21 februari 2008

Grodan i grytan

Om man lägger en groda i hett vatten hoppar den genast ur men om man lägger den i kallt vatten och sakta värmer det reagerar inte grodan förrän det är för sent.

Det är en bra liknelse över hur Vänstern sakteliga håller på att förgöra Europa och USA.

Genom att ivra för mångfald och politisk korrekthet uppmanar man immigranter till att inte assimilera sig utan behålla sin etniska identitet, traditioner, språk och attityder. På så sätt skapar man ett splittrat samhälle där varje liten grupp bara känner lojalitet med den egna gruppen och blir därmed svagare och mera beroende.

The Melting Pot, fungerade ypperligt eftersom immigranterna införlivade sin kultur, traditioner och attityder med värdlandets och identifierade sig med alla andra i landet.

Den politiska korrektheten, som är Vänsterns ideologi, hävdar att man inte kan kritisera någon från en annan kultur än sin egen. Gör man det är man automatiskt rasist, främlingshatare eller dubbelmoralisk uppviglare.

Vänsterns mål är att bryta sönder den västerländska kulturen och dess värderingar och göra människor osäkra och underdåniga.
Den politiska korrektheten är ett mycket användbart verktyg för Vänstern eftersom den tystar människor och i vissa fall också skrämmer dem från att protestera mot det som pågår.
Det faller sig naturligt att alliera sig med Muslimer eftersom de inte vill assimilera. De identifierar sig inte med sitt värdland och har ingen önskan att göra det heller.

Sakta men säkert värms vattnet.
Man förbjuder och bestraffar ord och tankar. Man tillåter olika lagar för olika människor som tex. månggifte och hedersmord. Man ändrar regler för badhus, taxichaufförer, skolmat och identifikationshandlingar.
Tillåter att vissa delar av Sharialagar ersätter europeisk konstitution i muslimska enklaver.

Europas och Amerikas kvinnor kommer att dra det kortaste strået i denna långsamma förändring och jag kan inte förstå att de inte ser vad som pågår. Ju mer Eurabia utvecklas desto mer kommer de att få ge avkall på den jämlikhet de jobbat för.


Enligt sharia kan en kvinna bara ärva hälften av vad en man får. Vid en skilsmässa får hon inte behålla barnen från första äktenskapet om hon gifter om sig.

I nordvästra Pakistan
stoppades kvinnorna härom dagen från att rösta eftersom de äldre gubbarna ansåg att det strider mot deras kultur.

Från Tehran rapporteras det att en
pappa stenat sin fjortonåriga dotter till döds eftersom han "hade ett förhållande med en man" vilket skadade pappans heder.
"Jag hade inget val", säger den omtänksamma fadern.
Två systrar, 27 och 28 år gamla, har dömts till döden genom stening för äktenskapsbrott. De har redan erhållit 99 piskrapp så de är väl kanske redan döda.

Vi kan naturligtvis säga att vi har inte rätt att lägga oss i vad som händer i andra länder men föreställ er de protester, demonstrationer och bojkotter som skulle följa om något sådant förekom i ett västerländskt land bland icke-muslimer!
Urskuldar vi vissa människors agerande därför att vi inte förväntar oss bättre från dem?

Det är vansinnigt att gömma huvudet i sanden och tro att: "Det kommer inte att drabba mig".

5 Kommentarer:

Anonym sa...

De toleranta ger makt, bidrag, bostader, bostadsomraden till de intoleranta. Men de toleranta ger inte en centimeter eller yttrandefrihet till de som vill varna for intolerans, vald och hot. De toleranta begransar makten, yttrandefriheten, formaner, framtidsmojligheter for de som inte trivs med de intoleranta. De som inte vill ha de intoleranta regerande gatorna med vald och hot far inte komma till tals.

/Peter

Knute sa...

Två somalier fick av domaren frågan, om de skulla ha slagit ned en gammal kvinna på 89 år och brutit hendes höft samt stulit hennes väska - som de gjorde med en dansk i Nordborggade, Århus nyligen - om det hade varit deras farmor.

Nej, svarade de. Varför gjorde ni det då mot denna gamla kvinna, frågade domaren. Hon äter svinkött, var svaret.

http://danmark.wordpress.com/

Carl T sa...

Tack för ett tankeväckande inlägg. Jag tror dck inte att smältdegeln i USA fungerat särdeles väl. Den etniska faktorn är ofrånkomlig. Putnams undersökning är liksom ovedersäglig.

Anonym sa...

Jag är kvinna och jag är fullt medveten om vad som händer. I Sverige är det svårt att diskutera med feminister om det kvinnoförtryckande islam. I Danmark däremot går det bra och många danska feminister skriver både böcker och artiklar som är starkt islamkritiska.

Berit sa...

Jag uttryckte mig inte tillräckligt tydligt när jag skrev om "melting pot" där jag syftar på att immigrationen före 60-talet fungerade när det gällde assimilering.
Det var innan Vänstern på allvar började hävda multikulturen och den politiska korrektheten ändrade attityder hos folk .
Den illegala invandringen bidrar också till att man inte integrerar eftersom det är osäkert hur länge man stannar. Varför bry sig!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.