03 november 2007

Italien utvisar rumänska romer från RomEn rad brutala mord begångna av rumäner har fått det italienska parlamentet att snabbt utfärda ett dekret som gör det möjligt att utvisa EU-medborgare. Det rör sig om 5000 i en första omgång.

”Innan Rumäniens inträde i EU var Rom den säkraste staden,” sa huvudstadens borgmästare Walter Veltroni. Rumänerna står för 75 procent av stadens kriminalitet. Enligt den katolska organisationen Caritas utgör rumänerna en procent av Italiens befolkning, men står bakom 5,6 procent av landets mord.

Varje vecka kommer 1000 rumäner till Rom. Det är först och främst romer, också kända som zigenare, som kommer för att arbeta i byggbranschen. Samma tendens gör sig gällande i resten av landet. De lever som regel i utkanten av storstäderna i läger byggda av campingvagnar, papplådor och liknande. Berlingske Tidende

”EUs regler måste göras om permanent. Ingen stad i Europa kan klara av att det anländer 1000 nya immigranter varje vecka. EU måste finna på något nytt. Arbetskraftens fria rörlighet måste kunna säkras utan veritabla och ändamålslösa folkvandringar. Arbetsgivarna blir tvungna att acceptera att det läggs in filtreringsmekanismer i systemet. Har arbetsgivarna kanske för avsikt att anställa alla dessa kriminella människor? Nej, väl.” Veritas Universalis

DN ; Sydsvenskan ; SvD ; Rädsla för rumäner

3 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Det brutala mordet på Vanessa Russo är ett exempel:

Aftobladet

Jag och min fru var i Rom i början på juni 2005 och undrade hur myndigheterna kunde tillåta tiggarflockar med drogade barn som försökte vittja ens ryggsäck eller som tiggde på gatorna med "sovande" spädbarn eller hundar.

Hur många av dessa spädbarn och hundrar var stulna?

Anonym sa...

Fan, 5000 rumäner står för 75% av kriminaliteten i en stad med ca 4 miljoner invånare? Det var inte dåligt allt, jäklar vad de måste jobba!

gertrud sa...

Det er blevet stadigt tydeligere, og nu går det ikke længere at lyve sig fra det...
Derfor skulle disse – tidens livsvigtigste spørgsmål – heller ikke op i valgkampen i Danmark eller andetsteds.

EU-politikerne har ødelagt Europa!

De ”globale” kræfter, som har besluttet dit og dat i flere årtier uden på nogen måde at informere befolkningerne endsige debattere problemerne. Ulykkerne er væltet ind over de europæiske lande. Det er muligt at det giver store indtægter i nogens lommer, men de brede befolkninger lider under de åbne grænser, hvor millioner af fremmede er strømmet ind i deres lande. Nogle for at arbejde, men en stor del for at blive forsørget eller begå kriminalitet. Hvorfor har folk igennem verdenshistorien sluttet sig sammen i samfund og stater? For at klare sig igennem livet i nogenlunde sikkerhed. Det er en stats vigtigste opgave at passe på befolknigerne og beskytte enkeltindividerne mod alt ondt. Men Europas stater har spillet fallit! Og det er politikernes skyld. Enhver idiot, der satte sig bare en lille smule ind i historie og politik, forudså denne håbløse og kaotiske opløsningstilstand for længe siden.

Var det den ”fred”, I lokkede europæerne med?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.