04 februari 2008

Danskarna är inte multi-kulti

Ack, om den svenska mentaliteten kunde bli lite mer lik den danska! I Sverige finns det nynazister men i Danmark knappt någon. Varför?

Dels var aldrig Sverige ockuperat av nazisterna under andra världskriget, dels motarbetas fosterlandskärleken av etablissemanget, vilket skapar ett tomrum.

I Danmark finns det däremot en förunderlig kombination av fosterlandskärlek och, just det! tolerans för de främmande. Trots att danskarna säger nej till multikultur/islam är de mindre främlingsfientliga än de flesta andra folkslag, inklusive svenskarna. Detta visar en undersökning från Aalborg universitet.

Det enda parti som företräder en mentalitet som liknar den danska är sverigedemokraterna. Starka känslor för nationalstaten och välfärdsstaten. I själva verket är välfärdsstaten en nationalklenod. Genom att uppmuntra invandringen är sossarna de största hycklarna av alla. Det går inte i längden att bevara välfärden när endast en av fem invandrare från islamiska länder lever på eget arbete, resten på bidrag.

Liksom statsminister Tage Erlander på sin tid är sverigedemokraterna inte mycket för multi-kulti, "mångfald". Det kan man förstå eftersom det alltmer fått betydelsen islamisering.

Jag avslutar med en träffande kommentar jag hittade i SvD:

"Skuldkänslorna från de rödgröna från krigstiden sitter kvar och de kände sig tvingade att "hjälpa" alla som kompensation. Därefter kom lasermannen och 30:e november-kravaller och skrämde livet ur patriotismen och döpte om den till nazism. Nu hissas inga flaggor, ingen nationalhymn får sjungas. Segregationen är sjukt utbredd och ett Frankrike/USA i miniatyr har växt fram under (stolt?) röd/vänster-fana. Vi måste bromsa emottagandet och lägga dessa pengar på att utbilda de invandrare som vi har !! Inhumanisten/logikern."

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.