15 april 2008

Afa till attack mot 90-årig kvinnas bilI sin kamp mot nazismen demolerade medlemmar i Antifascistisk aktion 90-åriga Anna-Lisa Heltes bil. Be om ursäkt för sitt misstag? Nej.

Natten till i fredags fick Anna-Lisa Helte uppleva något som hon helst velat slippa. Hennes enda möjlighet att ta sig några längre sträckor, hennes bil, blev obrukbar sedan okända personer under natten slagit sönder rutorna, sprejat ner lacken och hällt ut färg i kupén.

Redan samma dag gick Afa Dackebygd ut på sin hemsida och tog triumferande på sig ansvaret för attacken. Texten avslutas med att organisationen aldrig kommer tillåta att "man försöker splittra vår klass, arbetarklassen".

Barometern via Östra Ölands fria horisont som skriver:

Efter detta är AFA en organisation körd i botten, den är slut - övergreppet på den 90-åriga kvinnan måste väl få alla ungdomar som har nåt i skallen att lämna denna fascistorganisation.

PS. Mer tokvänster: nio personer tog sig in på Bromma flygplats och saboterade trafiken, för att stoppa utvisningen av en 23-årig eritrean. De hade fått uppgifter om att han skulle flygas ut i ett specialchartrat plan. SvD

4 Kommentarer:

Robsten sa...

"Efter detta är AFA en organisation körd i botten, den är slut - övergreppet på den 90-åriga kvinnan måste väl få alla ungdomar som har nåt i skallen att lämna denna fascistorganisation."

Fel, dessa ungdomar har aldrig haft något i skallen och följaktligen kommer väl knappast något att lämna organisationen efter detta.

Dessutom vet jag inte om deras klass är arbetarklassen, skulle tro att bra många kommer från medelklasshem och är curlade genom tillvaron. En undersökning av bakgrunden för AFAiter skulle vara mycket intresant läsning.

Jean Moulin sa...

Afa är inte slut som organisation.
Det är önsketänkande. Medlemmar har tidigare planerat bombdåd mot McDonalds. Detta borde ha fått "vettiga" afa-iter att hoppa av.
DN

Nej, attacker på gamla kvinnors bilar är vad man kan förvänta sig av överklass- och medelklassnorungar.

Anonym sa...

Medelklassungar som leker arbetarklass är ganska så patetiskt.
Den arbetarklass de romantiserar om finns inte längre och f ö skulle en gamla tiders arbetare inte ge sig på andras ägodelar. Därtill hade denne alldeles för stor respekt för det som andra slitit ihop.

Anonym sa...

Jävla idioter som borde låsas in!!
Roberth Ström

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.