19 februari 2008

Kapplöpning

Världens högsta Jesusstaty ska byggas i tyska Bayern. Den ska bli högre än minareten på den planerade centralmoskén i Köln. Det var då för väl att den islamiska byggstandarden inte får råda, åtminstone inte på nationellt plan. Den är nämligen så att moskéerna ska ha de högsta tornen i städerna, inga andra trossamfund får ha högre. Det går en röd tråd genom islam och koranen att andra skall underkasta sig, så också kyrkobyggnader.

Saudifinansierade moskébyggen hindrar integrationen av muslimska invandrare, som ofta själva är tveksamma till byggena, för att inte tala om icke-muslimer som är ännu mer tveksamma.

I Italien har det hänt att man lagt ut
grishuvuden vid platser där moskéer ska byggas, nu har det hänt även i Göteborg. Grisar är som bekant inte omtyckta i islam. Det gäller för övrigt även hundar, så de hundägare som var ute med hunden och upptäckte grishuvudena blir nog portförbjudna när moskén står färdig.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Härligt!!

Hoppas att de bygger Jesusstatyn.

Anonym sa...

Vad är meningen med det här inlägget förutom att sprida misstro?

Knute sa...

Jag tycker att misstron mot saudifinansierade moskébyggen är i högsta grad befogad, följ länken i inlägget och läs vidare så förstår du varför.

Fröken Sverige sa...

Hej goa vänner! För er info:

Dhimmifeldt: -Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen…

“Statsminister Fredrik Reinfeldt sa att han vill ha ett starkare Europa-samarbete när han i dag besökte Europaparlamentet i Strasbourg.

-Vi behöver en fördjupad dialog med den muslimska världen. Ett viktigt syfte skulle vara att bygga upp ett ökat förtroende, respekt och förståelse mellan vad vi kallar väst och den muslimska världen, sa Fredrik Reinfeldt. ”

“EU:s utvidgning var ett annat ämne som Fredrik Reinfeldt talade om.

-Utan fortsatt utvidgning riskerar vi att hotas av fortsatt instabilitet på vår egen kontinent. Utvidgningen är vår viktigaste strategiska verktyg för att sprida de värden som Europasamarbetet vilar på. Vi har rivit en mur i Europa, nu ska vi inte bygga en ny mot Turkiet eller andra europeiska länder, sa Fredrik Reinfeldt. ”

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1060616&lid=senasteNytt_275214&lpos=rubrik_1060616

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.