06 februari 2008

Ordbok

Storbritannien ger sina statstjänstemän en ordbok över de rätta orden att använda när man talar om det muslimska samhället och terrorism för att undvika att muslimer känner sig anklagade.

De brittiska myndighetspersonerna gömmer sig bakom politiskt korrekta uttryck hellre än att tala om vad som är det egentliga problemet.
Man brukar kalla det att stryka medhårs!

Så länge som det muslimska samhället finner sig i, och misslyckas med, att göra allt som står i dess makt att stoppa "islamisk terrorism" kan de heller inte undgå att bli misstänkta och anklagade.
Medan muslimska fanatiker dödar och kidnappar människor ägnar sig det "muslimska samhället" åt att leta efter struntsaker som de uppfattar som diskriminering mot deras religion.

Statsanställda ska i fortsättningen inte använda uttrycken "Islamisk extremism" eller jihad-fundamentalister.
I stället ska man säga "våldsamma extremister" och "kriminella mördare eller ligister".

Man ska inte heller tala om konfrontationer eller kultur-och-civilisationskrockar utan fokusera på de värderingar som delas av kulturerna.

Hallå! Det är ju olikheterna i våra kulturer som är problemet, fattar man inte det?

Under de kommande tre åren kommer man att distribuera 45 miljoner pund i de muslimska samhällena för att bygga upp ett motstånd mot "våldsam extremism."


Man ska också skapa
"tvilling-skolor" i mellanöstern för att visa barnen hur mycket man har gemensamt. 6 miljoner pund ska användas för att sammanföra brittiska barn från 30,000 skolor med barn från muslimska skolor i Afghanistan, Irak, Indonesien och Pakistan inkluderande de områden som är starka fästen för Taliban och al-Qaeda.

Tidigare avslöjades det att de som låg bakom bombningarna i London 2005 kom från en madrasha skola i Pakistan så det är väl extra viktigt att åstadkomma "gemensamma" projekt med en tvillingskola där.


0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.