30 september 2007

Kriget mot ondskan

För att distansera sig från Republikanerna använder Demokratiska partier helt skamlöst irak-kriget som partiprogram och riskerar därmed livet på amerikanska soldater och irakier som uppmuntras till mer strider i den falska förhoppningen att de har många civila amerikanska medborgare på sin sida.

Motståndare till kriget har ingen aning om vad som kommer att hända om amerikanska soldater packar ihop nu. Dessa motståndare är heller inte beredda att ta ansvar för det blodbad som skulle följa och etablerandet av Irak, som världens största terrorist-bas. I sin vildaste fantasi kan de heller inte föreställa sig alla de dödliga attacker som skulle ske på den amerikanska kontinenten.

Inte ens Hitlary kommer att dra bort trupperna trots att hon nu låtsas bara för att vinna röster bland de lätt-trogna. Man kan inte bara två sina händer och inbilla sig att de senaste sex år inte kommer att få några konsekvenser.

Medan politiker bjäbbar om tidsfrister och tillbakadragande tar bin-Laden en långsiktig planering över hur han kan infiltrera västvärlden. Hur han och hans gelikar kan bygga en religiös och politisk infrastruktur. De vill genomsyra Amerika med sin snedvridna ideologi tills det finns tillräckligt många fanatiker som med hot och våld kan genomdriva det slutliga övertagandet.

Uttrycket "Kriget mot terrorister" associeras med Irak och vi glömmer att det är lika viktigt att föra på hemmaplan men med andra vapen.

Moskéer och muslimska skolor måste kontrolleras och deras budskap granskas. Predikar de läran om islam som en fridens religion eller handlar det om jihad?

American Civil Liberties Union (ACLU) gör sitt bästa för att sabotera all insyn men om bin Laden får full kontroll kommer ACLU att vara den första organisation som krossas som tack för att man hjälpt till att ta över landet.

Västvärldens enda hopp är att vinna detta krig trots splittring i irak-frågan och inom USA. Osama bin Laden är klar över alternativen och är beredd att införa dessa i hela världen om vi misslyckas.

- - -
Knutes kommentar: Det ser inte ut som om Västvärlden kan räkna med Sverige. Om Dagens Nyheters läsare är typiska för svenskarna, så sympatiserar 64 procent av dem med terrorism!? Skrämmande att de är så hjärntvättade, inte minst av nämnda tidning, att de inbillar sig att USA är ett större hot mot världsfreden än Iran!

29 september 2007

Islamister vill lära svenskarna att huka i förödmjukelse



Al-Qaida kräver att du som svensk ska be om ursäkt för muhammedhunden, annars ska du straffas. Alla svenskar är varnade, alla är legitima mål:

"Andra som tidigare påstått sig vara neutrala har också attackerat oss muslimer. Ett utmärkt exempel på detta är det degenererade korsfararlandet Sverige, där de har publicerat teckningar där profeten Muhammed avbildas som en hund. Vi bevittnar hur varje enskild skurk attackerar oss - allt från dem som dyrkar korset till dem som tillber kor. Vi bevittnar hur vårt blod tappas, och hur vår heder tas från oss. Vi huggs i ryggen varje gång vi försöker stå rakryggade och slåss för att återta våra förfäders arv.

Vi säger nu till alla er, korsets och de jordiska tillgångarnas slavar, att vi är en nation välsignad av islam. Ni kommer att få lära er att huka i förödmjukelse. Ni kommer att lära er att officiellt be om ursäkt för ert brott mot vår profet Muhammed. Vi vet hur man bäst får er att retirera och be om ursäkt för era handlingar. Vi förbehåller oss rätten att straffa brottslingarna. Om ni inte ber om ursäkt kommer era industrijättar att anfallas. Företag såsom Ericsson, Skandia, Volvo, Ikea, Electrolux och andra kommer att anses som legitima mål. Ni har blivit varnade."



"Varje enskild skurk" innebär att varenda icke-muslim är måltavla för hat och hot.

Lars Vilks visste vad han gjorde när han öppnade ögonen på oss i elfte timmen. Det är nämligen så att att islamisterna ständigt söker anledningar att anfalla oss. Det var inte vi som började kriget, det gjorde Muhammed för 1400 år sen. Den nuvarande fasen av kriget mot de vantrogna lär heta det tredje Jihad.

Jämför dessa två versioner av en vers i Koranen, den första trogen den arabiska originaltexten, den andra tillrättalagd för att göra islam mer aptitlig för västerlänningar:

8:39 Bekämpa dem tills det inte längre finns några icke-muslimer (fitnah), och tills all religion tillhör Allah!

8:39 Ni ska bekämpa dem för att försvara er mot förtryck, och för att utöva er religion hängivna endast Gud.

Ett solklart fall av taqqya, lagen om tillåtelse att ljuga i syfte att skydda islam. Dessutom vill översättaren genom att översätta Allah med Gud inbilla oss att det är samma gud.

Mitt intryck av tidsandan är att många nu gör sig beredda att underkasta sig, och pratar vitt och brett om islam som fredens religion. Det är populärt att (för säkerhets skull) konvertera till islam. Det finns till och med de som konverterar för att göra karriär som terrorister.

Sådana människor vill leva i sin livslögn, det hjälper inte hur många blodiga koran-citat man serverar dem, det verkar omöjligt att få dem att förstå att al-Qaida hatar hela den moderna världen inklusive Sverige, inte bara USA.

Det är ett kolossalt problem men europeiska medier och politiker talar inte om det, universiteten forskar inte om det, den militära insatsen är obetydlig jämfört med USA's.

Om väst retirerar från Afghanistan och Irak kommer vi att få se striderna utkämpas på våra egna gator. Därför att islam är en totalitär religion som vill härska över hela världen.

Som jag skrivit tidigare, perspektivet är överlag förvirrat och självupptaget i hela Västerlandet. Ett vänsterperspektiv, en dagdröm som börjar bli en mardröm. Vi har en kvardröjande kolonialistisk mentalitet och tror att det beror på oss om islamisterna kommer att vara snälla eller inte. Vi har inte märkt hur allting har ändrat sig efter den 11 september 2001. Innan mullrade det hotfullt bakom horisonten, men nu är de här, beväpnade med en rent medeltida fanatism och snart har Iran sin atombomb och vad gör vi då?

Bortgift mot sin vilja

Den danska 24-årsregeln är något av det mest geniala som gjorts för integrationen.

Den eminenta bloggen Veritas Universalis berättar om en undersökning från AKF - Anvendt Kommunal Forskning:

När unga med invandrarbakgrund inte kan bli gifta i ung ålder med någon från föräldrarnas hemland, håller de sig till studierna i stället. Tendensen till att hoppa av en utbildning efter grundskolan är högre för personer som är gifta.

24-årskravet är en lag som förhindrar en dansk och en icke EU-medborgare som inte fyllt 24 år att bo ihop i Danmark, eftersom den senare inte kan få uppehållstillstånd. Lagen satte stopp för en del av det systematiska missbruket av arrangerade äktenskap med familjesammanförda. Ungdomar berättar hur regeln beskyddar dem mot att bli gifta mot sin vilja under press från föräldrarna. Antalet tvångsäktenskap har reducerats markant.

