällsprojekt."

"Min slutsats är klar, kastar man sten på polis och brandkår bör man ta konsekvenserna av sitt manifesterade utanförskap och flytta tillbaka till det land som man känner samhörighet med, någon annan lösning finns faktiskt inte på lång sikt. Det blir bäst så för alla parter, även för de vilsna själar som nu frekventerar gator och torg i Rosengård."

16 april 2007

Exil Svensk om framtiden

Exil Svensk sa...

Vad den politiska eliten i Sverige vill, tror jag att vi vet, både du och jag. De vill mässa: Mångkultur är bra, mångkultur är bra… in i evigheten utan att någonsin ha presenterat någonting som förklarar varför så är fallet.

Vad gäller eliten inom EU har jag inte en lika stark uppfattning, men jag är ingen EU entusiast och jag kan rekommendera följande artikel: http://www.brusselsjournal.com/node/2005

Vad gäller Pakistan och Iran tycker jag absolut INTE att vi ska blunda. Tyvärr är jag helt säker på att Sverige och stora delar av Västeuropa kommer att göra just detta. Dock tror och hoppas jag att USA, precis som under de föregående hundra åren, kommer att vara villiga att stå upp mot totalitära beväpnade galningar.

Angående Turkiet är det en mycket svår fråga. Kan västvärlden hindra islamiseringen? I grunden tror jag att det som krävs är att västvärlden återigen, som 1918, framstår som ett mycket starkare samhällssystem. Detta i sin tur tror jag kräver att vi TOTALT SLUTAR att acceptera islamistiskt våld, hotelser och utpressning samt att vi skoningslöst och militärt bekämpar det när det uppkommer.

Enligt min uppfattning skall vi absolut inte ignorera extremisterna utan tvärtom tillämpa nolltolerans.

Vad gäller kritikerna mot extremisterna skulle jag vilja påstå att Sverige är ett av väldigt få länder som ignorerar dessa. T ex anser jag att Huntingtons bok, The Clash of Civilizations, är det mest debatterade och diskuterade samhällsvetenskapliga verket under de senaste 10 åren. Utom, så klart, i Sverige.

Jag är stor USA vän och kanske den ende svensk, förutom Dick Erixon, som gillar Bush. Jag har följt amerikansk debatt under många år och tro mig, i jämförelse är den svenska debatten bara löjlig på i stort sett alla områden.

Min uppfattning är att amerikanerna i grunden menar vad de säger. De är villiga att stå upp för frihet och demokrati med vapen i hand. Naturligtvis väljer de var och när de står upp utifrån sina egna intressen. Men att Sverige, som aldrig står upp, kan kritisera detta är patetiskt.

Jag tror och hoppas att USA kan vinna i Irak. Det kommer att ta lång tid och vara dyrt. Om man tror att de krigar om olja har man ingen aning om krigets kostnad jämfört med Iraks oljeproduktion. Om USA förlorar tror jag att detta kommer att leda till att den muslimska världen betraktar väst som svaga och detta kommer att ge stark vind i seglen till alla islamister. Ingenting skulle heller glädja den svenska 68 generationen mer.

15 april 2007

Demokrati i Mellanöstern

Exil Svensk skriver:

"Det är alldeles uppenbart att islam normalt sett INTE kan förenas med demokrati och mänskliga rättigheter. Båda dessa begrepp är påfund som härstammar från västlig tradition och de har inga motsvarigheter alls i muslimsk tradition.

Jag läste nyligen ett utdrag ur en reseberättelse av en person från Ottomanska imperiet som besökte England (1600-talet om jag minns rätt). Han reagerade starkt mot att engelsmännen själva stiftade lagar i ett parlament. Hur kunde man göra detta när alla lagar kommer från gud? Inom islam betraktas det vi kallar för jurister närmast som en sorts präster. Hela tanken med demokrati är oförenlig med islams sätt att betrakta lagar och lagstiftning.

