08 mars 2008

åttonde mars

Internationella kvinnodagen har som måtto på sin web.site att denna dag skall "förena alla jordens kvinnor och inspirera dem till att nå sin fulla potential"
När den första dagen uppmärksammades 1911 var det för att fira kvinnors rätt att rösta och inneha anställning i offentlig tjänst.

Nu är dagen en förevändning för radikala feminister att främja rätten till abort, homosexuellas rättigheter, kvotering för kvinnor, statlig barnpassning, löner bestämda av regeringen under kamouflage av "lika lön" eller "jämförbart värde".
Deras mål är inte jämställdhet utan privilegium.

Dagens Feminister är fokuserade på att de är offer för orättvisor. De ser varje motgång som ett bevis för att patriarkatet förtrycker dem. De sysselsätter sig med marginella fånigheter som gör att man skäms som kvinna.
De multikulturella tänkandet, som är ett måste, har lett till intolerans och likriktning .
De politiskt korrekta, ledande feministerna har svikit kvinnorna, stoppat in dem i fack och kallar äktenskap för fängelser.
De har drivit fram ett samhälle där barnen ignoreras. Det finns absolut inga tvivel om att barn mår bättre om de uppfostras av sina egna mödrar men feministerna hyser bara förakt för de mödrar som väljer att vara hemma med sina barn.

Radikala feminister vill skapa en ny världsordning och anser att en hemmafru är en del av patriarkatet. De har därmed övertagit förtryckarrollen.

Samtidigt som kvinnor anser det viktigt att demonstrera för abort och homosexuellt uppförande ignorerar man de kvinnor som verkligen förtrycks av en världsreligion.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.