12 april 2007

Räven vaktar gäss i FN

Från Veritas Universalis:

FN har försökt att förmå Human Rights Council, FN:s råd för mänskliga rättigheter, att anta en resolution som fördömer folkmordet i Darfur. Men diktatorernas representanter i rådet var upptagna av att anta en resolution som fördömer kritik av islam, samt att diskutera de palestinska arabernas konflikt med Israel.

Så får de arabiska militärerna tid till det de vill: folkmordet.Brott mot de mänskliga rättigheterna ignoreras såvida inte Israel kan ges skulden.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

det finns en utmärkt artikel angående detta i senaste nummeret av The Economist.

www.economist.com/world/international/displaystory.cfm?story_id=8966293

Uppfriskande att läsa en internationell kvalitetstidning. Mycket bättre för blodtrycket än den svenska pressen.

Anonym sa...

Jag postade 2 kommentarer på Nydahls blogg (senaste posten). Han har ett filter och har inte släppt in dem ännu, men jag väntar med spänning......

Anonym sa...

Nydahl?

Anonym sa...

Nydahl är en figur med en egen blogg. Jag var inblandad i en debatt med honom på Kurt Lundgrens forum och Knute var också inblandad.

Usäkta för förvirringen.

Berit sa...

Ytterligare ett exempel på hur värdelöst UN är, bara ett spel för gallerierna. Moraliskt fördömande, handelsbojkott och militära aktioner från andra afrikanska länder kommer inte att stoppa dödandet. Se Rwanda!
Internationella aktioner kommer att förhindras av Kina och Annan vet det.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.