14 april 2008

Cesar Millan ifrågasatt

Cesar med boxer som är smålik min egen

Som hundägare imponerats av Hundviskaren Cesar Millan i TV4 plus.

Ikväll slog mig tanken att en del inspelningsmaterial klipps bort. Vad visar det? Misslyckandena? Säkerligen. Kvar bli materialet som visar på en nästan magisk hand med hundar. (Skulle man filma mig på promenad med en riesentik som jag ibland är ute med och som min dotter skämtsamt påstår lider av damp, och klippte bort när hon kastar sig över min boxer för att leka, släpar sig på mage fram i diken, utan enbart visade när hon gick snällt, vilket hon ibland gör i ett par minuter åt gången, så skulle jag framstå som en "hundviskare" jag också.:-))

Efter att ha läst en del kritiska synpunkter på de icke-magiska metoder som inte TV-kameran visar, inser jag att jag nog inte bör leka Cesar Millan med min hund eller min dotters eller min ena styvsons riesentik.

Med tanke på den här bloggens invandringsrestriktiva natur så kan påpekas, att Cesar Millan är illegal invandrare. Men har erhållt ett grönt kort och kommer att erhålla amerikanskt medborgarskap.

Översatt intervju med Cesar Millan ,Tjejsajten ,Lenis blogg, Wikipedia, American Humane,
Dogtime.com

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.