15 februari 2008

När islamister bloggarKlicka på bilden för större text

Läs mer om Abu-Usama El Swede hos
Aftonbladet. Han hette en gång Ralf och var nazist.

Källa
Højrebladet Komet. Tack för tipset!

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Många extrema muslimer går hand i hand med nazister.

From Sweden with Grief sa...

Jag läser Umberto Ecos bok "Foucaults pendel" och jag förmodar att han inte är helt fel ute i den berättelsen han driver där.
Nazistiska SS vilade tydligen på en grund liknande en turkisk sekt kallad assassinerna. De verkställde politiska mord i gihad hafi, det hemliga kriget. (sid 522, 526)

Anonym sa...

Det är ingen blogg, det är från sindbad.se, kalifatet Sveriges största, vidrigaste och mest skrämmande diskussionsforum för muslimer. (Registrering krävs för att läsa det.)

Här är några uppmuntrande svar:
http://bp3.blogger.com/_y4gBj2kbUd4/R7RbiVQIsOI/AAAAAAAAAJo/rvBvOnoXg2Q/s1600-h/Peter-Melin---2.jpg

Jag vet inte om det är samma person, men en av hemulerna som både hotade och försökte brevväxla med Lars Vilks kallade sig "Amatullah" (står skrivet om det på Vilks blogg på vilks.net: http://www.vilks.net/index.php?s=amatullah ).

From Sweden with Grief sa...

mufflon, jag är ganska säker att Amatullah som hotade Lars Vilks är densamma som på Sinbad. Det har varit uppe till diskussion på FOMI, forum mot islamisering, och jag har läst texter av henne där hon på Sinbad försvarade sig med att hon inte fattade svenska lagar, och att hon nu skulle bli martyr för islam och ville ha de andras förböner i kampen mot svenska myndigheter. En aning ruggigt och förvirrat, milt sagt!

magnus sa...

Är kommentaren polisanmäld? Om inte, beror det på att svenskar är tama?

magnus sa...

Alltså Abu-Usama El Swede kommentar, som man kan anmäla sajten för att ha (trots det han skriver sist).

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.