07 november 2007

Minnesdagen av Kristallnatten invaderas av judehatare


På fredag är det åter dags att minnas Kristallnatten, den natt år 1938 då nazisterna drog igång förföljelsen av judarna i Tyskland.

Det finns 364 andra dagar om året då det går bra att demonstrera mot rasism, men just Kristallnatten ska nödvändigtvis invaderas av anti-israeliska och antisemitiska demonstrationer. I stort sett i varje stad deltar sossar och vänster- och miljöpartister gladeligen och utan att skämmas. Inte bara i Sverige, här ett norskt exempel:

“Denna kväll i Oslo var det en marsch till minne av Kristallnacht. Enligt nyheterna på TV2 närvarade inga norska judar. Myndigheterna sa att de inte ville ha bråk och förbjöd alla judiska symboler, inklusive davidstjärnor och israeliska flaggor.

På kvällsnyheterna berättades att en grupp av judar och deras vänner som ville delta i åminnelsen hade blivit bestämt tillsagda av en polisman “var vänliga att lämna området.” Detta i en stad där muslimska demonstrationer regelbundet äger rum, och inkluderar symboler och banderoller med hatfulla barbariska slagord.” Bruce Brawer

Demonstranternas passion för rasismens offer gäller inte längre judar, därför att enligt vänsterns schema är judar förtryckare som inte längre förtjänar sin åminnelse av Kristallnatten.

Europeiska judar har ingen skuld till Israels politik, eller för den delen Koranens judehat, men råkar ändå illa ut. Eftersom propagandan kommer från vänster märker vi inte hur nazi-anstucken den är.

Minns Winston Churhills ord “The new fascists shall call themselves anti-fascists.”"Vänsterextremismen och islamismen är ”inbäddade” i det etablerade svenska samhället. Deras motiv förädlas i medier och i forskningsvärlden till uttryck för kritiskt samhällsengagemang eller ses som svar på utanförskap och diskriminering." SvD

5 Kommentarer:

Knute sa...

Bilden:

Männer der SA bei einem Hetzmarsch durch die Straßen von Berlin gegen die jüdische Bevölkerung im Jahr 1938: Die mitgeführten Plakate tragen die Aufschrift "Deutsche wehrt Euch! Kauft nicht bei den Juden!"

http://www.stern.de/politik/historie/516143.html?eid=501065

From Sweden with Grief sa...

Kristallnatten och Förintelsen har en större innebörd, iallafall för mig. Det handlar om den syn som fanns hos nazisterna och att demokratin kunde monteras ned på ett sådant otäckt sätt att man till slut bara rensade länder på människor man inte accepterade.
Judarna har all rätt att påminna världen om detta! Dessutom var det inte bara judar som rensades ut, det var en mer omfattande utrensning.
Och varför är islam en sådan varm och kärleksfull religion, jag häpnar över det jag läser och ser numera om denna religion och dess utövare. Då menar jag inte de bombande extremisterna, jag menar vardagsmuslimen som självmant väljer att isolera sig från övriga svenska samhället. Varför kommer de hit till detta förfärliga Sverige överhuvudtaget? De ogillar det mesta som vi svenskar står för, det kan man läsa om och uppleva var och varannan dag.

Anonym sa...

"Europeiska judar har ingen skuld till Israels politik, eller för den delen Koranens judehat, men råkar ändå illa ut. Eftersom propagandan kommer från vänster märker vi inte hur nazi-anstucken den är."

Vad är fel på Israels politik? Inget alls. Dom gör bara vad dom måste för att försvara sig. Punkt.

Och angående vänsterpackets beteende är detta något vi alltid kommer komma i håg, likt deras stöd och vurm för sovjetimperiet och diverse andra förtrcykare, diktatorer, folkmord och totalitära ideologier. Vi glömmer inte. Svin!!

Knute sa...

"Reactions by politicians and other opinion leaders:

EXPO found no example of politicians speaking up against anti-Semitism. The leftist party Vänsterpartiet announced a campaign against racism, mentioning xenophobia, homophobia and other forms of racism, but not anti-Semitism."

Politiker inkl. vänstern vågar inte stöta sig med muslimerna.

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/anti-semitism/report_sweden.html

Knute sa...

"Nu hotas de nära 6 miljoner judar som idag
lever i Israel. Hotet har uttalats av Irans president
Mahmoud Ahmadinejad. Området ska bli "judenrein".
Han och andra vill inte se några judar på ett område
som anses ha varit muslimskt. För honom är detta
det icke-förhandlingsbart religiöst påbud.
Det vore ansvarslöst att avfärda hans hot om att
"Israel skall utplånas från kartan"
och göra om det misstag som Tysklands judar,
bland dem min far, gjorde när de inbillade sig att den
löjlige Herr Schickelgruber alias Adolf Hitler snabbt skulle
göra bort sig och försvinna."

http://jihadimalmo.blogspot.com/2007/11/minneshgtid-i-rvarhnder.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.