23 april 2008

Hälsovådligt


St George's Day parade inställdes i Bradford, England eftersom polisen ansåg att den "kunde vara skadlig för hälsan". Det är ett annat uttryck för att man befarade rasupplopp och inte anser sig kunna garantera åskådarnas och deltagarnas säkerhet, (vilket naturligtvis är skadligt för hälsan.)

Ett-tusen skolbarn hade tränat inför paraden som skulle gå genom en del av innerstan där man tidigare har haft upplopp.

"Paraden var tänkt som ett utmärkt tillfälle att befrämja integration och att fira känslan av att vara brittisk. Polisen och stadens styrelse har misslyckats bedrövligt vare sig det beror på politisk korrekthet eller något annat. Det är patetiskt!"

Ett utmärkt exempel på hur terrorism fungerar i Europa. De skaror som inte har det minsta intresse av att integrera sig i samhället styr andras liv genom hot om våld.

2 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Vem bestämmer i Bradford? Polisen eller ligisterna? Här böjer sig ordningsmakten för ligisterna. Deras gator är "no go areas" för en parad som saknar alla politiska förtecken utan som enbart är ett firande av brittisk historia. Lika absurt som om man skulle inställa Medeltidsveckan i Visby för at den kan ge associationer till korstågen.

Ligisterna och polisen samt den brittiska regeringens av snart alla läger kritiserade förlust av kontroll över landets gränser har lett fram till att britterna blivit gäster i stället för herrar i eget hus.

Så går det när man tillåter asylmissbruk och massinvandring från alltför främmande kulturer. Situationen i Bradford påminner om förbud mot svenska flaggor och psalmsång och nationalsång i skolsammanhang.

Tänk bara en sådan sak som att man inte sjunger nationalsången längre i svenska skolor. Gör man det ens i landskamper?

Jean Moulin sa...

P.S. Andra stycket uppifrån, första meningen: borde stått ngt i stil med "*polisens rädsla för upplopp och personskador* samt den brittiska regeringens av snart alla läger kritiserade förlust av kontroll över landets gränser har lett fram till att britterna blivit gäster istället för herrar i sitt eget hus".

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.