04 oktober 2007

Europas räddning är fler rondellhundarNästan alla muslimer gifter sig och får många barn. Däremot européer har för det mesta bara ett barn per familj, till exempel 1,07 barn i Spanien, vilket resulterar i en 50-procentig reduktion av befolkningen, det behövs ju två barn för att ersätta föräldrarna när de dör. I Tyskland föds 1,29 barn per kvinna, i Sverige 1,65 barn.

Inom bara ett par decennier får flera europeiska nationer muslimska majoriteter på grund av hög invandring och höga födelsetal. Processen kommer att snabbas på när Turkiet blir medlem i EU och gränserna öppnas. Efter alla löften från EU verkar det oundvikligt att Turkiet blir medlem. Islam behöver inga arméer denna gång för att ta över Europa.

Många muslimer ser ner på oss och menar att deras civilisation är bättre. De lider av väst-fobi. I ett avseende har de rätt i att de är överlägsna, de föder fler barn. Med dagens invandringspolitik kommer detta att medföra att de tar över Europa förr eller senare.

Europa gör om samma misstag som orsakade två världskrig, och nazismens och kommunismens tyranni. Nu väntar ett ännu grymmare förtryck. De terrorattentat vi sett i Madrid och London är bara förvarningar om vad som ska komma. Despotiska muslimska regimer har ostört kunnat bygga upp islamistiska nätverk i Europa. Jihadkrigarnas kommandocentraler är moskéerna, byggda för oljepengar. Men européerna är självgoda och tror att ingenting kan drabba dem. Som vanligt söker de syndabockar och den här gången är det Amerika som pekas ut. Amerika som slagits för dem i deras krig!

Det är inte bara muslimerna själva som blir fyllda med med anti-västlig och anti-amerikansk propaganda. Alla utsätts för propagandan, det må så vara om den kommer från en imam eller från en journalist på tv. Det europeiska tänkandet har avlägsnat sig från verkligheten. Det bäddar för misslyckanden.

Går det att göra något åt islamiseringen och hoten mot vår frihet och demokrati? Svar: genom att få stopp på européernas självcensur och stopp på de muslimska invandrarnas radikalisering. Den danske muslimske politikern Naser Khader har receptet. Vid ett besök i USA sa han:

"Muhammed-saken fick de moderata muslimerna i Danmark att vakna upp och säga emot islamisterna. Efter muhammedsaken var det bara tre procent bland de danska muslimerna som stödde de radikala imamer som stod bakom protesterna, medan 14 procent stöder vår organisation, Demokratiska Muslimers principer, så jag vill faktiskt rekommendera en muhammedsak här."

Sverige har fått sin muhammedsak, Lars Vilks muhammedhund. Den har hjälpt att slå hål på svenskarnas självcensur. Däremot saknas en Naser Khader här. De moderata muslimerna har inte riktigt vågat att höja rösten.

Mentaliteten kan alltså ändras, men det räcker inte. Invandringen måste hejdas. Äktenskapsinvandringen gör att förstagenerationen ständigt fylls på. Kvinnorna fortsätter att vara slavar, ungdomarna vågar inte ta steget ut och bli västerländska.


Bryssel, Europaunionens huvudstad

Europas befolkning imploderar
Anbefaler USA om å få sin egen Muhammed-sak
The Modoggies Trip the Light Fantastic
Sverige angrips på islamistisk hemsida
Bilder: La Kimpolina

12 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

En första viktig åtgärd för att äntligen få fart på integrationsarbetet är just, som Knute skriver, att få stopp på den exempellösa invandringen. (Vet folk i allmänhet hur gigantiskt stor den är? Å andra sidan borde väl en promenad på stan ge en antydan.)

Ändå är just denna åsikt mest tabu av alla. Ja, mer tabu än förintelseförnekelse.

Är det ett tecken på en fungerande demokrati? Frågan förstås retorisk.

Och allt bottnar i gruppmobbning och rädsla för det - ja, för yrkesförbud, att förlora jobbet.
Sjukt, minst sagt.

Man borde ur pedagogisk synvinkel göra jämförelser med hur många elever en klass kan bestå av för att inte undervisningen skall bli lidande, hur många patienter ett sjukhus klarar, hur många bilar
en stad kan ha åkandes i centrum utan att trafiken blir nästintill stillastående, etc.