Det enda muslimska landet i mellanöstern som har genomfört en (delvis) framgångsrik demokratisering är Turkiet. Detta skedde efter flera hundra år av militära bakslag som kulminerade med förlusten i första världskriget, där Turkiet var på den förlorande sidan. Hela Nordafrika, Jordanien, Israel/Palestina, Syrien, Saudiarabien, gamla Jugoslavien, Irak och stora delar av Centralasien hade då gått förlorade och det som nu kallas Turkiet var bara en liten rest av det Ottomanska Imperiet. I detta läge genomförde man en tvångsmässig av-islamisering, ersatte sultanatet med republik, samt införde ett västerländskt juridiskt system och demokrati (begränsad i början, flerparti system efter 1945). Detta system har sedan skyddads främst av militären i Turkiet.

Jag anser att det finns många likheter mellan Turkiet efter 1918 och Japan efter 1945. Båda var imperialistiska system som ansåg sig överlägsna resten av världen och i båda fallen kom demokratisering endast efter katastrofala nederlag som gjorde det kristallklart att deras samhällen INTE var överlägsna västvärlden, utan tvärtom. Den stora skillnaden var att Japan påtvingades detta av en främmande makt (USA) medan i Turkiet kom drivkraften inifrån landet (Ataturk, a.k.a Mustafa Kemal).

Hur Japan kommer att utvecklas har jag ingen uppfattning om. Däremot är det helt klart att i Turkiet har Islam flyttat fram sina positioner markant och det finns en påtaglig sannolikhet att demokratin där kommer att avvecklas.

Detta är nämligen vad som har hänt i de flesta muslimska stater där man har infört fria val. De röstar fram muslimska partier som direkt avvecklar demokratin. Ett bra exempel som tidigare har diskuterats i KLs blogg är Algeriet, där fria val ledde till seger för islamister. Denna seger accepterades inte utan ledde istället till inbördeskrig som nu verkar blossa upp på nytt.

Jag hoppas verkligen inte att Turkiet skall utvecklas på detta sätt men jag tycker att det ser ganska mörkt ut.

The Economist hade för några år sedan ett långt reportage om Saudiarabien. Bland mycket annat berättade de om vilken skoningslös förföljelse som drabbar alla icke-muslimer. De pratade också mycket om möjligheten till demokrati. Det görs inga opinionsundersökningar eller liknande i Saudiarabien men efter många möten med lokalbefolkningen ansåg The Economist att det var helt klart vem som skulle vinna ett presidentval.

Någon som vågar gissa vem de ansåg skulle vinna?"


Tack Exil Svensk. Jag har några funderingar som du kanske kan hjälpa mig med: Vad vill egentligen den politiska eliten i Sverige och EU? Ska vi blunda för att kärnvapenlandet Pakistan hotas av en islamistisk kupp, och att det islamistiska Iran håller på att skaffa sådana vapen? Hur ska vi förhålla oss till att Europas granne Turkiet är på väg att bli islamistiskt? Ska vi ignorera islams religiösa extremister? Ska vi ignorera kritikerna av dem? Är det legitimt att använda kärnvapen mot Västerlandet? Är alltihop en konspiration styrd av USA? Ska vi ge upp vår liberala demokrati?

Uppdatering: bloggarna Zonka och Snaphanen berättar att Baron Bodyssey från USA har besökt Danmark. Här är banderollen från deras möte:



Europa är sekulärt, och ska förbli sekulärt

Här i Sverige kan man inte yttra lite lågmäld kritik av islam utan att attackeras av vänsterns moralväktare. Men i Turkiet törs folk glädjande nog säga ifrån. En miljon turkar demonstrerade igår i Ankara mot den islamistiske premiärministern Erdogans avsikt att bli president. "Presidentpalatset får inte bli hem för religiösa shejker och brödraskap". Vilket visar att man inte kan säga att muslimer i allmänhet är på det ena eller andra viset, inte mer än andra är det. Därför är det helt galet att de i Europa representeras av fundamentalistiska imamer och mullor som tvingar på kvinnorna slöjor och burkor.

