08 januari 2008

Även i Båstad...

Även Båstad är fullt - invandrarna skapar bostadsbrist överallt i Sverige. Från Swedewatch:

Vi tvingas betala höga hyror och att köpa svindyra lägenheter, allt för att de lägenheter som byggdes för svenskar och deras familjer numera konfiskeras av "integrationssamordnare", t ex i Båstad:

Kommunens integrationssamordnare skulle nu vilja ha förtur till Båstadhems lägenheter för att undvika fortsatta problem.

— Så att man i planeringen hela tiden vet hur många bostäder man har att räkna med. Att den privata sektorn ska tillhandahålla lägenheter är ju inget vi kan utgå från har det visat sig, säger Patrik Sumner.

Vilken dåre. 1700 människor, skattebetalare och svenskar, står i bostadskö. Och integrationssamordnaren vill konfiskera lägenheter och låta invandrare få förtur...

Vad är Patrik Sumner för en världsfrånvänd batiksnubbe?

"Patrik Sumner menar att de "nyanlända" kommer att bli "en tillgång och en möjlighet" för Båstads kommun och har som mål i sitt arbete att samtliga inom två års tid ska vara självförsörjande i jobb eller studier."

Kommer horder av "pensionsräddare" att gå runt på våra gator, sova i våra trappuppgångar och källare? Vad gör det med svenskens inställning till massinvandring när deras barn bor kvar hos föräldrarna vid 25-30 års ålder?

Skriver bloggen Swedewatch som har fingret på pulsen på den misslyckade integrationen i Sverige.

Tips:
Angantyrs hjørne
Citat från Helsingborgs Dagblad och Lokaltidningen

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Djursholm nästa!

Låt mig föreslå att man bygger en flyktingförläggning på tomten bredvid Göran Perssons. Han skulle ju gärna bo i Rosengård, som han sa till Janne Josefsson.

Låt mig tänka. Varför anser folk att politiker ljuger?

Weine Berg sa...

Helt sinnessjukt. Borde inte det vara hans hem som är det första att öppna sina dörrar för pensionsräddarna?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.