Ingen skulle komma på att kalla gränser för antal elever, patienter och bilar för anti-intellektualism, vurm för alternativ medicin och healing eller anti-bilism.

Knute sa...

Spaniens låga födelsetal kompenseras genom invandring från främst Latinamerika. Fördel för Spanien, invandrarna talar spanska och är katoliker och integreras snabbt.

"According to the Spanish government there were 4,145,000 foreign residents in Spain in January 2007. Of these well over half a million were Moroccan while the Ecuadorians figure was around half a million as well. Romanian and Colombian populations amounted to around 300,000 each. There are also a significant number of British (274,000 as of 2006) and German (133,588) citizens, mainly in Alicante, Málaga provinces, Balearic islands and Canary islands. Chinese in Spain are estimated to number between ten and sixty thousand. Immigrants from several sub-Saharan African countries have also settled in Spain as contract workers, although they represent only 4.08% of all the foreign residents in the country."
http://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_to_Spain

Anonym sa...

OM nu muslimer "ser ner på oss och menar att deras civilisation är bättre", vad skiljer dem från er Sverigedemokrater som tycker exakt samma sak???

Knute sa...

Nicklas Eriksson,

det är inte bara sverigedemokrater som tycker att den västerländska civilisationen är bättre än den islamiska, det gör säkert de flesta, även socialdemokrater som flirtar med islam för att få de muslimska invandrarnas röster. Jag tänker på Mona Sahlin som har uppträtt i slöja och uttalat sig uppskattande om terrororganisationen Hamas. Socialdemokratiska Broderskapsrörelsen som samarbetar med Sveriges muslimska förbund som i sin tur samarbetar med Muslimska Brödraskapet, en annan terrororganisation. Socialdemokrater är vana vid att behandla människor som kollektiv, inte som individer, det har varit arbetarrörelsens styrka men på samma gång dess svaghet. Muslimerna i Sverige skulle vara vara bättre betjänta av att behandlas som individer än att företrädas av gubbar med medeltida värderingar.

Knute sa...

Länk till föregående kommentar:

Uppdrag granskning, Socialdemokraternas oheliga röstfiske

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?a=582062

Knute sa...

Jean Moulin frågade: "Vet folk i allmänhet hur gigantiskt stor den är?" Invandringen alltså.

* Antalet asylsökande överstiger redan föregående års totala siffra med råge.

* Antalet så kallade ensamkommande barn slog samma rekord redan i Juli.

* Anhöriginvandringen har även den fördubblats (118 procent) enligt uppgifter i media.

* Kärleksinvandringen slår nya fantastiska rekord, 14 000 personer redan under detta år.

http://thoralfalfsson.webblogg.se/1191500935_migrationsverket_nra_.html

Berit sa...

Nicklas Eriksson, här kommer ett utdrag från en tidigare inslag om lite av skillnaden mellan civilisationer:
Även nu när multikulturalismen har vilselett era unga att hävda att ingen kultur kan vara sämre än västerlandets vet vi alla i botten av våra hjärtan att den som kritiserar Väst hellre genomgår en hjärtoperation i Berlin än i Guatemala; hellre är muslim i Paris än kristen i Riyad; hellre är kvinna eller homosexuell i Amsterdam än i Iran; hellre dricker vattnet i Luxembourg än i Uganda; hellre protesterar mot regeringen i Italien än i Kina eller Nordkorea.

Jean Moulin sa...

Berits jämförelser är mycket bra.

Intresserad av vad Niklas anser om
islamiseringen av vår vardag (ramadan lika "svenskt"
snart som jul)och om massinvandring generellt sett.

Jean Moulin sa...

P.S. Nej, Niklas, alla kulturer och civilisationer är inte lika bra:

"Latinamerikas japaner gör inget väsen av sig. Få av dem har anammat omgivningens yviga minspel. Men få minoriteter har fått så mycket uträttat på så kort tid. Det är inte stort mer än hundra år sedan Latinamerikas regeringar insåg att det fanns ett sätt att få de mest oländiga och insektshärjade marker att blomstra - att arrendera ut dem till japaner."
DN

Berit sa...

Anonym som bara slänger svordomar och skällsord omkring sig får höja standarden på sitt ordval. Förklara dessutom lite närmare vad som praktiskt ska göras åt sk. "förutsättningar" och vad betyder egentligen "kulturrasism"?