Veritas Universalis: 24-årsregel giver flere en uddannelse
Kristeligt Dagblad: Mohammed vil ikke have Louise
Nis News: Only One In 20 Turkish, Moroccan Girls Marry Dutchmen

Ja, det är ett dilemma, att danska medborgare under 24 år som vill gifta sig av äkta kärlek med någon från ett land utanför EU, ska drabbas därför att man vill förhindra muslimska flickor och pojkar från att bli tvångsgifta. Vilket de inte undslipper i alla fall eftersom det bara är att flytta över Sundet. Där det skett flera mord som skulle förhindrats om de mördade kvinnorna hade sluppit bli gifta. Kvinnojourerna i Skåne är överfulla med misshandlade tvångsgifta kvinnor.

I ljuset av de mänskliga tragedier som skulle kunna undvikas, vore det inte något för Sverige att ta efter? Att unga invandrare får möjlighet att utbilda sig och själva välja livspartner. Vad säger statsminister Fredrik Reinfeldt? Danska
B.T. intervjuade honom den 6 maj i år:

"Vi blir aldrig som er danskar. I Danmark har man infört regler och lagar, som inte alls diskuteras i Sverige, och som vi inte heller alls kunde tänka oss att införa," säger Fredrik Reinfeldt, då B.T. frågar vad han tycker om den danska 24-års regeln.

Han menar att "utlänningar, som kommer till Norden ska ses som en berikelse, därför att det är i dem framtiden ligger, och här är det viktigt för alla att hänga med i integrationen."

Att Reinfeldt inte begriper hur trötta folk är på att höra att invandringen är en berikelse. I industrisamhället fanns det jobb åt invandrarna men nu finns det bara socialbidrag. Och framförallt, islam är inte en berikelse utan ett hot mot vår demokrati.

OBS! Jag vill poängtera att det INTE är främlingsfientligt att kritisera islam. Även islams anhängare måste lära sig att skilja på sak och person. Exempelvis är kritik mot slöjan inte rasism.

I ett europeiskt perspektiv har faktiskt Sverige en extrem invandringspolitik. Vad är det egentligen som händer med politiker när de hamnar i Rosenbad? Sover de med Marx och Koranen under huvudkudden?

Den offentliga välfärden och servicen har försämrats på grund av invandringen. "Trots att den svenska staten blivit dubbelt så rik på 17 år!" skriver Johnny Skalin. "För någonstans tar väl alla pengarna vägen?"

"Vi blir aldrig som er danskar," sa Reinfeldt.
Snaphanen kommenterar:

"Vi" ? Vem "vi" ? Den svenska nomenklaturan med dess dubbla agenda och monumentala hyckleri. Nej, den blir aldrig dansk, till stor och oåterkallelig skada för Sverige. Men det svenska folket åtskiljer sig inte så värst mycket från det danska, varför skulle det göra det?"

28 september 2007

Muslimsk hjälp mot depression

I Vancouver, Kanada har man infört en ny lag som förbjuder all rökning på trottoarer i affärsområden, vid busshållplatser och restaurangverandor.

Detta är ju kontroversiellt nog, men nu har en fullmäktigeledamot föreslagit att man ska göra undantag för speciella rök-barer, sk. hookah lounges.
Ett helt nytt begrepp för mig och här är en sida för er som är lika ovetande.

Undantaget ska göras för dessa rökbarer eftersom de utgör en kulturell samlingsplats för Muslimer.
Det hjälper dem att hantera depressioner vilket de ofta lider av eftersom de är nykomlingar.


Tidningen The Vancouver Sun påpekar att dessa immigranter kan inte gå till vanliga barer och slappna av med en drink eftersom de är förbjudna att dricka alkohol.

De anser sig ha rätt att döda icke-muslimer men de kan inte höja bägaren i en skål efteråt. Jag är fylld av medlidande!

Undrar hur de ställer sig till att röka marijuana?

Inga asylsökande kan avvisas enligt finurlige Lambertz

                      

Islamiseringens anförare, justitiekansler Göran Lambertz, är igång igen. Han har hittat på att det är ett brott mot sekretesslagen när Migrationsverket kontaktar de asylsökandes ambassader för att skaffa nya pass åt dem (i stället för de pass de kastat bort vid ankomsten till Sverige). Därför har han beslutat att inga asylsökande får skickas hem.

Hur skulle man då kunna lösa den här frågan? Lambertz svarar:

"Så föreställer jag mig att man måste ta upp det på politisk nivå, på regeringsnivå, med det andra landet."

Vilket svepskäl! Det kan ju ta hundra år. Ska FN inblandas också? Detta är ju overkligt, ska det inte gå att utvisa människor från Sverige längre?

Lambertz är beryktad för att vilja censurera vad som publiceras i tidningar och visas på TV, och förmodligen också vad som skrivs på bloggar. I egenskap av justitiekansler uppmanade han dem att inte kränka religioner och deras företrädare. I samma veva godkände han dock kassettbanden från Stockholms moské med muslimska uppmaningar att döda judar. Den sortens uppvigling har han inget emot. Den högste representanten för rättsväsendet, den som ska värna svenska medborgares trygghet visade sig vara en föraktlig förrädare.

På Västkusten har en kommun just hyrt det anrika Skrea motell att använda som flyktingsluss. Motellet blev omgående fullbelagt, kommunen är förtvivlad. Den planerar nu att vända sig till privatpersoner med rymliga bostäder. Anledningen är inte bara att det anländer fler asylsnyltare än vanligt utan främst att inga av dem som kommer numera kan avvisas på grund av Göran Lambertz diktat.

I Frankrike har man antagit en invandrarlag som introducerar DNA-test av utlänningar, som vill familjesammanföras med anhöriga i Frankrike. Lagen, som också inför språktest för invandrare, syftar till att förhindra olaglig invandring till Frankrike.

"So ein ding muss wir auch haben!" utropar Monokultur.

Jag håller med, men skulle en sådan lag göra någon skillnad? De som har kommit hit verkar ju stanna, även om lagen säger att de inte har rätt att vara här.

Nio av tio asylsökande är inte flyktingar. De har inte flytt för sina liv. Varför är då justitiekanslern så angelägen att de ska stanna i Sverige? Jag tror inte det är för att han inte vill riskera att personer med giltiga flyktingskäl utvisas, även om sådana upprörande fall förekommer på grund av den fyrkantiga lagstiftningen. Är han köpt med arabiska oljepengar? Har han förespeglats en karriär i Europaunionen/Eurabien?

Sea Treaty


President Bush höll ett tal inför UNs generalförsamling där han påpekade att Kubas 81-årige diktator inte kommer att styra landet så länge till.

"Det kubanska folket är redo för frihet. När landet kommer till den punkten måste United Nations insistera på att de inför yttrandefrihet, frihet att hålla möten och frihet att anordna demokratiska val"

Kubas delegation med utrikesminister Roque lämnade salen i protest.

Hugo Chavez kom inte ens till mötet, han hade nog full sjå med att ställa klockan så att tiden inte "sammanföll med "USAs diktering"

Men man ligger inte på latsidan i UN i väntan på Hugo. Den senaste plojen för att dra in pengar till mutor och bestickningar är att man nu vill beskatta vissa nationer genom att införa en Sea Treaty. Det är inte något nytt, första gången det dök upp var runt 1970, men USAs Senat (Demokrat-majoritet) talar om att godkänna soppan.


