26 september 2007

HycklarnaJanne Josefsson om Göran Persson:

"Jag intervjuade honom 1998 och frågade om han kunde tänka sig att bo i ett område som Rosengård. Den kunde han mycket väl tänka sig. Nu vet vi vilken typ av boende han har prioriterat."

Sydsvenska Dagbladet

Jag har länge frågat mig varför inte Göran Persson insisterat på att man bygger en flyktingförläggning intill hans herrgård eller rentav på den. Har han något emot det? Varför i så fall? Det är rimliga frågor när våra moralistiska politiker försöker tvinga kommuner att ta emot fler flyktingar.


Nalin Pekgul, som gladde sig åt att vänstervåldet mot Sverigedemokraterna försvårade deras årsmöte, kunde inte själv bo kvar i invandrartäta Tensta.

SR

Inför valet 2002 avslöjade Janne Josefsson de politiskt korrektas invandringskritiska sida i ett valstugereportage.

Efter det ser jag med större skepsis på alla som i tv bedyrar att de är för fortsatt massinvandring.

Det är inte rimligt med den 100-procentiga konsensus som råder inom etablissemanget om behovet av fortsatt massinvandring. Någon eller några måste rimligen i hemlighet tycka något annat än vad de offentligt uttrycker. Vilka?


Deckardrottningen Liza Marklund klagar på att hon bor i ett helvitt, svenskt villaområde. Det känns så fel när hon stiger av pendeln och invandrarna i den fortsätter mot den invandrartäta förorten. Men finns det något som hindrar henne att flytta till ett invandrartätt område?

Hon skriver också:

"Det är ju egentligen inte själva segregeringen som är problemet. Jag tycker människor ska få bo var de vill, med vem de vill. Om assyrier trivs tillsammans ser jag ingen som helst anledning att tvinga dem att bo med några andra."

Expressen

Är lika sant som att Göran Persson kunde tänka sig bo i Rosengård? Det vill säga: Liza Marklund tycker att om svenskar trivs tillsammans ser hon då ingen som helst anledning att tvinga dem att bo med några andra?

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Bra! Kolla adresserna på PK-iterna som hyllar invandringen: jämt Sthlms innerstad. Den enda kontakten dom har med det mångkulturella samhället är via sina städare...

Det är ett enda långt hyckleri. Arbetarklassen är dubbelt utsatt av invandringen - dels blri dom rånade, misshandlade och mobbade i sina bostadsområden, dels blir dom förkastade som "onda" för sina åsikter om invandringen av folk som inte behöver ta nåt av smällen alls.

Den här bloggen skrev utmärkt om det här:

http://blogg.aftonbladet.se/17292/perma/516083/

Jean Moulin sa...

Har inte hunnit läsa AB-bloggen, bara printat ut den precis för att snart sätta mig med den i lugn och ro.

Kom att tänka på den här debatten:

Sydsvenska Dagbladet

Anonym sa...

Har nu läst alla artiklar. Skrämmande låg nivå, den enda som var bra var egentligen Carlbom vars artikel om islamism var intressant. Ekelund är modig och ändå bland dom bättre men mer av en rapportör om stämningar än en analytiker. Att en bloggare som tras håller betydligt högre nivå än artikelförfattarna visar lite på hur usel media egentligen är. Jag får faktiskt mer ut av att läsa bloggar och forum än av att läsa den tillrättalagda PK-median.

Jean Moulin sa...

Har nu läst bloggen i Aftonbladet.
Fantastiskt intelligent skriven.
Rekommenderar alla att läsa den!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.