24 februari 2008

Fåfängans marknad

I dag går Oscars-galan av stapeln. Denna tusendollar- tillställning där Hollwoods limousine-liberaler samlas för inbördes beundran.

Alla de Castrokramare som hotade att lämna landet om Bush blev vald till president men som tyvärr inte höll sitt löfte.

Alla aktiva feminister som hävdar att de får filmroller därför att de är så intelligenta och duktiga och som ändå pumpar upp sig med silicon och botox och sista-minuten- fettsugningar.
Vet ni att man tom. kan stoppa armsvett med botoxinjektioner?

Drudge har en intressant rapport om den sista månaden av förberedelser där kosmetologer, tandläkare, gymtränare tillsammans med klädskapare jobbar för högtryck för att tillfredsställa alla enormt viktiga önskningar.

De predikar för oss andra hur vi ska leva och förflytta oss, hur mycket energi som räcker för oss och hur mycket CO2 vi får släppa ut samtidigt som de simmar i sina uppvärmda pooler och flyger egna Lear-jets.

Michael Moore vill bjuda in massmördaren Fidel Castro vilket inte förvånar. När man talar om Hollywood associerar man till fullständig avsaknad av moral och respektlöshet.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Om Fidel är massmördare vad är då Bush?!

Berit sa...

Anonym, eftersom du inte vet kan jag tala om att USAs president heter Bush. Du kan nog googla namnet så får du veta mera.
Han har dessutom inte inbjudits till Oscarsgalan.

Anonym sa...

Dessutom är Bush en folkvald ledare som kan avsättas om han missköter sig.
Nu när Castro inte längre kan vara i högform som diktator så ersätts han av brorsan.
Ett korrupt familjeföretag styr på Cuba. Batista skulle känt igen sig.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.