"The young Pakistani woman who has been so badly abused by her ex-husband that she dresses in full tent, and can look no man in the eye," berättar en dansk socialarbetare. Tveksamt om det går att förbjuda den stackars misshandlade kvinnan att bära sin burka. Men däremot slöjor på barn strider mot lagen eftersom slöjan visar att en flicka är giftasvuxen och det är hon inte om hon är under 15 år.

Vänsterpolitikern och talmannen i amerikanska representanthuset Nancy Pelosi besökte Syriens diktator Assad. Hon hade slöja på sig, ett hårt slag för kvinnorörelsen i Mellanöstern. Dick Erixon skriver:

"Det är märkligt hur västmedierna nonchalerar dessa moderna, sekulära muslimska krafter för att ställa upp och försvara Erdogans reaktionära islamism. Ta bara Ingrid Hedström i DN igår (ej online): "Vad är egentligen det största hotet mot demokratin - en 'first lady' med huvudduk eller en militär som lägger sig i politiska val?" Den frågeställningen visar - inte minst mot bakgrund av gårdagens demonstration i Ankara - på en total aningslöshet. Hedström begriper inte att slöjan symboliserar kvinnoförtryck, sharialagar och avskaffande av frihet, pluralism och demokrati."


Ungefär en tredjedel av turkarna är sekulära muslimer.

Demonstrationerna i Turkiet visar att det finns moderata och sekulära, ja till och med ateistiska muslimer. Det går inte att hoppa av islam utan fara för sitt liv, så det är inte konstigt att de behåller sin muslimska identitet. Men det är ett problem att de inte vågar säga något kritiskt om de imamer och religiösa lärare som uppfostrar deras barn. Som Sam Harris, författaren av "The End of Faith", säger,

"De moderata skyddar fundamentalisterna genom att insistera på respekt för religiös tro, respekt för irrationella påståenden om verklighetens natur, förhållanden som sår split och olycka.

Om man läser de heliga böckerna är det svårt att finna goda skäl att vara moderat. Skrifterna säger inte: Var moderat, låt bli att ta dessa passager bokstavligt. De säger tvärtemot att man ska efterleva vart enda ord.

Religioner är inte likadana, och några religioner stimulerar mer till våld än andra. Jämför islam med den indiska religionen janism, som predikar icke-våld, och som Ghandi var inspirerad av. Ju mer fanatisk anhängare av janismen du blir, desto mindre våldsbenägen blir du. Du kan aldrig få en janist till att bli självmordsbombare. Massor av religioner existerar mellan dessa två ytterpunkter. Vi blir vilseledda av att vi använder samma ord, religion, till att beskriva fenomen som är mycket olika, lite som med sport, något är farligt, något är det inte, några religioner är godartade, andra är det inte."



"Mödrar, som firar sina söners självmordsgrymheter därför att de är säkra på att sönerna och senare hela familjen på detta sätt kommer till paradiset, är en katastrof i ljuset av en geopolitisk verklighet där det bara är en fråga om tid innan massförstörelsevapen sprids till folk som tror på sådant. Våra föreställningar om religiös tolerans kommer att verka egendomliga när atomterror blir verklighet." Sam Harris intervjuad av Flemming Rose, redaktören som publicerade Muhammed-karikatyrerna i Jyllands-Posten.

14 april 2007

Den islamiska etiken och terrorismens anda



Ni känner kanske till Webers klassiker "Protestantismens etik och kapitalismens anda". Men vart tog "Den islamiska etiken och terrorismens anda" vägen? frågar Ulla Nørtoft Thomsen. Det finns ingen i det fega Västerlandet som vill skriva den boken.

