06 februari 2008

Radikala muslimer stöder ObamaVarför undvek Idol-Barack att skaka hand med Vita huset-Hillary när de stötte på varandra vid presidentens tal till nationen nyligen? Sydsvenskan
Är det hans uppväxt i Indonesien med en muslimsk styvfar som skiner igenom? Han kanske inte vill ta det motsatta könet i hand?

Den amerikanske islamisten Ali Abunimah påstår att senator Obama har sagt till honom, angående Abunimahs anti-amerikanska och anti-israeliska skriverier: “Keep up the good work!”

“När han kom in från kylan och tog av sin rock, gick jag fram för att hälsa på honom. Han besvarade hälsningen varmt och anförtrodde:

”Hej, jag är ledsen att jag inte har sagt mer om Palestina just nu, men vi är mitt i en tuff primärvalskampanj. Jag hoppas jag kan vara mer rättfram när saker och ting har lugnat ner sig.”

Han syftade på min aktivism, inklusive artiklar som jag bidrog med till The Chicago Tribune som var kritiska till Israels och USA:s politik, när han sade ”Fortsätt ditt goda arbete!”
Electronic Intifada

Högst oroväckande. Vilka avsikter kan Obama tänkas ha om han skulle bli president? Den svenske författaren
Jan Guillou, känd för sina anti-amerikanska och anti-israeliska åsikter, borde veta:

"Jag hoppas det blir en fajt mellan Obama och McCain. Främst för att det är en grotesk tanke att man bara skulle kunna hämta en president från två familjer men också för att jag inte litar på Hillarys hållning i mellanöstern. Hon vill bara bibehålla relationerna med Israel och Saudiarabien. We need a change, som Obama brukar säga."

Att Obama har fullt stöd från USA:s radikala muslimer är klart. En intressant koppling finns till hans vän
Odinga som lovade införa sharialagar om han vann valet i Kenya. Liknande krav finns från Obamas officiella kampanjgrupp "Muslims for Obama". Deras krav är bland annat följande:

Inför en lag som tillåter muslimska anställda att ta en timme ledigt för fredagens Jummah-bön.
Gör Eids till nationella helgdagar med ledigt från arbetet.
Ställ till förfogande bönerum lämpliga för Salah och Jummah både i privata och offentliga verksamheter, som köpcenter, flygplatser, universitet och regeringsbyggnader.


Mycket nedslående att statsminister Fredrik Reinfeldt ger sitt stöd till Barack Obama i det amerikanska presidentvalet. Varför uttalar han sig överhuvudtaget? Det är inte statsmannamässigt, det är egotrippat. Försök för allt i världen inte att bli som Mona Sahlin som entusiastiskt stöder terrororganisationen Hamas. EKP

Svenska politiker verkar inte ha någon koll på vad som händer, varken utomlands eller här hemma. Deras förnekelse av problemen med islam börjar bli farlig för medborgarna.

Hodja , FrontPageMagazine

7 Kommentarer:

Anonym sa...

Från TT: Presidentvalet i USA får väl i och med detta anses vara klart eftersom Reinfeldt nu sagt sitt.
För att undvika allt tal om röstfusk så kommer dock den demokratiska processen att fortsätta, särskilt som de alltid lika opartiska svenska media försäkrar att även Clinton har chans att bli president.
Som bekant kommer inte någon republikansk presidentkandidat att ställa upp i valet utan kampen står, vilket tydligt framgår av opartiska svenska media, enbart mellan Obama och Clinton.

Berit sa...

You got that right, Lasse.
Amerikansk media talar dock också varmt om McCain eftersom han också egentligen är demokrat.

Anonym sa...

Fredrik Reinfeldt.....
Hva var poenget med maktskiftet i Sverige? Fredrik Reinfeldt er jo helt tafatt. Kun en administrator som har styrevegring. En skuffelse for de som håpet på en ny kurs.
Hva vet han om Obama forresten? Sannsynlivis like lite som du og jag! Og hvorfor mener han noe i det hele tatt om amerikansk primærvalg?

Anonym sa...

Antagligen kommer frågan att komma upp förr eller senare i kampanjen. Obama framhåller på sin webbsite att han inte är muslim. Han gick tydligen 2 år i muslimsk skola. Han har vid tidigare tillfälle angivit sig som muslim. Han gick med sin styvfar till moskeen.Nu är han kristen.
Kucinski var väl muslimernas kandidat eftersom han kom från distikt med muslimer. Han kastade sitt stöd till Obama. Det enda man kan säga är väl att det är en del man inte vet om Obama. Hillarys skelett i garderoben är redan kända.

Jean Moulin sa...

Obama vill ge illegala invandrare körkort:
Vdare

Romney for President!

Alt. Hillary for President!

Ann Coulter och jag eniga:
hellre Hillary än McCain.

Anonym sa...

Robert Malley, Obamas rådgivare beundrar Bresnev och Arafat. Han skyllde fredsförläggningarnas misslyckande mellan Arafat och Barak på Israel,medan han lät Arafat utan kritik. Clinton liksom alla andra, sydarabien inkluderat, har kritiserat Arafat för ite ens komma med ett motförslag på Israels generösa erbjudande.

Anonym sa...

Robert Malley, Obamas rådgivare beundrar Arafat och Bresnev

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.