En del av förslaget innebär att man ska kunna beskatta en nations tillgångar under havet.
Det betyder att ett land måste betala minst 7% av vinsten från "undervatten-verksamhet" till UN.
USA beräknas ha 400 miljoner fat olja under havsbotten samt en stor reserv av naturgas och skatt på enbart detta kommer att uppgå till miljarder dollar. Pengar som UN sedan genom sina fonder kan dela ut till andra länder "efter deras behov".
Ofta är det länder som inte ens är vänligt inställda till USA.

Det stinker kommunism lång väg!

Bara ett litet tillägg om att Ahmadenijad inte alltid har fel.
Han har faktiskt föreslagit att United Nations huvudkontor flyttas från New York till Geneve.
Det är en fantastiskt bra idé!

27 september 2007

Svenska missuppfattningar om Danmark


Danska Folkekirken har beslutat sig för att missionera bland muslimerna i landet. Man ser med förskräckelse hur allt fler danskar konverterar till islam. Tyvärr är det näst intill omöjligt att omvända muhammedaner till kristendomen, de är rädda för att mördas, sådan är sharia-lagen. Men försöka duger, om inte annat är det bra att de informeras om skillnaden mellan Jesus kärleksbudskap och deras profets hatbudskap.

I Svenska Kyrkan är tonen en annan, här försöker man sudda bort skillnaderna mellan religionerna, och i kyrkorna predikar prästerna hellre om Irak och Afhanistan än om religion. En biskop ville inte ha skolavslutningar i kyrkor, synd om de muslimska barnen, att tvingas uppleva stämningen med stearinljus och musik, tyckte han.

Det verkar vara inne i vissa kretsar i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Umeå och så vidare, att klanka på danskarna för deras restriktiva flyktingpolitik. Det hör liksom till trosbekännelsen, det är som att svära i kyrkan att säga något annat. Det fega danmarkshatet underblåst av muslimska länder är trendigt, dramatikern Lars Norén är ute och turnerar med en danmarkshatande pjäs, det finns fler exempel.

Men den svenska kulturmaffian har fel, tyvärr är Danmark inte alls särskilt olikt Sverige, gränserna läcker som såll och invandringen är stor. Men nu är det fråga om demonisering och då hjälper inga fakta. I ett europeiskt perspektiv är det Sverige som är extremt som tar emot alla med öppna armar, de flesta länder försöker liksom Danmark begränsa invandringen.

I sin regeringsdeklaration sade Anders Fogh Rasmusen att hans regerings målsättning var att minska invandringen med fyra femtedelar
.

Med det i bakhuvudet finns det ingen rimlig anledning att överse med stumheten i frågan hos det svenska etablissemanget. Därför är det befriande att läsa vad Sveriges migrationsminister Billström säger i utländska media, där han vågar öppna munnen om massinvandringens negativa konsekvenser
.

Billstrom interviewed on Iraq refugees in Sweden

En svensk tiger

Dagligen försöker kommunistjournalisterna på TV och i tidningar hjärntvätta oss i syfte att få oss att acceptera multikultirevolutionen och massinvandringen i Sverige. Vi ska inbillas att allt är vårt eget fel. Jantelagen och Sharialagen är vad som gäller, inte den svenska Grundlagen.

Här ett exempel,
"Mörkt förflutet måste bearbetas", skriven av en expert på skuldfrågor. Artikeln i sammandrag:

Sverige ska skämmas för att vi slapp andra världskriget, därför ska vi vara hela världens samvete och flyktingmottagare och socialbyrå.

Som tur är har vi
Gustafsson i Säffle och Nihonshu som avslöjar hur förljugen artikeln är.


Varför är det så mycket arabnyheter på TV? Är det för att svenskarna ska vänjas vid islamisering och sharia-lagar? Vi går in i islamiseringen med öppna ögon, vi har ju blivit matade med den i tiotals år och är vana vid den.

Kommunistjournalisterna på TV försöker islamisera oss

Ful sammankoppling Sd och nazism


Trots att Sverigedemokraten Ted Ekeroth höll insamling till Dick Erixon (och jag vet två andra som skickade pengar!), så fortsätter denne att smutskasta Teds parti. Han gör det på ett elegant och giftigt sätt genom att använda andra som megafoner.

I en postning betitlad
"Diskussion om extremism"
så låter han Södermanslands Nyheter slå fast att Sd inte är ett högerparti. Det är den vanliga retoriska figuren om högerpopulister som vänster egentligen. Att vara emot EU och frihandelsextremism är inte höger, enligt denna retorik, utan visar på socialism.

Med andra ord: nationalism plus socialism = nationalsocialism.

Nu avfärdar Södermanlands Nyheter talet om Sverigedemokraterna som extrem höger, men Dick avrundar sin postning med att hänvisa till en nyutkommen bok om extremister på höger- och vänsterkanten och likheterna mellan dessa med ännu ett citat:

"I den nya boken 'Extremister' skriver Magnus Sandelin om nynazisternas, islamisternas och dom vänstertotalitäras gemensamma fiender. Och om var man kan hitta grupperna sida vid sida i oheliga allianser."

En indirekt koppling mellan Sverigedemokrater och socialism och extremism. Brunt och rött.

Trots att Sverigedemokraterna är Sveriges mest okritiskt Israelvänliga parti.



Ted Ekeroth fick till exempel pris av en sionistisk organisation, som inte visste om hans medlemskap i Sd, för sina insatser för Israel.

Som alla neokonservativa (inklusive Ted Ekeroth) vill Erixon sprida demokratins välsignelser med militära invasioner om så krävs, men det är i Erixons fall sämre ställt med viljan att försvara demokratin i väst. Har t ex Dick bloggat om polisbrutaliteten i samband med
antiislamiseringsdemonstrationen i Bryssel den 11 september?

För ett par, tre år sedan mejlade jag Dick och frågade varför han teg om vänstervåldet mot Sverigedemokraterna. Han svarade att han gjorde det tills han blev säker på att Sverigedemokraterna själva tog avstånd från våld. Jag blev perplex. Blandade han ihop Nationaldemokrater och Sverigedemokrater och tänkte på
nationaldemokratisk inblandning i ett slagsmål med gayaktivister för fyra år sedan? Eller låtsades han bara göra det? (Jag tror att det var det senare.)

Medan medierna alltmer uppmärksammat vänstervåldet så har jag flera gånger i veckan kollat om Dick skulle kommentera det. Inte ett ord annat än en enstaka senkommen kommentar om att våldet gynnade Sverigedemokraterna.

Tigandet från regering och riksdag har till och med föranlett den tunge folkpartisten Johan Pehrson att uppmana demokratiminister Sabuni att fördöma våldet och tala om svek mot demokratin. Men något sådant har Dick aldrig gjort.



Så Pehrson är mer rebell i ankdammen än Dick.

Staten ger inte bidrag till flyktingbarn, andra barn drabbas



Ur DN:

"Barn och Ungdomspsykiatrin i Stockholms län har ekonomiska problem och måste omorganisera och spara. Bland annat skall en psykiatrisk sjukskötersketjänst tas bort och hennes arbete tas över av lokala BUP-mottagningar i länet"



Längre ned i samma text läser jag att Birgitta Rydberg (fp), sjukvårdslandtingsråd med ansvar för psykiatrin i Stockholms län, "är en flitig förespråkare av en förbättrad och anpassad psykiatrisk vård för barn och unga."

DN

Ingen låter sig lugnas av detta besked, varken personalen på Sachska eller min dotter och hennes familj eller mormor och jag.