Men det finns ex-muslimer som vågar. Följ med på
Faith Freedom:

"Islam är en kult skapad av en psykopat. Den kan inte reformeras. Den hotar mänskligheten. Med massförstörelsevapen i islamiska länder hotar den vår civilisations överlevnad."

Förra året begicks 498 terrordåd i Europa. Det är ändå ingenting mot vad islamisterna tillåter sig göra i de länder där de dominerar. Först när kalifatet återupprättats och islam segrat kan det bli "fred", säger imamerna och mullorna. Låter misstänkt likt nazism och kommunism. Dumma journalister och politiker, sluta fjäska för terroristerna. Det är ynkligt att ni inte stödjer dissidenterna som med risk för sina liv vågar lämna islam.

Ännu har inte Stockholmskändisarna på TV fattat hotet från islamisterna. Att det kommer hit folk med sådana rent medeltida anspråk är bara kul. Men många av dem som kommer tar sin religion på fullaste allvar så det är dags att ni gör det också. Även om det är motbjudande läsning, ta reda på vad som står i koranen och haditherna. Ta reda på vad imamerna förkunnar i moskéerna. Ju mer eftergivna vi är dess aggressivare blir de. Se vad som händer i Thailand, ett fredligt buddhistiskt land som är under attack från islam. Känner ni igen mönstret? 498 terrordåd i Europa förra året borde tala sitt tydliga språk.

12 april 2007

Räven vaktar gäss i FN

Från Veritas Universalis:

FN har försökt att förmå Human Rights Council, FN:s råd för mänskliga rättigheter, att anta en resolution som fördömer folkmordet i Darfur. Men diktatorernas representanter i rådet var upptagna av att anta en resolution som fördömer kritik av islam, samt att diskutera de palestinska arabernas konflikt med Israel.

Så får de arabiska militärerna tid till det de vill: folkmordet.



Brott mot de mänskliga rättigheterna ignoreras såvida inte Israel kan ges skulden.

11 april 2007

Muslimska fanatiker mördar hinduer i Kashmir


Sudh Mahadev Temple Kashmir

Islamisterna vill ta över världen. De klentrogna européerna behöver bara lyfta blicken och se österut för att förstå. Islamisterna är verkligen på hugget. I Lahore i
Pakistan blev förra året det sista av en rad hinduiska tempel förstört, i Malaysia förstördes likaså förra året ett tiotal gamla hindutempel, i Kashmir har oräkneliga tempel förstörts.

Vår okunskap är stor om vad fundamentalistiska muslimer tillåter sig att göra i de områden de dominerar. Hur ska vi väcka Västerlandet ur sin slummer? Göra som
Isabella Balkert som skriver om folkmordet i Kashmir.

Sedan 1990 har organiserad terrorism brutaliserat Kashmir, den fredliga och vackra dalen i norra Indien. Systematiska försök att utplåna dess kultur genom en orgie i våld utförd av muslimska fanatiker. Tusentals hinduer och sikher har
massakrerats av islamister och hundratusentals är på flykt.

I Europa ivrar vi för multikultur. Varför godtar vi då att det växer fram en muslimsk monokultur i Asien? Hinduer, sikher, buddhister, kristna förföljs. I Libanon har de kristna gått från att vara en majoritet till att nu utgöra 30 procent av befolkningen. I Syrien från en tredjedel till tio procent, och i de palestinska områdena från 15 till 2 procent. Siffror från norska
Vårt Land via Anna Lyttiger.

Är det rimligt att islamisterna får bygga moskéer i Europa när de bränner och river kyrkor i sina egna länder? Den tredje mars i år revs en kyrka i Benin i Afrika tre dagar efter den var byggd. Flera kyrkor i Pakistan har förstörts. Muslimer i Spanien kräver av påven att få tillbaka katedralen i
Cordoba. Eftersom katedralen/moskén byggdes där en kristen kyrka låg får vi hoppas påven inte ger efter. I Kosovo använder muslimerna katedralen i Pristina som offentlig toalett.

