09 februari 2008

Inga småborgerliga avvikelser på DN

För tio år sedan hade tv och tidningarna monopol på opinionsbildningen. I backspegeln kan man tycka att debatten på 90-talet var väldigt inskränkt. Man sa ofta att det bara fanns utrymme för en fråga i taget. Vissa frågor som invandring och islam var tabu.

Under dessa tio år har utvecklingen mot ett totalitärt samhälle i Europaunionens hägn gått snabbt. Bloggarna på internet dök upp i rätt tid som en motvikt. De har inneburit en enorm demokratisering av opinionsbildningen. Det är också positivt att några tidningar hängt på och länkar sina artiklar till bloggar som skriver om dem.

Kanske vi bloggare har blivit bortskämda och blir sura när tidningar väljer bort oss? En som trixar och censurerar mer än lovligt är Sveriges största tidning Dagens Nyheter, som inte visar alla bloggar som länkar till deras artiklar, utan bara ett litet urval.

Ett exempel är artikeln om den
engelske ärkebiskopen som vill tillåta sharialagar: DN

Jag är ganska säker på att detta inlägg du nu läser inte kommer att synas där. Kanske DN har ett filter som sorterar bort ord som islam, muslim, invandring?

DN visar alltid den kommunistiske bloggaren Jinges inlägg först. Journalister utbildas på
journalisthögskolor. Både i Stockholm och Göteborg har dessa skolor rektorer som tillhör(t) Kommunistiska partiet marxist-leninisterna- revolutionärerna. Det verkar otroligt men så är det tyvärr.

Nu ser jag att DN länkar till Snaphanens angelägna postning om "heders"-kultur. Till och med på tredje plats.

Hederskulturen kommer direkt från islam:Tack till Johan-Erik som lagt upp denna video på YouTube! Han skriver: hälsa till Aziz som ringde direkt in till programmet, om du läser detta, du är en hjälte!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ni står för inskränkthet och rasism och ingen vettig tidning vill bli förknippad med det.

Knute sa...

Hör du anonym, du tar helt fel! Om det är någon som är anti-rasist så är det jag, jag bryr mig inte ett dugg om vad människor har för hudfärg. Det är vad de har inne i huvudet jag är intresserad av. Tror du att en religion är något genetiskt? Om man är född muslim så går hjärnvindlingarna på ett visst sätt? I så fall är det du som är rasist.

Anonym sa...

Principen är att den blogg med högst "twinglyranking" (mest baserat på länkar) blir placerad överst.

Anonym sa...

Aviserne vil kun fortælle os, hvad de vil, at vi skal vide.
De har også sværget Bilderberg Logen troskab.

Lad dem skrive for sig selv.
Vi kan undvære dem.
Så kommer de til at magle penge, men så vil staten nok træde til.

Lad os andre koncentrere os om bloggene.
Under krigen troede vi heller ikke på aviserne, men holdt os til den illegale presse.
Det kan vi gøre igen.

falkeøje

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.