Anonym sa...

Svordomar

Tänk dig att du en dag vaknar på morgonen och ska till ditt vardagliga arbete. Du sitter i bussen och det kommer plötsligt fram en person som du vet hatar din pappa. Han går fram till dig och ropar högt "DIN PAPPA ÄR EN HUND". Han ropar så många gånger så att alla i bussen hör det och alla i bussen vet att det är din pappa som denna person pratar om. Vad kommer din motreaktion vara?

Jag tror personligen att det finns tre alternativ som är stort sannolika:

1 Du slår denna personen

2 Eller du säger emot tex "Vad pratar du om? Är du inte klok!"

3 Eller du bara tittar på och säger ingenting

Jag tror att det finns alla dessa sorters människor med dessa alternativen bland dagens muslimer. Vissa blir så arga att dem inte längre kan kontrollera sig själva och går upp och smäller till personen. Andra som har mer kontroll kommer att säga "Varför säger du så om min pappa? Vad har han gjort dig?". Andra kommer inom säg själva tyst säga vilken galning varför hånar han min pappa?

För många muslimer är inte profeten Mohammed endast en pappa utan profeten Mohammed är mycket mer än en pappa. Det finns muslimer som är beredda att offra deras liv och allt dem har bara för att gör Profeten Mohammed nöjd.

Nu har jag berättat hur många muslimer känner inför profeten Mohammed.

Är det tillåtet att döda personer som säger svordomar till din profet enligt islam själv?

Enligt islam är det inte tillåtet att använda våld mot någon som säger svordomar till dig eller till din profet eller svordomar till din Gud osv.

Låt oss se varför det inte är tillåtet att döda någon som säger svordomar till din profet, När du inte som muslim på något sätt har fruktan för att själv mista ditt eget liv men ha lyckats hämnas från någon som du vet hatar dig och hatar din profet.

Under profeten Mohammeds tid brukade folk kasta stenar på profeten Mohammed och ropade ut många svordomar. Det var vanligt att han hade många sår pga detta aggressiva beteende. De flesta som brukade kasta sten och sa svordom till Profeten Mohammed var barn och kvinnor men trots all denna aggressiviteten gjorde profeten Mohammed ingenting. Om han ville kunde han med sitt svärd styckat dem i bitar men han gjorde inte det.

Abu-Lahabs hustru brukade samla taggiga pinnar, som hon band ihop med ett flätat palmbladsrep och bar hem. På natten strödde hon ut de taggiga pinnarna på den väg som Profeten Muhhammed (SAW) brukade använda för att skada honom, när han före soluppgången gick till moskén för att be.


Abu-Lahab var profeten Mohammeds farbror, när han såg profeten Mohammed brukade han säga till honom, "Må du förgöras".

Därför sände Gud direkt på samma plats en uppenbarelse till Profeten Mohammed via ängeln Gabriel för att läsa upp följande vers av koranen:

1 Abu Lahabs händer skall förgöras på samma sätt som han själv skall förgöras.

2 Varken hans pengar kommer att hjälpa honom eller hans inkomster.

3 Han kommer snart att brinna i den flammande elden.

4. Och hans fru vedbärerskan

5 Kommer snart att få ett brinnande rep runt sin hals

(Koranen SURAH 111)

Det var inte bara Profeten Mohammed som fick höra svordomar utan även de få anhängare han hade när det var islams början fick utsättas för dessa grova ord och våld.

En av dem första som blev muslimer var Abu Dharr. Han reste en lång resa tills han nådde fram till staden där profeten Mohammed befann sig i.

- Abu Dharr sa, Assalamu Alaykum (frid vare med dig)

- Profeten Mohammed besvarade Alaykum as Salam wa rahmatullahe wa barakatoh (Och frid vare med dig)

- Jag har kommit till dig för att bli muslim

Abu Dharr berättar han Profeten Mohammed förklarade viktiga saker för mig och bad mig att läsa trobekännelsen (La ilaha illallah Muhammadun Rasulullah) Det finns ingen Gudom förutom Allah och Mohammed är Allahs sändebud. Jag läste upp trobekännelsen och blev muslim.