Islamisterna kommer inte vara nöjda förrän alla icke-muslimska heliga platser har försvunnit och alla människor är underkastade deras vilja.


Burnt Church Pakistan

09 april 2007

Islamisk "moral"



Faith Freedom International är en rörelse som består av ex-muslimer. Här följer ett exempel på islamisk moral hämtad från deras hemsida FaithFreedom.org.

Hafiz Sajjad Tariq från Gujranwala i Pakistan råkade av misstag tappa ett exemplar av Koranen i sin eldstad. När den började brinna blev folk i grannskapet rasande av ilska. Utan att bry sig om att Sajjad var en from muslim som höll Koranen helig anklagade de honom för att ha vanhelgat Allahs ord. När mullorna fick höra det utfärdade de genast en fatwa mot Sajjad. Som hökar kastade sig fundamentalisterna över honom och började slå. Var och en hoppades att hans slag skulle försäkra honom en plats i paradiset. Medan de slog honom ropade någon att det var ett icke-islamiskt straff därför att han borde stenas till döds. Vid det laget hade de brutit hans revben och han var inte i stånd att gå. En polisman ingrep och låste in honom på polisstationen. Nyheten spreds och en rasande folkmassa samlades som krävde att han skulle släppas ut. I stället för att vara lagens väktare föll polisen för frestelsen att bli en förkämpe för islam och lämnade över Sajjad. De började nådeslöst att kasta sten på honom för att därefter sätta eld på hans kropp. Som om inte detta vore nog band de kroppen efter en motorcykel och släpade den genom gatorna i två timmar! Efter denna fromma uppvisning av islamisk moral kände de att de hade gjort tillräckligt för att hämnas profeten för vilken Koranen hade uppenbarats.

Den islamiska moralen kräver att varje muslim ska visa sin tro genom att antasta alla, muslimer såväl som icke-muslimer, som visar mindre trångsynthet i detta avseende.

07 april 2007

Islamister vill döda Dalai Lama

Det är inte bara påven i Rom som islamisterna ogillar. Nu är de ute efter buddhismens andlige ledare, Dalai Lama. Den förbjudna pakistanska terrororganisationen Laskhar e Toiba hotar honom till livet. Säkerheten runt hans residens i Mcleodganji i Indien har förstärkts med två inre kedjor av tibetanska livvakter och en yttre kedja av poliser.

Kina kan också ha ett finger med i spelet eftersom terroristerna får sina vapen därifrån. Å andra sidan har Kinas attityd ändrats, tidigare förföljdes alla religioner men inför hotet från islam har man insett att buddhismen bättre stämmer med den kinesiska mentaliteten.

En gång i tiden var buddhismen den förhärskande religionen i Centralasien, Afghanistan och stora delar av Indien. Islams invasion innebar utrotande av både folket och dess kultur. I nuvarande
Pakistan minskade befolkningen med mellan 50 och 80 miljoner under de muslimska sultanerna. Pyramider av dödskallar staplades utanför stadsportarna. De buddhistiska universiteten och klostren förstördes. De som kunde flydde till Nepal och Tibet.

Talibanernas förstörelse av de jättelika Buddha-statyerna år 2001 följer mönstret. År 2006 slog en muslim sönder en staty i ett tempel i Bangkok. Det buddhistiska Thailand är sedan länge under islamistisk attack från den södra delen av landet och i höstas tog en muslimsk general makten genom en kupp. Censur av Internet har införts så muslimerna ska slippa bli kränkta av obehagliga sanningar.

Buddhismen är en medkännande religion med icke-våld som främsta kännetecken, och illa rustad att motstå islam militärt. Dalai Lama har uttalat att även islam är en religion som har medkänsla på programmet, något han fått om bakfoten. Han gör samma misstag som Gandhi som försökte predika icke-våld och världsfred för sina muslimska motståndare, vilket de högaktningsfullt struntade i.