Det är nämligen så att min snart treåriga dotterdotter har nedsatt känsel i svalget, med ökad risk för henne att sätta i halsen och kvävas som följd. För denna neurologiska skada har hon fått hjälp av ett konsultteam från Barn och ungdomspsykiatrin (BUP) som arbetar på Sachska barnsjukhuset. Att denna fysiska åkomma hamnat på BUP:s bord har med flickans periodvisa rädsla för att äta att göra.

Det är inte bara min dotterdotter som får hjälp av teamet utan barn med likartade problem från hela länet remitteras till Sachska sjukhuset

Nu hotas samarbetet med den medicinska vården av det borgerliga styrets spariver, som naturligtvis har med dess skattesänkningsiver att göra. Att tänka att min fru och dotter röstade på moderaterna ger det hela en anstrykning av bitter ironi.

Min fru mailade Birgitta Rydberg med kopia till Filippa Reinfeldt och ville veta mer om sparkraven.



Birgitta Rydberg svarade, men min fru var inte nöjd med svaret och till slut fick hon ett till:

"Hej!

Det pågår en översyn av konsultverksamheten från BUP till barnklinikerna. BUP har högre kostnadsökningar än de +3% de har i budget. Bakgrunden är att staten inte ger bidrag till flyktingbarn i barnpsykiatrin när de erhållit uppehållstillstånd. Fler barn har fått uppehållstillstånd men behöver vård från BUP även fortsättningsvis främst inom mellanvården. BUP:s bedömning är att de inte kan spara på slutenvården eftersom vi har en ökning av antalet tonåringar.
"

Vad i hela . . .! Staten ger inte bidrag till flyktingbarn i barnpsykiatrin! Men är det inte staten som bestämmer flyktingpolitiken? Är det inte den som i så fall har ansvaret för dess konsekvenser? Tydligen inte.

Jag vet att det är strängligen förbjudet, men jag kunde förstås inte låta bli att undra över andra besparingar. T ex på försvaret. Och även reflektera över de återkommande skräckhistorierna om dementa gamlingar som får ligga i dagar i sin egen avföring, de absurda förhållandena med tjugo mil stora polisdistrikt i Norrland med bara en polis, och dylikt. Kan även detta bero på flyktingrelaterade sparkrav?

Enligt Migrationsverket så saknar 93 procent av flyktingarna asylskäl. Till bilden hör också att Sverige ensamt tar emot fler Irakflyktingar än alla EU-länder tillsammans. Så vad är den årliga kostnaden för flyktingpolitiken? Inte bara för den årliga skörden av asylsökande utan för de senaste tio åren, femton åren, etc?

Och då även inräknat anhöriginvandringen, som alltid är flera gånger större än asylinvandringen.

Många undrar, men ingen får ett ärligt svar. Istället låtsas man missförstå vad som avses och hänvisar till anslagen till Migrationsverket. Men detta utgör inte den totala kostnaden för samhället.



Kurt Lundgren skriver:

"Detta land vet ner till sista decimalen vad bilolyckorna kostar per, vi vet vad arbetslösheten kostar in till sista miljonen, vi känner alla sjukskrivningens kostnader, kostnaderna för den ökade alkoholismen och kostnaderna för införandet av en allmän tandvårdsförsäkring har vi räknat ut.Men en sak vet vi inte, och verkar aldrig få reda på -- kostnaden för den misslyckade invandringen.Den verkar vara hemlig, den kan inte räknas ut, folket får här sväva i okunnighet.Eftersom jag endast eftersträvar sanningen om den så skall föra mig till helvetet självt så vill jag ha reda på invandringskostnaden - hur skall jag få reda på den? Jag vill ha en officiell och av alla accepterad siffra som vi kan resonera omkring, förhålla oss till - vad är det som är så farligt?"

Östra Ölands fria horisont

Killing the messenger


Republikanen Peter King har fått mycket kritik från Demokrater för följande uttalanden om muslimer i USA.

" Det finns alltför många människor som är sympatiska till det radikala Islam...
Vi borde granska dem mer ingående och komma underfund om hur vi kan infiltrera dessa grupper...
Jag tycker att det har funnits en brist på samarbete från många i det muslimska samhället...
alltför många moskéer samarbetar inte med rättsväsendet...
85 % av moskéerna i det här landet kontrolleras av extremister..."

Har King sagt något som inte var sant? Är inte det han säger verifierat av Pew Centre undersökningen, av U.S. regering och av det stora antal inhemska muslimer som fängslats för att de konspirerat mot nationen?

Enligt Pew-undersökningen framgår det att en fjärdedel av amerika-muslimer stöder självmordsbombare under vissa omständigheter. 25 % vägrade svara på om de hade en positiv eller negativ syn på al-Qaeda. 5% av amerika-muslimer säger att de sympatiserar med den grupp som attackerade World Trade Centre och Pentagon.

Om vi accepterar Pews siffror att det finns 2,35 miljoner muslimer i USA så är 5% detsamma som att 117,500 personer har en positiv syn på al-Qaeda.

Enligt många rapporter står 80% av moskéerna under inflytande av Wahhabi-sekten från Saudiarabien. Denna variant av islam anser att de har en "religiös skyldighet" att hata kristna och judar och ser USA som "fientligt territorium" .

Majoriteten av amerika-muslimer anser sig vara demokrater. 71% röstade för John Kerry. Man kan undra varför muslimer röstar på demokrater när de är bland de mest konservativa i världen?
Kan de bero på att de anser att Demokraterna inte ifrågasätter dem medan Republikaner är mer angelägna om nationens säkerhet?

Var finns de moderata muslimer som vi hör så mycket talas om?
Helt klart finns det några i landet. Varför hör vi inte att de opponerar sig mot al-Qaeda, protesterar mot dödandet av oskyldiga och predikningarna om våld av Wahhabi-sekten?
Visst, ibland ser vi 50 personer här eller 100 där men bland 2.35 miljoner amerika-muslimer borde det finnas några tusen som kunde marschera på gatorna för att stödja vår nation och i protest mot dem som dödar i islams namn.

Kongressman King drar upp frågor som verkligen behöver diskuteras men i stället blir han angripen av Vänstern som enbart vill distrahera oss från sanningen.

Douglas MacKinnon.

26 september 2007

Norge stöder koran-skolor


Norske Aftenposten skriver att det norska utrikesministeriet har skänkt över 1 miljon dollar till Koran-skolor i Pakistan.
Det visar sig att speciellt skolorna i Karachi har tränat självmordsbombare och skickat dem till Afghanistan och Kasmir. Man utgår ifrån att skolor även utanför Karachi tränar islamiska fundamentalister.

Det kan visa sig att Norge i själva verket stöder jihadister i deras heliga krig.

Erik Solheim , vänstersocialist och ansvarig för utlandshjälpen hävdar att projektet var ämnat att underlätta dialog.
Denna dialog innebär tydligen inte att Norge vill veta hur pengarna används eller vilken skolplan man följer....som om skolan skulle tala om sanningen.
Det socialistiska partiet menar att man på detta sätt fostrar till större tolerans..

International Crisis Group (IGG) oroar sig över att all okritiskt stöd till skolorna utgör en allvarlig fara för internationell säkerhet.

Detta är verkligen inte rätt tid för Norge att ge hjälp till skolor som fostrar till fundamentalism och förintelse av västerländsk kultur.

