11 augusti 2007

Finland håller på att begå samma misstag som Sverige.

På grund av invandringen från muslimska länder stiger antalet våldtäkter dramatiskt.

Edward Dutton är fil dr i religionsantropologi från Aberdeen i Skottland, bor i Uleåborg (Oulu) i Finland, och skriver:

"Så sent som 1995 fanns det människor i den medelstora staden Karleby (Kokkola) som bara hade sett en svart person på TV. Nu har den pittoreska staden med 35 000 invånare en sudanesisk befolkning på över 500 samt en del somalier. Liksom så många andra städer i Finland har Karleby plötsligt fått en ny befolkning som huvudsakligen lever på statliga bidrag.

Samtidigt rapporterar polisen typer av brott som finnarna inte är vana vid. Finlands huvudstad som var en nästan fullständigt homogen stad år 1995, har nu utposter från Mogadishu, och till och med i Uleåborg (Oulu) i det fjärran nord våldtog ett gäng sudanesiska "asylsökande" en ung kvinna genom att hota med en sax."

Edward Dutton , Edward Dutton , Snaphanen , Islamofascisme


Background to Muslim gang rape

Eller är jag helt fel på den? Men hur i all världen kan män tillsammans ge sig till att våldta en kvinna? Ett slag av krigsföring mot de vantroende, antar jag. Normalt sett borde ju potensen falla när andra män är närvarande, men detta är perverst. En pervers religion anförd av en pedofil.

8 Kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
UltraV:s värld sa...

En kort kommentar bara. Gruppvåldtäkter är inte så ovanliga som man vill hoppas, och de ökar i hela svenska samhället på grund av synen på sex och på kvinnor. Särskilt i porren finns den synen och den har rotat sig hos unga män som matat sig själva och andra med den i åratal. Det är bara att titta på en vanlig porrsajt på nätet. Men de våldtäkter som sker i krig är ett maktmedel och sker det under religiöst förtecken då handlar det förmodligen enbart om makt och underkastelse av både männen och kvinnorna. Samma fenomen som sker i krig, kan man säga.

Knute sa...

Ultra, det var verkligen en kort och koncis kommentar där du fick med det mesta i ämnet!

Anonym sa...

Oulu heter Uleåborg på svenska, och Kokkola heter Karleby. Det är helt officiella namn. Det är ett tecken på bristande vördnad för Finlands och Sveriges gemensamma historia att slentrianmässigt återge de "internationella" namnformer ur den engelska originaltexten.

/Ördög

Knute sa...

Tack för påpekandet Ördög, jag ska korrigera!

Knute sa...

Jag valde att inte publicera två anonyma substanslösa kommentarer som överhuvud taget inte handlade om postningen. Jo förresten, skribenten hade en poäng om att bloggen har "fakta hämtade från liknande bloggar o nätsidor som källor." Helt sant är det inte, naturligtvis refererar jag ofta till dagstidningar och TV. Men om man får hela sin verklighetsbild från mainstream-media är det inte konstigt att en blogg som denna upprör. Det är sorgligt att vi som sysslar med opinionsbildning på nätet inte når ut bättre. Politiker och journalister kan ganska ostört fortsätta sin hjärntvätt av folk.

Anonym sa...

Ultrav kan du presentera en enda gruppvåldtäkt med enbart etniska svenskar som deltagande?

Det finns faktiskt inte ett sådant fall registrerat under den senaste 10års perioden.


Siffror från Danmark och Norge gör gällande att ~70% av våltäkterna (alla) begås av andra än Norskar och Danskar. I Sverige förs inte ens motsvarande statistik men det finns ingen anledning att tro situationen är annorlunda här.

Anonym sa...

Beror överrepresentationen av invandrare, i våldtäktsstatistiken av att det ligger i deras "natur", att kvinnan är lägre stående? Kan det inte vara så att flyktinga, som flyr till våra fredliga länder, själva har sett släktingar mördas och våldtas. Dem mår inte så bra helt enkelt.
MVH/ Dennis

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.