05 mars 2008

Sharia-union


EU ska få nya medlemmar har Frankrikes president Nicolas Sarkozy och Tysklands förbundskansler Angela Merkel bestämt:

Mauretanien, Marocko, Algeriet, Tunisien, (Libyen är på väg), Egypten, det Palestinska Självstyret, Israel, Jordanien, Libanon, Syrien, Turkiet.

Detta kommer att beslutas vid ett EU-toppmöte i Paris den 13-14 juli i år. De enda som kan stoppa förräderiet är irländarna - om de röstar nej till den förhatliga EU-traktaten som ger EU-eliten diktatorisk makt över oss.

Merkel och Sarkozy tycker nog det är ett logiskt beslut med tanke på alla turkar och nordafrikaner i deras länder.

Euro-Med, Der Spiegel, Politically Incorrect

11 Kommentarer:

Anonym sa...

Jag flyttar till Norge!

Jean Moulin sa...

Total schizofreni!

Å ena sidan markerar både Merkel och Sarkozy mot en liberal, "snällistisk" invandringspolitik, å den andra vill de öppna gränserna för massinvandring från tredje världen och fortsatt islamisering av Europa genom utvidgning av EU!

Samma argan list anar jag (och Pat Buchanan) bakom smusslet med att slå samman USA-Mexiko-Kanada i ett frihandelsområde, med gemensam valuta (Ameron) och en gemensam yttre gräns.

Nationalstaternas tid tycks förbi, och globalismens mullvadar jobbar dygnet runt för att se till att de försvinner för alltid.

Mot den bakgrunden spelar det ingen roll vem som hamnar i Vita huset. En sak kan man lätt förutsäga: den som gör det kommer inte att stå i vägen för globalismen.

Anonym sa...

Enligt Junilistan har EP fattat beslut som innebär att hur Irland än må rösta i sin folkomröstning, så skall den ej respekteras. Dvs ett nej från irländarna betyder ingenting, och min största gissning om varför är att Blair förhandlade fram lite undantag för GB som helhet.

Om det stämmer så är det enda som väntar framgent, närmare bestämt 1jan 2009, ett ratificerande av den nya konstitutionen.

Är det någon som nu inte tror på sovjet-exilarnas historier om att dem sett detta förr..?

Jean Moulin sa...

Du tänker antar jag på Golitsyn och han som intervjuades i Brussels Journal?

Ja, fakta bevisar att våra politiker beter sig på ett sätt som överträffar mina värsta farhågor.

Inte underligt att det uppstår "konspirationsteorier" om Council on Foreign Relations, Trilaterala Kommissionen, Bilderbergarna etc.

Anonym sa...

Och jag kommer att flytta till Finland!

Anonym sa...

Va är det sant vad du skriver?
Fy fan det måste vi ändra på!!!

Balder sa...

Ups! Linkene virkede ikke. Her den forbedrede udgave. Beder admin om venligst at slette det første indlæg.

Mere aktuelt end nogensinde før:

Dansk

Hemmeligholdte EU-aftaler med 10 asiatiske og nordafrikanske lande - Euromediterranien Aftalen - Folder fra Dansk Kultur kendt fra Allerød

English

The Barcelona Declaration, Secret EU agreements with 10 European and North African Countries about free Muslim Immigration to Europe

Er der måske nogen der gider oversætte teksten til svensk (eller andre sprog)?

Så hører jeg det gerne.

Vi har den nu på dansk, engelsk, hollandsk og tysk.

Det ville være suverænt om vi kunne tilføje nogle flere sprog til listen.

Anonym sa...

Fortsätter den här utvecklingen kommer det att gå åt helvete. Europa planlägger sitt självmord.

Jean Moulin sa...

Folk tycks inte fatta att demokrati medför ett ansvar för varje medborgare att idka vaksamhet på totalitära tendenser. På grund av överdriven "konsumism" och ensidig hedonism, har alltför många européer svikit sin demokratiska plikt. De, men framför allt deras barn och barnbarn, kommer att dyrt få betala för detta svek!

BefriaMedia sa...

Nordafrika med i EU? Palestinier, wtf?

Det kan inte vara sant, det vore sjalvmord. De fattiga landerna kan inte bidra med nagot annat an miljontals invallare medan europa bidrar till de fattiga landerna med allt vart kapital som kommer att sina. Det vore att dumpa allt vart kapital i ett bottenlost hal i oknen. En massiv overforing av valstandet.

Knute sa...

Og dhimmien, den Europæiske Investment Bank har en plan parat, som betyder, at de fattige arabere straks kan disponere over vore penge til udbredningen af shariaen:

Her er, hvad EIB Vic-præsident Philippe de Fontaine Vive havde at sige d. 29. Febr. 2008 :

"Landene fra begge Middelhavskyster vil alle sidde ved samme bord for at træffe beslutninger, de vil alle have samme magt, samme muligheder. Og de vil have fuldtidsansatte til rådighed til at administrere fondene til udvikling og økonomisk vækst i regionen.

Den Europäiske Investment Bank er klar med værktøjer til at ordne opsparingen i 23 Middelhavslande", sagde Philippe de Fontaine Vive, der står for Facility for Euro-Mediterranean Investment and Partnership (FEMIP) , det financielle instrument, som blev skabt i 2002 til at støtte den økonomiske udvikling hos Middelhavspartnerlandene.

http://euro-med.dk/?p=574

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.