13 februari 2008

Helomvändning om muhammedbildenDen danska tidningen Politiken har gjort en helomvändning och vågar nu visa de danska muhammedkarikatyrerna. Är det inte på tiden att svenska tidningar också vågar stå upp för friheten? Om alla tidningar samtidigt publicerar bilderna blir kakan för stor att bita i för terroristerna. Det går inte att särbehandla islam, för då har vi snart ingen yttrandefrihet kvar.

Senaste nytt: även
Sydsvenskan
publicerar den världskända Muhammedteckningen! Sorgligt nog avled tidningens chefredaktör i dag på eftermiddagen mitt emellan två radiointervjuer med anledning av publiceringen. svd

I Danmark planerade muslimer att mörda mannen som gjort teckningen av turbanbomben. Denna gång åkte de fast, gudskelov. Igår greps fem personer. Ordet för lönnmördare, mördare i romanska språk och engelska, ”assasino, assasin”, kommer för övrigt från arabiska. Spydpigen

Från
Veritas Universalis: Åh ja, den olycksaliga muslimska invandringen. Varför ska vi belamras med det slags människor? Varför är det någon som ska dö, för att vänsterflygeln kan importera alla dessa fientliga individer till vårt land? Varför är muslimsk invandring så viktig att man är villig att acceptera, att människor dör av den? I Danmark är det omkring var 14:e dag, att en människa dör på grund av muslimsk invandring. Antalet människor som invalidiseras för livet är flera gånger högre. Det är våld och mord så långt ögat räcker.

Från Befria Media: En somalier i Rinkeby är misstänkt för att ha svindlat skattebetalarna och smugglat miljontals kronor till terrorister i Somalia, pengar han förskingrat från förskolor.

Han har nu ertappats med en karta över Lars Vilks bostad och militär mörkerseende kikare. Frågan är hur han kommit över den teknologin, USA har exportförbud på den typen av militär utrustning. Han kanske har fått nys om belöningen och vill hinna före knasbloggaren Jinge?

* * *
Upplysningsvis är bloggaren Jinge en typisk representant för den invandringsentusiastiska vänsterflygeln. Han borde polisanmälas för sitt hot mot Lars Vilks. Tyvärr hittar man jingetyper även på Dagens Nyheters kulturredaktion och i Sveriges Television och i Sveriges riksdag och regering med flera.

Tro inte att de avslöjade mordplanerna i Danmark och Sverige har någon inverkan på islamisterna och deras medlöpare. Förnekelsen och konspirationsteorierna är i full gång. Hemliga polisen har hittat på alltihop för att göra terrorn närvarande så att folk stöder amerikanerna i Irak och Afghanistan, så går tongångarna.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

S k bildförstärkare kan köpas i vilken butik som helst. Lite dyra bara fast lite enklare ryska varianter kan köpas för ett par tusenlappar.

Anonym sa...

Tack för tipset Lasse! Jag ska gå ner på NETTO och se om dom har fått in några idag.

Jean Moulin sa...

En moderatpolitiker i Skåne föreslog för några år sedan att man skulle kunna ta ifrån invandrare deras medborgarskap vid grov brottslighet.

En bra idé. Då skulle man kunna utvisa den här personen till Somalia. Fast han kanske inte är svensk medborgare? Så mycket enklare!

Men skyll inte enbart på vänstern!

Alla som röstar på något av de invandringsentusiastiska borgerliga partierna har lika stor skuld i den uppkomna situationen.

Jag kräver inte att alla skall rösta på Sd, men de skall åtminstone inte rösta på quislingpartierna i riksdagen. Då får de skylla sig själva!

Anonym sa...

Danmark, Danmark Solidaritet !!

Var finns gatuprotesterna nu ? Var står 68-generationen som växte upp till ett dukat bord bara för att ägna 40 år åt att lägga en "solid" grund för totalt kaos och anarki. Ingen kan längre tvivla på att detta kommer att sluta med krig.

Kontemplerande kille sa...

Vänster har dragit riktlinjerna och praktiskt tagit stött ut de medborgare från samhället som överhuvudtaget ens protesterat. 68-vänsterns romantiska syn på människan och mördarideologierna kommunism och socialism är förmodligen de mest destruktiva idéströmningarna som funnits i Sverige.

Dags att slänga ut packet från maktens korridorer. Sedan bör vi omyndighetsförklara dem, deras barn, och deras barnbarn så att de aldrig någonsin kan förstöra för framtida generationer igen.

Anonym sa...

Här finns Ryska bildförstärkare som är fenomenalt bra:
http://www.bftrade.se/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.