- - -
Uppdatering: "I det okritiska omfamnandet av islam och kraven på självcensur är det diktaturer och auktoritära grupper man spelar i händerna."
SvD

Dömda till slöjfängelse


Dagens foto

Om det bara hade varit så enkelt att slöjan bara var ett klädesplagg, men den medför också politiska förpliktelser.

Flickor och kvinnor kan inbilla sig att de bär slöja av egen vilja men det är imamerna som definierar vad slöjan står för.

Om en minister bar slöja skulle hon signalera att hon ville avskaffa demokratin och införa sharialagar. Myndighetspersoner med slöja signalerar att de inte godtar den svenska jämställdheten mellan män och kvinnor.

Jag kan tänka mig ett förbud för myndighetspersoner att vara beslöjade. Det är inte lätt att vara kvinnlig lärare för muslimska pojkar men att hänga på sig en sjal är att ge efter för islams krav- och hotmentalitet.

Arbetsgivare ska ha rätt att bestämma dress-koden på arbetsplatsen och inte tvingas anställa kvinnor som insisterar ha slöja på jobbet. Avvisning på grund av olämplig klädsel som slöjor och burkor på badhus är ingen anledning till krav på skadestånd. Burka som täcker ansiktet och försvårar identifiering är inte lämpligt på banker, bussar, tåg och flyg. Om vi ska ha en chans att behålla vårt rättssamhälle får vi inte vika en tum för sharialagarna.

Det går inte att lagstifta om vad unga tjejer ska ha för kläder privat. I skolan är en annan sak.

Barn bör inte bära slöja därför att det är en muslimsk symbol på att barnet är giftasvuxet. Slöjan strider alltså mot grundlagen tills barnet fyllt 15 år. Lagarna finns redan, men myndigheterna skyller sin oföretagsamhet på att de inte vill framkalla främlingsfientlighet. Men egentligen är det islamisternas vrede man är rädd för. Att flickor som inte går med slöja kommer att stenas, kastas över balkonger och liknande hederskulturella illgärningar. I Sverige lever 100 000 unga flickor som fångar i sina egna familjer.

49,8 procent av svenskarna vill förbjuda muslimska huvuddukar i skolor och på arbetsplatser, enligt en opinionsundersökning utförd vid den sociologiska institutionen på universitet i Uppsala. Ändå röstar de på de de sju slöjpartierna.


Muslimska friskolan

Läs mer:
Aftonbladet, Aftonbladet, SvD, SvD, SvD, Ekstrabladet, Slöjan ett fängelse

Västfientlighet bakom ensidig kritik mot kristna


För några år sedan publicerade Aftonbladet på sin ledarsida en artikel av nuvarande chefredaktören Helle Klein, som handlade om en lesbisk präst som blivit avskedad av Svenska Missionsförbundet för att hon ville leva med en kvinna. Rubriken på artikeln var: "När skall Gud tröttna på de kristna?".

Tänk om hon hade kritiserat judisk eller muslimsk "homofobi" och frågat "När skall Gud tröttna på judar?" eller "När skall Gud tröttna på muslimer?". Det hade lett till åtal. Men att skriva så hatiskt om kristna är tillåtet.



Och nu är hon igång igen med en krönika i Aftonbladet där hon kräver att Svenska Kyrkan skall fråntas sin vigselrätt om man tillåter präster att vägra viga homosexuella.

"Jag har också tidigare förordat att kyrkorna ska fråntas vigselrätten om de inte accepterar vigsel för alla."

Aftonbladet

Skulle hon kräva att synagogor och moskéer fråntogs sin vigselrätt om de inte vigde homosexuella? Knappast eller hur?

Jag tror att detta spelar in: kristendomen får angripas för att den är en central symbol för västerlandet. Den är "förtryckarens religion".




Så vad ömmandet om homosexuellas rättigheter egentligen handlar om för sådana som bara angriper kristen homofobi men inte judisk eller muslimsk sådan, är hat mot vår västerländska, USA-influerade civilisation.

Nationalism är fult

Sampson County är ett typiskt jordbruksområde som rätt väl representerar vardags-amerika. 59% vita, 29% svarta och 12% hispanic.
De 11 september förbjöd rektorn för högstadiet eleverna att komma till skolan i någon form av klädsel med amerikanska flaggan på.
Anledningen var att elever använt skjortor med flaggor från sydamerikanska länder för att markera sin tillhörighet till vissa gäng som orsakar problem både i skolan och utanför och rektorns motivering var att: "låter man en grupp bära flagga måste man låta alla"

ACLU blandade sig i konflikten och gav skolan en vecka att ändra dessa regler och rektorn funderar på att införa obligatorisk skoluniform för att kringgå problemet.

Sampson County, halvvägs mellan New York och Miami, har haft besvär med gäng under de senaste två åren; klotter vapenstölder, vandalisering, droghandel och mord.
Den vanliga listan.

Det är inte förvånande att en liten lantlig idyll faller offer för gäng-aktiviteter, speciellt när man undviker aggressiv brottsbekämpning av rädsla för att polisen ska hitta och deportera illegala arbetare.

Vad som förvånar är emellertid att den politiska korrekthet som drabbat så många universitets-och-storstadsområden nu också har nått hit.

I stället för att ta itu med det verkligt farliga problemet, gäng-strider och våldsamheter i skolan och samhället, väljer man att fjanta med regler gällande klädsel.
Man skyddar de människor som brutit mot lagen, genom att illegalt ta sig in i landet, och skyler över deras kriminalitet. I stället för att identifiera gängmedlemmarna och bestraffa dem blir alla studenter i stället bestraffade med ett förbud "för att man ska skydda dem".

I den politiska korrekthetens namn är också alla flaggor lika mycket värda. Att visa solidaritet med sitt eget hemland förbjuds.
Jag undrar om Sampson County får sig en tankeställare och fokuserar på det verkliga problemet?

American Thinker

Europa riskerar att bli som Kosovo



I Sverige finns många asylsökande som fått avslag på sin ansökan men som inte vill åka hem. De kostar skattebetalarna en miljon per person och år. Varför inte ge dem en miljon i handen, förutsatt att de aldrig återvänder.

Det vore önskvärt om politikerna sätter sig in i konsekvenserna av att sitta med armarna i kors och rulla tummarna och ingenting göra för att hejda invandringen från muslimska länder. De borde läsa följande utdrag ur ett resebrev från Kosovo och Bosnien om vår framtid:

Jag har nyligen återvänt till USA från min resa genom Balkan som hade som mål att se hur det ständigt expanderande Mellanöstern in i Europa ser ut på närmare håll.

Jag reste till delar av Kosovo där de kristna tvingas att leva i ghetton som liknar militärförläggningar, med skräck och rädsla för att dödas om de sätter foten utanför sina enklaver utan beskydd. Jag såg en fientlig och vild region med mycket litet självbyggd infrastruktur, och med enorma mängder utländska pengar som flyter in från Saudiarabien och andra nationer som beslutsamt exporterar sina extremist-ideal. Den enda verkliga infrastrukturen jag såg var resterna av Titos kommunistiska Jugoslavien, medan strömmen av pengar främst pumpas in i nya byggprojekt som wahabi-moskéer och madrasa-skolor.

Klostret i Gracanica har varit säte för kristna kyrkor sedan 500-talet, och när jag anlände blev jag överraskad över att de höga murarna var prydda med taggtråd och maskingevär, nödvändigt nu för att skydda nunnorna och biskoparna som bor där.