Det är möjligt att Dalai Lamas försök till dialog oroar islamisterna. Läs om fler förklaringar till hatet mot honom på bloggarna
Monokultur och Sappho.


De 53 meter höga statyerna i Bamyan i Afghanistan före och efter förstörelsen. Lägg märke till kanonen.

Mina studier av Islam och Mein Koran har fått mig att ge ordet ondska en metafysisk mening. Innan trodde jag det mest bara var okunnighet som låg bakom människors onda gärningar. Men nu börjar jag känna igen besattheten, självupptagenheten, girigheten och avundsjukan hos de totalitära ideologierna. Ondskan finns, nästan så jag tror att djävulen finns.

Inte för de förstörda stenmonumentens skull utan för de plågade människornas skull. Faktum är att på grund av talibanernas härjningar bor tiotusentals människor i mörka grottor som på stenåldern. Musiken har tystnat i deras hjärtan och ersatts av koranverser.

04 april 2007

En figur med maktbegär

Det är inte Jesus Kristus som nyfrälsta muslimer följer, utan en figur med en helt annan uppsättning av moraliska normer.

Vilket förstås inte stämmer med vad man brukar få höra, "att alla religioner predikar samma sak", en tröstande icke-visdom för att folk inte ska bli skrämda men som i stället gör dem dumma. Den politiskt korrekta hjärntvätten förvandlar människor till relativister som tror att alla kulturer är lika goda.

Jesus bergspredikan och död på korset är raka motsatsen till Muhammeds lära och liv. Kom inte dragande med gamla testamentet eller korstågen eller att Jesus någon gång använde ordet svärd. Teologiskt befinner sig islam inte ens på samma nivå som den medeltida kristendomen, snarare påminner den om gamla testamentets tid. Men profeten Muhammed kan inte mäta sig med profeten Amos, "uppfinnaren" av monoteismen, som levde för 2700 år sedan. Till skillnad från Amos var Muhammed oförmögen att se varje människa som jämlik.

"Stick ditt svärd i skidan! Ty alla som drar svärd skall dödas med svärd," sa Jesus till sin lärjunge Petrus. Medan den som inte vill tro på Muhammeds lära måste tvingas till det med svärdet. "Svärdet prisas mycket i Koranen," skrev Nordens andlige lärofader
Martin Luther.

Det sorgliga är att islam är mer framgångsrik än fredliga religioner som kristendom och buddhism. Det senaste exemplet är att en muslimsk general har tagit makten i det buddhistiska Thailand. I Frankrike består armén till en femtedel av muslimer och är därmed oanvändbar om den pågående intifadan skulle utvecklas till ett inbördeskrig, för att inte tala om operationer i muslimska länder. Muslimer söker sig gärna till krigiska yrken. I Holland sköt en muslimsk polis oprovocerat ihjäl en man som kommit i bråk med ett invandrargäng.

Islam är en totalitär ideologi som överträffar kommunismen och nazismen. Under 1400 år har Muhammed fjärrstyrt sina anhängare med subtila metoder som lögn, hot och våld. Att majoriteten av muslimerna inte följer Koranens bud om att underkuva, förslava och döda de otrogna är ingen garanti. Ständigt blir folk övertygade av imamerna om att lösningen på deras personliga problem är mer islam. Det värsta är att Koranen instruerar sina anhängare att ljuga. De som fördömer våld, kan vi lita på att de talar sanning? Det Muslimska Brödraskapet fejkar måttfullhet och sprider sitt budskap mitt framför näsan på oss utan att vi märker något.

Något att tänka på för de politiskt korrekta på Möllevångstorget i Malmö
"som sitter bakom krogstaketet och stirrar på araberna som om de vore djur på skansen. Närmare än så kommer de aldrig den avgudade mångkulturen."



Numera går det inte an med kort-kort kjol på Möllevången.