13 maj 2007

Virus


Många nationer som tillåtit en stor mängd muslimska immigranter har misslyckats med hur man ska hantera de mest radikala, som avsiktligt vägrar att anpassa sig till värdlandets kultur.

Europa försöker nu stryka medhårs i ett fåfängt hopp om att pacificera dem som egentligen vill utplåna västerländsk kultur. Om den teorin fungerade skulle våra fängelser vara tomma och det skulle inte behövas några larmanordningar eller lås på bilar och hus.

Det verkar som européer har bestämt sig för att ge sig utan strid. I England undviker man att undervisa om Holocaust, lärare är rädda att muslimska elever ska bli upprörda. Inte heller undervisar man längre om när kristna stred mot muslimer om kontrollen av Jerusalem, eftersom det strider mot vad man lär sig i moskéerna. 65 procent tycker att England blandar sig i för mycket av problemen i världen och 70 procent vill inte att någon i deras familj ska gå in i armén.

I Belgien publicerar en tidning Koranen på franska och ger bort fria exemplar av boken på flamländska. Samma tidning publicerar också en muslimsk historiebok kallad Islam Now och jag betvivlar att den beskriver den terrorverksamhet som pågår.

Världen står i brand och Europa ignorerar det... men dess fiender är ytterst medvetna och betraktar kontinenten som redan vunnet territorium.

Västerlänningar kan inte längre fokusera på någonting utanför sin egen bekväma tillvaro. Det är som att man vägrar att bli störd om ens eget hus står i lågor därför att man inte vill missa schlagerfestivalen på TV.

Islam är ett dödligt virus som sprider sig genom Europa och västvärlden och det kommer att fullständigt förändra hur vi lever våra liv. Vi har så mycket emot oss att vi kommer att vänta alldeles för länge innan vi hittar ett vaccin som räddar oss.

5 Kommentarer:

Knute sa...

"Den oerhört kontroversiella" Ayaan Hirsi Ali i SVT
hos Stina Dabrowski,
video från minut 35:40

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=786424&from=tipsa

Anonym sa...

"Västerlänningar kan inte längre fokusera på någonting utanför sin egen bekväma tillvaro." -precis! , kan ta mina vänner som exempel, standardfrasen är; "vad berör det mig?" följt av "ja men vid det laget är jag ändå för länge sen död och begraven" , ofta även nåt snömos om att världen alltid förändras etc...
-jag är INTE förhoppningsfull gällande framtiden, svenskar (eller andra européer heller för den delen) verkar inte ha kvar någonting av en moralisk kompass längre, relativismen dominerar för fullt!

From Sweden with Grief sa...

Är det någon som vet exakt vad som lärs ut i de muslimska friskolorna? Jag menar inte att vara misstänksam, men jag funderar på vad för slags kultur de lär ut och varför den svenska kulturen är så besvärande eller speciell att man måste ha särskilda skolor för vissa religioner eller kulturer eller vad det nu är man vill driva. Mina barn gick i en friskola, där man hade den vanliga kommunala läroplanen, men satsade mer resurser än vanliga skolan på att ungdomarna skulle lära sig läsa, skriva och ha kunskaper och verkligen kunna och ha det då de gick ur nionde klass! Ruggigt att denna typen av skola ens ska behöva finnas till, men vi kunde inte låta barnen slösa bort sina skolår till ingen nytta!

Knute sa...

Läste att en muslimsk skola i Köpenhamn predikar att judar och en viss president borde förpassas under jord.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=592657

Elev från en islamisk skola skriver: "Jag är en av eleverna som har gått i en av de friskolarna i Stockholm och den var en islamisk skola. Kortfattad beskrivning av denna skola: Noll kunskaper i svenska, engelska, matte... Intesiva kusrer på arabiska och religion. Det är både skolverket och föräldrarna som stödjer sådana skolor... Det är bara vi som drabbas av det."

http://debatt.passagen.se/show.fcgi?category=3500000000000014&conference=6500000000000088&posting=19500000001677841

From Sweden with Grief sa...

Det var kreativa skolor du hade länkar till:) Toleranta och allmänbildande, bevars. Hoppas de är mer undantag än regel, bara!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.