11 februari 2008

Sverige är sig inte likt

Från finska tv:s webb:

"Min hemstad känns ibland mer som Baghdad än Malmö. Stora stadsdelar är inte mer än på pappret en del av Skandinavien. Befolkningen där klär sig arabiskt, pratar bara arabiska, deras barn gifts bort till någon i hemlandet och sönernas respekt för svenskar och svenska myndigheter är obefintlig. Det är kort sagt ett annat land i landet - en arabisk-muslimsk enklav. Det blir flera sådana enklaver för varje år.

Svenska ungdomar växer idag upp med något som inte kan betecknas som annat än terror från invandrade elever. Killar hunsas, misshandlas och tjejerna förnedras på olika vis. Skulle någon få för sig att sätta sig upp mot dem, så möter de en tätt sammanhållen etnisk grupp som inte skyr några medel och dessutom har samhällets fulla stöd. En svensk som misshandlar en invandrare pga etniska motsättningar straffas hårdare pga lagen mot "hatbrott". Detta gäller inte om situationen är den omvända. Skolan reagerar oftast med en "anti-rasistisk temadag" om en svensk har blivit misshandlad av ett invandrargäng.

För befolkningen i medelåldern och uppåt, samt de från mer välbärgade områden, har ännu inte riktigt uppfattat hur verkligheten ser ut. De matas med en propaganda från media som skulle göra Goebbels grön av avund."

* * *
Uppenbarligen är finska journalister ärligare än svenska. I Sydsvenskan kunde man läsa om hur förträffligt det fungerade med kusingiften bland invandrare från Mellanöstern. Ingenting om att det ofta leder till hedersvåld, eller att många generationer av inavel lett till genetiska defekter. Jag läste det i papperstidningen, återkommer när jag hittat källan.

Ett annat exempel är en artikel i Sydsvenskan om invandring som inte med ett ord nämner de hundratusentals invandrare som kommit från Mellanöstern de senaste åren: "Ingen är särskilt intresserad eller lockad av Sverige. Varken av vår arbetsmarknad eller vår välfärd."

sds ekp

4 Kommentarer:

magnus sa...

Länka och "twingla" vettja. Sydsvenskan-länk.

Knute sa...

Länk till denna överdådigt politiskt korrekta artikel nu infogad i postningen.

Anonym sa...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/arti
cle1817819.ab

Systern vill att polisen tar det på allvar denna gången!?????

Hur blir det när islamister har polisuniform??.

Jean Moulin sa...

Suveräna
Beska Droppar har en blänkare om Knutes postning.

Plus en text till på samma tema. Läs!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.