23 mars 2008

Holländare flyr Eurabien

Länge sågs Holland som symbol för etnisk tolerans.

Efter morden på Pim Fortuyn och Theo van Gogh, två hårdföra kritiker av landets muslimska massinvandring, har allt detta förändrats.

Sedan dess har utvandringen av holländsk medelklass tagit fart. 2003 - året efter mordet på Fortuyn - var utvandringen större än invandringen. Allt fler ansåg att Holland blivit obeboeligt.

Välutbildade yngre holländare röstar med fötterna och flyr "Eurabien" till Australien, Nya Zeeland och Kanada. Kvar blir de nya "holländarna", som försörjs av de gamla.

Till de nya "holländarna" hör landets en miljon muslimer - ovanpå två miljoner andra invandrare, i ett land med 16 miljoner invånare. I till exempel Rotterdam har 47 procent av stadens invånare utländsk bakgrund.

Lika lite som andra invandringsländer har man besparats problemen.

Störst är problemet att de nya "holländarna" inte delar det holländska samhällets värdegrund. Möjligen med undantag för att cannabis skall vara lagligt. När det kommer till sexuell tolerans, kvinnors klädsel, skolundervisning och alkohol är de muslimskt konservativa.

För att komma till rätta med den importerade intoleransen, homofobin och misogynin, har Holland tvingats införa ett toleranstest för invandrare.

Bland annat får de se en film med två män som kysser varandra och en kvinna som badar naken. Invandrarens reaktioner på filmen undersöks innan han eller hon får gå vidare i invandringsprocessen.

Det var som homosexuell som Pim Fortuyn upplevde ett ökat hot från den intoleranta islamismen.

Men enligt Dagens Nyheter i Sverige är det förstås inte alls på det här sättet utan den holländska medelklassen flyr undan den holländska intoleransen mot muslimer. Det vill säga, de holländska vita emigranterna är välutbildad medelklass med DN:s värderingar.

Tyvärr får man utgå från att många prenumeranter och andra lättlurade går på den här förljugna multi-kulti-propagandan.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

"Hela 38 procent vill flytta från tätbebyggelse och rasism."

" ­Integrationen av invandrare har gått dåligt och de senaste åren har ökad främlingsfientlighet fram­kallat en öppen konflikt mellan holländare och muslimer som kulminerat i de två morden på filmaren Theo van Gogh och politikern Pim Fortuyn."

-Jävla lögner!!! Fy fan!! Dagens Nyheter är ett stort jävla skämt!! Eller snarare en mardröm, är detta det öppna, genomskinliga och yttrandefrihets-älskande land jag lever i??? Va!!?? Det här är ju rena rama nyspråket! Du sköna nya värld!! Satans jävla bolsjevikhelvete!!!

Knute sa...

Artikeln i DN var inte helt fel, bara halvt fel:

"Huruvida holländarna flyr undan islamofoberna eller islamisterna är dock oklart. Men fly vill de. Gärna till ett rött hus med vita knutar."

Jean Moulin sa...

Jag är alltför bekant med anonyms känslor och tankar, för de är ofta mina egna.

Tack och lov att man har sina barnbarn, sitt barn och sitt hus och sin fru och sin hund, etc, filmer, böcker, musik, naturen, allt sådant som kan tjäna som en portal ut ur detta förödda land.

Tänker på ett program i TV4 om den svenska polisorganisationens haveri, på händelserna i Rödeby.

Ja, förvisso är inte allt invandringens fel, utan felen med den har sin grund i den uppsättning politiska attityder, som skapades av 68-rörelsen, som ironiskt nog hyllas i dagens huvudledare i DN under rubriken "Tack 68".

Jean Moulin sa...

Knute,

bortsett från den holländska trångboddheten, så lär emigranterna därifrån hamnat ur askan i elden.

Anonym sa...

Skönt att höra att det var fler än jag som reagerade på att DN ville det till att holländarna flydde från rasism och inte från de som skapar "rasism".

Skönt att de övertygar mig mer till att avsluta prenumerationen.

Jean Moulin sa...

Min fru insisterar på att prenumerera på DN för annonsernas skull. Så jag läser den. Samtidigt förundras jag över hur långt det är mellan de intressanta artiklarna. Så var det inte förr.

Många menar att nättidningar och bloggar inte kan ersätta vanliga tidningar. För mig har de gjort det.

Ofta printar jag ut artiklar och läser dem i en fåtölj eller i badet.

Anonym sa...

Svenska politiker, de sjukaste av sjuka. Varje gång man läser nyheterna så vill politikerna hitta på nya sätt att öka massinvandringen av farliga analfabeter. Nu ska tolkarna hit, men varför inte städarna, tvättkvinnorna, skoputsarna, fönstertorkarna, te-kokarna och de andra hundra kategorierna som hjälper koalitionen. Det är nog bara en tidsfråga innan de vill ha hit även dem.

/PA

Knute sa...

På tal om Pim Fortuyn:

Hur smart är det att vara homosexuell invandringsentusiast?

http://canuteocean.blogspot.se/2012/07/hur-smart-ar-det.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.