Därefter tog Abu Dharr farväl från Profeten och gick fram till Kaban. Där bodde ett folk som kallades för Qurash. När Abu Dharr var framme såg han en stor församling, han ropade med hög röst "O Qurash jag bevittnar att Allah är en, och Mohammed är Hans profet. Folket började omge Abu Dharr och började slå honom så mycket så att han svimmade. Han skulle nästan dö men plötsligt dök Abbas bin Abd al-Muttalib upp. När han såg att Mohammeds anhängare höll på att dö, kunde han inte hjälpa, han lade sig själv på Abu Dhar. Han sa O Folk vad håller ni på med ni håller på att döda en stor man från stammen Beni Ghaffar. Har ni glömt att vi har överenskommelse med stammen Beni Ghaffar, är ni inte rädda att dem kommer att hämnas om ni dödar honom. När folket fick höra detta lämnade dem Abu Dharr och gick därifrån.

Abu Dharr blev mycket törstig efter att ha förlorat mycket blod han gick och tvättade sitt blod med Zamzam vattnet och drack från det. Efter detta gick Abu Dharr till profeten och Profeten Mohammed matade honom för han var mycket hungrig. Abu Dhar tog förväl från profeten och gick fram igen till området vid Kaban och ropade "O QURASHS FOLK LYSSNA PÅ MIG, JAG VITTNAR ATT DET INTE FINNS NÅGON GUDOM FÖRUTOM ALLAH OCH ATT MOHAMMED ÄR ALLAHS SÄNDEBUD. När folket fick höra detta omringade dem honom och ropade "Döda denna Ghaffariska sonen". Dem omringade honom och slog honom så mycket att han svimmade. När Abbas bin Abd al-Muttalib såg detta lade han sig på honom på samma sätt som han gjorde dagen innan och sa, O Folk vad har hänt med är så att ni döda en Ghaffar ni har bra relationer med denna stammen och på detta sättet förstörs eran relationer. Akta er slå honom inte mer!

När Abu Dharr fick tillbaka sitt medvetande gick han fram till Zamzam brunnen och drack från den och tvättade sitt blod. Efter detta gick Abu Dharr till profeten Mohammed. När profeten Mohammed såg honom sa han O Abu Dharr vad har hänt? Abu Dhar sa jag har gått till Kaban igen. Profeten Mohammed sa, O Abu Dharr nu beordrar jag dig att du direkt går tillbaka till ditt land.

Den enda situationen som Profeten Mohammed tillåt våld var vid krigs situationen.

År tre efter Hijra planerade stammen Banu Tha’laba och dess förbundna att attackera staden Medina. Den Helige Profeten (SAW) skulle möta deras armé men när han kom i närheten av den drog fienden sig tillbaka till sina gömställen bakom bergen.

Plötsligt började det ösregna. Den Helige Profeten (SAW) tog av sina våta kläder och hängde dem på ett träd för att torka. Medan han väntade på att kläderna skulle torka vilade han sig under ett träd. En fiende vid namn Du’shoor tänkte att detta var ett bra tillfälle att överfalla den Helige Profeten (SAW). Han kröp närmare, hoppade fram med draget svärd och sa:

"Muhammad, säg vem som kan rädda dig från mitt svärd!"

Den Helige Profeten (SAW) svarade med fast och säker röst utan att förlora sitt lugn: "Allah."

Samtidigt som dessa ord uttalades av den Helige Profeten (SAW) tycktes en osynlig kraft överväldiga och gripa tag i angriparen. Han darrade och tappade svärdet. Den Helige Profeten (SAW) reste sig omedelbart, tog svärdet och vände det mot Du’shoor: "Säg mig nu, vem finns här för att befria dig från mitt svärd?"

"Ingen", svarade Du’shoor.

Plötsligt förstod han att denna händelse uppenbarade den stora Sanningen för honom. Allah var Skaparen och Livgivaren från vilken allt i människans liv utgår och till vilken allt återvänder. Såväl liv som död är bestämt av Allah. Därför ropade Du’shoor: "Jag vittnar om att det finns ingen Gud utom Allah och att du Muhammad är Hans sändebud!"

Sedan gick han tillbaka till sitt folk och predikade Islam och lärde dem trosbekännelsen. Koranen beskriver detta möte med följande ord (Sura Al-Maida, 5:11):


"Ni som tror, kom ihåg Guds nåd när vissa människor tänkte bära hand på er, då höll Han deras händer tillbaka från er.
Frukta därför Gud! Ja, de trogna må förtrösta på Gud!"


