03 december 2007

Våldtäktsland bygger moskéer i SverigeEn saudisk flicka har dömts till 200 piskslag för att upprepade gånger under två timmar våldtagits av sju män. Trots internationella protester håller Saudiarabiens regering fast vid planerna om att straffa den psykiskt och fysiskt förstörda flickan.

- Det enda som är förvånande i denna sak är att den används mot landets folk och regering, säger prins Saud al-Faisal som är utrikesminister i landet.

En delegation om fyra män från det saudiska finansdepartementet besökte i våras Göteborg och skrev kontrakt om att bygga en erövrarmoské.

En moské är mer att likna vid en domstolsbyggnad än en kyrka, och den grymma lag som döms där heter Sharia.

Sveriges regering borde ingripa, sharialag är inte förenlig med svensk lag. Att inte stoppa bygget är att godkänna domen mot den stackars saudiska flickan.

Moskébyggen och import av en religion som sanktionerar våld och våldtäkter har inneburit en enorm ökning av kriminaliteten. De svenska domstolarna är överbelastade eftersom brottslingarna inte anser att de begått något brott utan endast följt sharialagen, och därför inte erkänner. Eftersom de vet att folk är rädda för att vittna, även polismän, blir rättegångarna långdragna och kostsamma för samhället.

Vad är religionsfrihet? Rätten att praktisera en religion som vill avskaffa religionsfriheten?

10 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Bra kort på Raj-Raj. (Not)

Knute sa...

Bilden är från Thoralf Alfssons blogg.

Anonym sa...

Snyggt att inte publicera och ändra lite i slutet. Men fortfarande, det är åsiktsfrihet och religionsfrihet i det här landet. Kristendomen är en lika totalitär lära som islam. Samma skit, annan symbol.

Knute sa...

Åsiktsfrihet och religionsfrihet omfattar inte våldtäkter och halshuggningar i religionens namn.

Jean Moulin sa...

Anonym snackar skit. Kristendomen är inte alls lika totalitär som islam.

Av frukten skolen I känna trädet.

Jämför kristendomens "frukt" med islams, anonym, så får du lite perspektiv.

Anonym sa...

Helt säkert kommer inte våldtäkter och halshuggningar äga rum i Sverige. Sen har ju saudierna kommit undan så länge för att de är kompisar med USA och har massa olja.

Tja, Bush bombar ju i guds namn. Samma skit i annan tappning.

Knute sa...

Även i Sverige förekommer våldtäkter som jihad mot vantrogna. Anonym verkar vara totalt PK-indoktrinerad.

Anonym sa...

Knute: Det sker våldtäkter i Sverige. Att det är i islams namn är inget annat än dumheter och förljugenhet. Undrar vad någon muslim har gjort mot Knute för att han ska vara så rädd och arg?

Knute sa...

Imamer ger lättklädda kvinnor skulden för våldtäkter. Om kvinnor bär slöja och stannar på sitt rum, så uppstår inga problem.
"Det är inte lika fel att våldta en svensk tjej som att våldta en arabisk tjej."
Det finns hur mycket fakta som helst om våldtäkter i religionens namn. Kolla själv på nätet.

Anonym sa...

Man begriber ikke, at nordiske regeringer vil synke så lavt, at de vil have diplomatiske kontakter med så afstumpede folk at gøre, som de Saudi Arabiske og andre muslimske folk.
Vi lever i 2007.

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.