07 november 2007

Imamer vill bestämma hur muslimer ska rösta


Bland danska imamer finns två riktningar, dels de som helt avvisar demokratin och uppmanar sina anhängare att bojkotta valet, och de övriga som nu håller möte om vilket parti de ska hålla på. Muslimerna i Danmark har blivit så många att de kan flytta ett mandat eller två i Folketinget. Vid senaste valet i Norge var muslimernas röster avgörande för den mycket knappa majoritet som vänsterkoalitionen fick.

Efter det norska valet höjdes statens stöd till Islamsk Råd från 60 000 kr per år till en miljon. En muslimsk dissident som senare mördades vittnade om att familjeöverhuvuden och ledare för moskéer gjorde upp med företrädare för socialistpartierna, "Hur mycket pengar får vi om vårt folk röstar på er”?

Den mördade hette
Samira Munir och var politiker i Norges konservativa parti, Höyre.

Som tack för hjälpen att vinna valet vädjade minister Bjarne Håkon Hanssen från Arbeiderpartiet om ökad invandring till Norge från Pakistan därför att det skulle vara bra för det norska samhället.

Läs
Avisen om imamernas stormöte om det danska valet.

Kalifat nu! Rösta på socialistpartierna!

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.