03 maj 2007

Vad sa dom egentligen 1:a maj i Kalmar?Kalmar första maj. Svensk muslimsk socialistpolitiker säger: "Varje dag diskrimineras svenskar på grund av sina efternamn och sina näsor. Det är sjukt. Detta är rasism, detta måste vi ta itu med."

Hur tolkade publiken detta i sosse-sammanhang relativt harmlösa uttalande? Jo, att hon anklagade dem för att vara rasister. Men de applåderade snällt sin egen förnedring, var och en visste ju att han/hon själv inte var rasist, men kanske de andra? Lite hets mot folkgrupp är okej, bara folkgruppen är svenskar.

Islamisternas effektiva sköld är offerrollen. Pratet om att invandrare diskrimineras är inte trovärdigt så länge de inte tar avstånd från sin religion. Islam är nämligen den mest rasistiska och diskriminerande religion man kan tänka sig. Icke-muslimer är mindre värda än muslimer, och förtjänas att dödas. Kvinnor är mindre värda än män.

Första maj, nästa talare äntrar podiet klädd i burka. "Finns det verkligen inte plats till folk som har en annan klädsmak än oss? Vart tog vår tolerans vägen? Jag förstår det inte," sa hon men blev avbruten av kvinnornas skrik:

"Hjälp oss... De tvingar oss att vara slavar... De hjärntvättar kvinnor att tro att kvinnor är hälften så mycket värda som män. Det är männens gamla regler som vi blir hjärntvättade att tro på," skrek de redan halvt nergrävda kvinnorna. Så satte talibanerna i gång att stena de försvarslösa kvinnorna. De dova ljuden från gatsten som krossade kvinnornas kranier hördes mellan skriken.

Talaren log glatt - och såg förnöjd på det som hon i sitt rymliga huvud betraktade som etnisk dans - och fortsatte sitt tal: "Jag vill bara säga att det är otroligt viktigt att vi visar hänsyn till andra kulturers traditioner och inte dömer någon."

Svenskar är inte rasister och bryr sig inte om hur näsor ser ut, men de är kritiska till islam. Med sådana sossepolitiker som de valt behövs det inga nazister. Första maj-talet avslutades med, "Ich bin ein Islamist". Vänstertalibanerna applåderade.

"Historien har visat att mänskligheten är så godtroende att även en uppenbart vanvettig person som Hitler kunde lura den. En glad Chamberlain, som viftade med en papperslapp med ett löfte om fred, utfärdat av Hitler, blev också lurad."

Källor:
här, här, här och här.

2 Kommentarer:

Knute sa...

Jag tog mig friheten att låna följande kommentar från Östra Ölands fria horisont. Björntomten skriver:

"Det hela låter bisarrt. Men vad säger ni om det här:

TJÄNA 80.000 PÅ EN SEKUND UTAN ATT LYFTA ETT FINGER

En muslimsk kvinna, iförd burka eller möjligen nunnedok och skynken, sökte nyligen ett enkelt arbete i en ICA-butik i Göteborg. Butiksledningen ställde sig inte avvisande men framförde önskemål om att kvinnan, t.ex. när hon satt i kassan, skulle vara klädd på ett mera vardagligt och politiskt och religiöst mindre demonstrativt sätt. Kvinnan svarade inte, vände bara på klacken. Samt klagade hos diskrimineringsombudsmannen.

Nu har ICA "ändrat hela sin policy". Kvinnan blir anställd, får bära burka samt får dessutom 80.000 SKATTEFRITT I SKADESTÅND.

Just hört i en nyhetssändning i Sveriges radio.

Ett litet tips till alla svenska uteliggare och knarkare, som ibland har det knepigt med dagsransonerna: Sätt på er ett svart skynke, tala ett obegripligt tungomål, sök valfri anställning. Vips kan ni ha 100.000 i handen.

Det mest allvarliga: DO harklade sig och genast ändrade jätteföretaget ICA HELA SIN POLICY. Vad innebär det? Titta själva in i kristallkulan. Det har jag gjort."

http://kurtlundgren.webblogg.se/1178208478_liberaler_hotade_i_gt.html#comment

Knute sa...

"Hundredvis af MÆND deltog i steningen af en 17-årig kvinde i det nordlige irak - fordi hun havde forelsket sig i en mand med mande religiøs baggrund. Forfærdelige videooptagelser herfra har netop (d. 5.5.07 kl. 19) været vist på TV2 nyhederne. Mens man ser mandlige POLITIBETJENTE kigge passivt på."
http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=104

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.