Islam och Krig

Talha ibn Abi Talha var inte endast en stark fiende till islam utan även fientlig mot Profeten Mohammed och Imam Ali. Hans ansträngning att skada dessa två och deras uppdrag är en historisk faktor. I Uhud kriget var han en ledare av Quraishs armé. Imam Ali mötte honom i en man mot man strid och gav honom en så häftigt slag så att han svimmade och föll ner. Imam Ali lämnade honom och gick iväg därifrån. Många muslimska krigare skyndade sig efter Imam Ali och gav honom råd att göra slut på Talha dem förklarade att Talha var Imam Alis värsta fiende. Imam Ali svarade, fiende eller inte fiende, han kan inte försvara sig nu, jag kan inte anfalla en man som inte har möjligheten att försvara sig själv. Om han överlever så får han leva så långt som hans liv varar.

Imam Ali var profeten Mohammeds kusin och närmaste människa. Imam Ali var den som hade mest kunskap om islam och störst kärlek till profeten Mohammed. Men Trotts att Imam Ali visste att Talha ibn Abi Talha var den största fienden till profeten Mohammed dödade han honom inte. Och detta bevisar att en muslim inte har tillåtelse att döda någon som säger svordomar. Det finns ingen som älskade profeten Mohammed mer än vad Imam Ali älskade honom men trotts att Talha ville döda profeten Mohammed lämnade Imam Ali Talha och sade, "Om han överlever så får han leva så långt som hans liv varar". Det är detta som islam grundar sig på.

Imam Ali förklarar klart och tydligt om någon säger svordomar så ska man inte använda våld, " till och med om dem använder grova ord mot eran ledare"

Under siffin kriget gav imam Ali följande instruktioner till hans soldater innan striden: Börja inte kriget låt dem börja det. Detta för att med Allahs nåd är ni på den sanna och rättvisa sidan. Låt dem vara tills dem börjar med sin fientlighet och sedan har ni friheten att börja kriget. Deras vilja för att börja kriget kommer att vara ett annat bevis på eran riktiga tro på Allahs befallningar. Om Allah ger er äran att vinna kriget och låter er besegra fienden, angrip inte då dem som har nedlagt deras vapen. Skada inte dem handikappade och svaga människorna. Angrip inte dem skadade, reta inte upp kvinnorna och gör dem inte arga genom dåligt uppförande till och med om dem använder grova ord mot eran ledare och officerare. Under profeten Mohammeds tid fick vi strikta order att inte beröra, störa eller förolämpa kvinnor trots att dem är otroende.

Dessa instruktioner är självklart profeten Mohammeds befallningar som han lärt till hans älskade kusin Imam Ali. Och det är från detta som Imam Ali utgår när han säger, "till och med om dem använder grova ord mot eran ledare".

Så det är inte på något sätt tillåtet att använda våld mot någon som säger svordomar till vår profet Mohammed. Men samtidigt tror jag inte på något sätt att det är lämpligt eller moraliskt att säga sådana svordomar till en profet som är skickad från Allah. Jag förstår inte heller hur man kan förknippa detta hatet med yttrandefrihet. Detta skapar bara känsla av hämd och ruinerar relationerna och kan leda till i vissa fall att det utbryter krig pga ett litet ord. Jag tror inte att detta är värt inte heller bra för det skapar bara ett blodbad. Att man inte får använda våld är vad islam förklarar men vad arga muslimer gör är en helt annan sak. Det är inte alla muslimer som följer islams alla regler och profeten Mohammeds budskap.

På samma sätt som att det är yttrandefrihet att säga vad man vill och att man inte kan göra någonting åt saken. Så finns det arga muslimer som kan göra vad dem vill och då går det inte heller göra något åt saken.

Det är vi människor som bestämmer vad som anses som okej. Det finns vissa som tycker att det är okej att säga svordomar till andras profet och det finns också vissa som tycker att det är rätt att besvara detta med våld. Det finns vissa som tycker att det är okej att kasta atombomber på länder och det anses som rättighet

Berit sa...

En sak (bland många) som jag har svårt att förstå är att man utan problem kan ge en självmordsbombare namnet Mohammad men inte en teddybjörn!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.