Jag besökte nunnorna i klostret, vilka berättade hur de levde i rädsla för att bli mördade av radikala muslimer. Mitt mod sjönk när jag förstod att fastän deras förfäder hade levt där sedan urminnes tider, visste de att deras situation aldrig skulle bli bättre, och att någon gång i deras liv skulle de antingen bli mördade eller tvingas att resa därifrån.

I Bagdad innan Saddams fall fanns fem våningar höga bilder av Saddam Hussein. I Kosovos huvudstad Pristina finns det fem våningar höga bilder av Bill Clinton. Clinton tog som vi vet ställning för kosovoalbanerna i konflikten med serberna i slutet av 1990-talet, och använde amerikanska plan för att bomba serberna flera hundra kilometer norr om Kosovo i den serbiska huvudstaden Belgrad. Kosovomuslimerna är naturligtvis tacksamma för detta, ändå talade jag med flera dussin av dem om deras lojaliteter och det var skriande uppenbart att deras lojalitet var mot öst, mot Mecka, och absolut inte mot väst.

Ett fullskaligt krig som ledde till att muslimerna tog makten, och att icke-muslimerna lever i skräck och dhimmitude. Vad som hände där kan drabba Amerika om 50 till 100 år, det vill säga om vi inte ingriper för att hindra att det inträffar.

Läs hela artikeln av Jesse Petrilla. Tack för tipset Hodja.

För Europa i allmänhet, och Sverige i synnerhet, är nog tidsperspektivet snarare 25 till 50 år. Sverige som har störst invandring per capita i Europa får nog förbereda sig på en kosovoliknande situation i framtiden. Om vi inte hejdar invandringen.

Kosovo är ett varnande exempel på hur det kan gå. Fram till 1945 var serberna i majoritet, år 1988 var 90 procent albaner. Serbernas födelsetal minskade under denna period från sex till två barn per kvinna. Samtidigt en stor invandring till Kosovo från muslimska länder. Känns mönstret igen?

Läs minister Billströms förslag om Återvändostöd. Enligt Migrationsverket är är 93 procent av dem som kommer till Sverige inte flyktingar. Läs också vad han säger i utländska media, då han vågar vara öppen om massinvandringens negativa konsekvenser. Billstrom interviewed on Iraq refugees in Sweden

Hycklarna



Janne Josefsson om Göran Persson:

"Jag intervjuade honom 1998 och frågade om han kunde tänka sig att bo i ett område som Rosengård. Den kunde han mycket väl tänka sig. Nu vet vi vilken typ av boende han har prioriterat."

Sydsvenska Dagbladet

Jag har länge frågat mig varför inte Göran Persson insisterat på att man bygger en flyktingförläggning intill hans herrgård eller rentav på den. Har han något emot det? Varför i så fall? Det är rimliga frågor när våra moralistiska politiker försöker tvinga kommuner att ta emot fler flyktingar.


Nalin Pekgul, som gladde sig åt att vänstervåldet mot Sverigedemokraterna försvårade deras årsmöte, kunde inte själv bo kvar i invandrartäta Tensta.

SR

Inför valet 2002 avslöjade Janne Josefsson de politiskt korrektas invandringskritiska sida i ett valstugereportage.

Efter det ser jag med större skepsis på alla som i tv bedyrar att de är för fortsatt massinvandring.

Det är inte rimligt med den 100-procentiga konsensus som råder inom etablissemanget om behovet av fortsatt massinvandring. Någon eller några måste rimligen i hemlighet tycka något annat än vad de offentligt uttrycker. Vilka?


Deckardrottningen Liza Marklund klagar på att hon bor i ett helvitt, svenskt villaområde. Det känns så fel när hon stiger av pendeln och invandrarna i den fortsätter mot den invandrartäta förorten. Men finns det något som hindrar henne att flytta till ett invandrartätt område?

Hon skriver också:

"Det är ju egentligen inte själva segregeringen som är problemet. Jag tycker människor ska få bo var de vill, med vem de vill. Om assyrier trivs tillsammans ser jag ingen som helst anledning att tvinga dem att bo med några andra."

Expressen

Är lika sant som att Göran Persson kunde tänka sig bo i Rosengård? Det vill säga: Liza Marklund tycker att om svenskar trivs tillsammans ser hon då ingen som helst anledning att tvinga dem att bo med några andra?

25 september 2007

NIMBY och BANANA

Olja har blivit ett begrepp som förknippas inte bara med energi utan också med global warming, terrorism, politisk korruption samt de stora oljebolagens girighet.

USA och hela västvärlden måste välja mellan att antingen fortsätta beroendet av importerad olja, och därmed också utlämna sig ytterligare till utpressning från terroristländer och ytterligare krig, eller satsa på utbyggnad av andra energikällor.

Alternativa energikällor är naturligtvis kärnkraft, ytterligare oljeborrning, vind och sol, och biomassa.

Miljöaktivisterna de "Gröna", som tagits över av de kommunister som blev hemlösa när Berlinmuren föll, gör allt som står i deras makt för att stoppa alternativa projekt.
Några gör det säkert av omsorg om fåglar, renar, sandflugor osv. men den största anledningen är att de är motståndare till kapitalism.
Viktigast för dem är att kapital och marknadskrafter kontrolleras statligt.

Bland de Gröna gömmer sig NIMBY's ; "Not In My Back Yard," där senator Ted Kennedy är ett lysande exempel.
84 procent av invånarna i New England röstade för bygget av en vindfarm, Cape Wind i Nantucket Sound, men projektet stoppades av Kennedy:
"Inser ni inte att det är där jag seglar!"

Planerna flyttades till Galveston, Texas där tornen skulle placeras fem miles utanför kusten, knappt synliga från land, men sommargäster där protesterar att det stör utsikten.

Den sistnämnda gruppen faller under rubriken BANANA; "Build Absolutely Nothing Anywhere Near Anybody"

Det är frustrerande och riskabelt att vår nation låter sig "hållas som gisslan" av länder som inte alls har vårt bästa intresse i tankarna.

Alla måste ställa sig bakom utvecklingen av olika sorters energiframställning och besparingar utan statlig inblandning i form av straffskatter och subventioner som enbart hindrar en sund konkurrens och hämmar uppfinningsrikedomen.
Amerikanska folket måste förstå att nationens säkerhet står på spel om man inte gör sig energi-oberoende.
Olja är bara en bekväm resurs. Med hjälp av ny teknologi kan energi utvinnas från många källor förutom petroleum.

Den ena "kulturen" är självklart lika god som den andra, eller hur?


Det börjar komma fram röster som vågar trotsa självcensuren i den svenska debatten , inte minst från Kalmar med bloggen Östra Ölands fria horisont. Där finns också professorn i praktisk filosofi Per Bauhn, som är duktig på att ge svar på tal. Han säger att här i Sverige är det "den religiösa känsligheten som måste anpassa sig till den sekulära åsiktsfriheten, inte tvärtom."

Som jag tidigare skrivit, teckningar av muhammedhunden är en test som klart och tydligt avgör vilka som är krypto-kommunister och/eller krypto-islamister. När politiker och journalister kläcker ur sig, "Lars Vilks vill bara väcka uppseende," kan det översättas "yttrandefriheten står i vägen för kampen mot den amerikanska imperialismen."

Praktisk filosofi är vetenskapernas drottning, brukade min morfar säga. Vetenskapen om etik och moral, rätt och fel, gott och ont. Där finns värderelativistiska filosofer som tycker att alla kulturer är lika goda och att islam inte är sämre än den västerländska civilisationen. Gudskelov att det finns filosofiprofessorer som har tänkt lite längre
.

SvD
, Östra Ölands fria horisont

Ahmadinejad och Columbia


Ahmadinejad ifrågasatte den officiella versionen av attacken den 11 september och försvarade rätten att betvivla Holocaust under en spänd frågestund vid Columbia University.
Columbias president, professor Lee Bollinger, introducerade Irans ledare och kallade honom en futtig och grym diktator och ansåg att han visade prov på en fanatisk inställning, eftersom han vill utrota Israel samt att förnekandet av Holocaust enbart lurar de obildade och okunniga.

Bollinger ställde ett flertal frågor under presentationen, frågor som han inte trodde att Ahmedinejad skulle ge ärliga svar på, men att låta bli att svara var också svar nog.

"Kommer du att försöka utplåna oss också?"
"Kan du förklara varför Iran krigar "genom ombud" i Irak genom att stödja terroristgrupper att förse guerillakrigare med vapen och pengar."
"Varför avrättar ni homosexuella i Iran?"
"Varför vägrar du att följa FN-avtalet du skrivit under angående kärnkraft?"
Naturligtvis besvarade Ahmedinejad inte dessa frågor utan hängav sig som väntat åt att klaga över hur förfärlig Bush är och att Iran är en fredsälskande nation som är vän med judarna, vilket möttes med buanden från studenterna. Han påpekade också att det var oartigt att ifrågasätta hans inställning innan han ens presenterat sin litania.

Frågan om avrättning av homosexuella avklarades genom att Ahmedinejd förnekade att det finns homosexuella i Iran.
"Vi har inte detta fenomen i Iran. Jag vet inte vem som sagt det"

Det beror kanske på att han avrättat alla?

Universitetet har fått mycket kritik för att de inbjudit denne man men försvarar sig med att man vill låta alla sidor komma till tals sa att åhörarna kan bilda sig en egen uppfattning.

Vad som förvånar mig i allt detta är inte Ahmedinejads svar eller hans agiterade uppträdandet utan i stället skärpan i President Bollingers frågor.

Columbia University är liksom så många andra läroanstalter känt för sin socialistiska/kommunistiska agenda. Helt oväntat ställer Bollinger frågot som skulle ha hedrat vilket Republikan och Bush-älskare som helst.

Börjar socialisterna dra öronen åt sig?

KNUTES kommentar: USA:s vicepresident Richard Cheney har länge varit skeptisk mot att diplomati hjälper med Iran. Enligt obekräftade uppgifter från en före detta rådgivare vill han att Israel, inte USA, ska slå till mot Iran först.

Om det inte bara är skvaller - är det för att USA är lamslaget av "fredsduvorna" i det Demokratiska Partiet som Cheney ser denna utväg? Jag tillåter mig att citera Berit: "En pucko i Theran deklarerar öppet att han har för avsikt att förinta Israel och Väst är fullständigt förlamat. Förutsägelse: Det första atombombsmolnet kommer att visa sig inom de närmaste fem åren." Cheney kanske inte är så fel ute ändå.

The Washington Post , Den obekväma sanningen

24 september 2007

It's the immigration, stupid!

Den amerikanske anti-islamisten Lawrence Auster har kritiserat de neo-konservativa för att varna för islamo-fascismen, men tiga om behovet av att stoppa den muslimska massinvandringen till Nordamerika och Europa.

De som drabbats av kritiken har varit Bernard Lewis, Paul Belien, Mark Steyn, Melanie Phillips och även den internationellt kände norske bloggaren Fjordman. Hade Auster känt till högerbloggaren och journalisten Kurt Lundgren och läst svenska, så hade han även kritiserat dennes konstiga piruetter i invandringsfrågan.

Ingen i detta land har förvisso med större esprit och intelligens än Kurt Lundgren pekat på mörkläggningen och hyckleriet i invandringsfrågan, men ingen har heller förvånat sina beundrare lika mycket med sina felaktiga slutsatser i nämnda fråga.

En sådan drog han efter en fest som han hade bevistat i somras. Utifrån att ingen på festen, som var mångetnisk för övrigt, dryftade just den frågan, men många andra frågor, drog han slutsatsen att de flesta vanliga svenskar inte bryr sig om invandringen. Att de inte kanske vågar diskutera den på en fest med ett mångetniskt inslag tycktes inte föresväva den annars så knivskarpt intelligente journalisten på Kalmar Läns Tidning. Nej, i stället drog han slutsatsen att väldigt få intresserade sig för Sverigedemokraternas hjärtefråga.

Nu citerar han en moderat vän som hävdar, att han skulle rösta på Sverigedemokraterna om det inte vore för "invandringstjafset"

Hur skall man tolka detta? Som att även Kurt Lundgren anser att vi inte behöver en restriktivare invandring? Att Sverigedemokraterna bör kopiera våra riksdagspartiers hållning i invandringsfrågan?

För min del är Sverigedemokraternas "invandringstjafs" den enda anledningen att rösta på dem! Utan "invandringstjafset", så skulle de sakna existensberättigande.

Norge säger nej till EU på grund av invandringen

Dansk oversættelse af denne artikel kan læses her.

Norrmännen allt mer negativa till medlemskap i Europaunionen, visar en opinionsundersökning. Norge är tack vare sina oljekällor ett rikt land och klarar sig utan EU. Men det är inte hela förklaringen. EU:s nya konstitution som tar ifrån medlemsländerna suveräniteten diskuteras också i Norge. Det är inte heller okänt att Europa ska fusionera med Nordafrika från och med år 2010, enligt den så kallade Barcelonaprocessen. Fri rörlighet över gränserna om drygt två år, minst 20 miljoner invandrare väntas. Sådana besked skapar naturligtvis skepsis mot EU med tanke på Norges redan stora problem med den muslimska invandringen.

Ett axplock från den senaste tiden:

Muslimskt valfusk i staden Drammen. Invandrarelever är inte tvåspråkiga men halvspråkiga. Pakistanier åtalade för terrorplaner i Oslo. Bara 3 procent av norskpakistanier som gifter sig gör det av kärlek. Ständigt stigande antal gruppvåldtäkter. Osama bin Ladens samlade verk översatta till norska. Khat-smuggling. Var tredje narkoman utlänning. Muslimsk tortyr: 185 norska flickor omskurna i Somalia. Flickor utan slöjor misshandlas i Oslo. Polygami stigande problem.

Vad har detta med EU att göra, kan man invända? Jo, med EU blir det mycket värre den dag norrmännen bestämmer sig för att göra något åt problemen, därför att då är det inte säkert att kommissarierna i Bryssel tillåter det. Dessa mellanhänder för dunkla krafter vill både öka invandringen av muslimer och censurera Internet, så att vi inte får kritisera varken invandringen eller islam.

Vi bör inte glömma att Europaunionen under den förra muhammedkrisen vägrade att försvara Jyllands-Postens solklara rätt att trycka vad den vill. Danmark fick ensamt ta konfrontationen med den islamiska världen. EU är inget att hålla i handen, tvärtom, räcker man fram lillfingret tar det likt islam och hugger av hela handen.

På dagordningen står censur och självcensur och begränsning av tryckfriheten. Viljelösa politiker som tar ordet islam bokstavligt = underkastelse.



Sverige är ett varnande exempel i sitt överdrivet Politiskt Korrekta missbruk av EU:s direktiv:

"Man behöver inte bara mod utan en fet plånbok. När Dan Petterson påpekade att en stor mängd av allt heroin kommer via Kosovo (och kosovoalbaner) så fick han böta 18000. Det var “hets mot folkgrupp”. Det spelar ingen roll om det man säger är sant eller ej, det enda som räknas är om det kan tolkas negativt mot en grupp. Artikeln nedan refererar till det han sa som “invandrarfientliga formuleringar”: Kvällsposten (via No Quarters kommentar hos Gustafsson i Säffle)

Hela Norge säger nej till EU
Veritas Universalis: Archive for the 'Norge' Category
EU Wants to Increase Muslim Immigration and Internet Censorship
The Eurabia Code, Part 2: A Planned Sell-Out by the EU

Det svarta guldet

Så länge jag kan minnas har jag hört domedagsprofetior om att världens olja är snart slut och att vi inte skapar alternativ fort nog för att möta vår ökade energiförbrukning.

Om/när oljan sinar kommer priset snabbt att stiga i höjden. Lagen om tillgång och efterfrågan kommer att driva upp priset per fat till minst 200-300 dollar ganska snabbt.

Samma sak kommer att hända om de länder som sitter på oljetillgångarna har råd och möjlighet att strypa flödet.

Det kommer att orsaka socialt och ekonomiskt kaos bland de närmare 700 miljoner människor som nu njuter av den högklassiga livsstil som billig energi ger oss.

Vem kunde tro att man skulle vara tvungen att förklara och försvara anledningen att skydda världens ekonomi?

Vänstern tycks se behovet av olja som enbart själviskt men vad man inte tycks fatta är att en världsdepression skulle komma som ett brev på posten, massor av människor skulle förlora sina arbeten och många skulle dö.

Vissa skadeglada ser fram emot detta och kommer att säga: "Vad var det vi sa" och glädja sig över att de inte längre behöver offra nattsömn på att släppa luften ur stinkande stadsjeepar.

De behöver inte längre sätta sig till doms över hur hundratals miljoner människor har valt att leva, men vad de glömmer bort -och vad som verkligen stör mig- är att de i sin själviska rättrådighet vill neka 6 miljarder människor fördelarna av den livsstil de själva tar för givet varje dag.

När västvärldens ekonomi rasar kommer efterfrågan på tredje världens varor att drastiskt minska.
Familjeförsörjare mister sitt arbete och man har inte längre råd att köpa medicin. Gamla kommer att dö snabbare, barnen får inte utbildning och det blir brist på mat.
Att försvara möjligheten för människor att kunna försörja sig genom att förlita sig på en sund global ekonomisk nivå är en nödvändighet.

23 september 2007

Obsession


"Radical Islam's War Against the West" är en film som alla borde se. Den är en verklig "eye-opening" dokumentär som visar vad det radikala Islam verkligen tänker och tycker om oss i Väst.

Man behöver inte ens läsa mellan raderna; budskapet är klart och tydligt.

Man visar hur självmordsbombare invigs för sin uppgift, indoktrineringen av barn, hemliga möten och firandet av 9/11.
Den beskriver planerna för en global jihad och att det som vi här i Väst uppfattar som slumpmässiga terroristattacker i själva verket är en integrerad del av det planerade kriget.

Filmen demonstrerar också parallellerna mellan Chamberlains meningslösa strategi att försöka medla med Hitler, och Västsidans attityd idag, att tillmötesgå Iran och det radikala Islam.
Likaså gör man jämförelser mellan nazismen och islamo-fascismen.

Olja och idealism i Irak



USA's tidigare centralbankschef, Alan Greenspan, har blivit flitigt felciterad för att hävda att Irak-kriget bara handlade om olja. I en intervju med The Washington Post försöker han nyansera detta, kriget handlade inte BARA om olja. Men Greenspan menar fortfarande att det var viktigt att avlägsna Saddam, därför att denne hotade oljeexporten från Persiska viken:

"Min synpunkt är att Saddam Husseins inriktning helt klart var att ta kontroll över Hormuz-sundet (infarten till Persiska Viken), där det dagligen passerar 17-19 miljoner tunnor olja." Han tillfogade att även en mindre störning i oljetrafiken från Persiska viken skulle kunna driva upp oljepriset till 120 dollars per tunna.

Greenspan säger också att han trodde att Saddam hade WMD, massförstörelsevapen, och att det var hans intryck att regeringen trodde det samma. Han tror inte heller att regeringen startade kriget för oljans skull, men att det skulle ha varit en god anledning, om någon hade frågat honom, vilket de för övrigt inte gjorde.


Punditokraterna får ordet:

"Det finns inte mer kött på denna historia annat än det banala, men trista konstaterandet, att hade Saddam varit en liten elak diktator i det centrala Afrika, skulle man knappast använt kraft på att avlägsna honom. Mugabe är ett exempel på detta.

Varför är då denna pseudo-förklaring om olja så tilldragande?

Förklaringen är förmodligen, att många inte kan acceptera det idealistiska engagemang som låg bakom kriget. Det engagemanget kan man sen vara enig eller oenig i; personligen menar jag fortfarande att analysen bakom den såkallade Bush-doktrinen är riktig, nämligen att vi inte får fred och rimlig säkerhet genom att stödja lokala diktatorer, utan är tvungna att ge araberna frihet.

Men att det var idealism som låg bakom, är svårt att förneka, och det är outhärdligt för den självgoda del av vänsterflygeln, som normalt har patent på idealismen. De kan helt enkelt inte förmå sig att argumentera för att man skulle ha låtit Saddam vara i fred, så han kunde fortsätta att plåga sina undersåtar och försöka skaffa massförstörelsevapen, så han kunde konkurrera med Iran och Syrien.

Det är bara från högerflygeln man hör det argumentet, och den delen av krigsmotståndarna är då också väsentligt mer ärliga att dryfta saken med än vänsterflygeln." Skriver punditokraten Mr Law.



Att det var idealism som låg bakom amerikanernas invasion visar krigets förlopp: om det hade handlat om makt över oljan hade det varit enklast att ersätta Saddam med en ny diktator och låtit sunniterna behålla makten. I stället avväpnade man sunniternas Baath-parti och försökte få till stånd ett demokratiskt samarbete mellan de olika folkgrupperna.

I Bagdad är det inte lika många självmordsbilbombare som tidigare och sjukhussängar står tomma. Det är tack vare de amerikanska trupperna som det har blivit lugnare. Men hatvänstern vill att amerikanerna ska åka hem.

Hur mycket av Iraks dyrbara olja har USA “stulit”? Ge mig fakta, inte paranoida fantasier. USA är landet som hjälper andra att utveckla sina resurser, och sen betalar för produkten. Se på den arabiska halvön, vilka utför produktivt arbete där? Utlänningar, inte araber.

Islam är den arabiska imperialismens ideologi, och utan oljan hade den varit en bortglömd kuriositet i historiens skräckkabinett. Nu är det tyvärr så att vi får se oljeshejkernas skrytbyggen, moskéerna, växa upp i snart varenda stad i Väst. Det globala Kalifatet får vi på köpet, för att inte tala om de andra maktspelarna, ryssar och kineser, som står och stampar otåligt i kulisserna.

The Washington Post ; Punditokraterna ; FN och Irak ; Oljeshejker