08 april 2008

"Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna"Ingress DN Debatt-artikel idag:

"Krav på genomlysning av svensk invandringspolitik: Den politiska korrektheten ligger som giftgas över debattklimatet i asyl- och flyktingfrågor.

Drygt en miljon utländska medborgare har under ett kvarts sekel beviljats uppehållstillstånd i Sverige. Av dessa är hela nio av tio varken klassade som flyktingar eller som skyddsbehövande. Det är alltså en lögn att Sveriges mottagande av utlänningar främst värnar om de mest utsatta flyktingarna. Men detta förtigs av såväl politiker som massmedier. Inte minst journalisterna har svikit sitt ansvar. I stället har vi fått en nationell mörkläggning av ideologiska skäl i allt som rör invandrar-, asyl- och flyktingfrågor. Nu borde regeringen genast utreda hur mycket de människor som kommit hit kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter.

Att ett samhälle faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Det skriver Gunnar Sandelin, journalist, socionom och tidigare pressombudsman på Bris.
"

Klicka här!


Post scriptum

I början på 2000-talet upprepades ofta lögnen att journalisterna tidigare mörkat om invandrares brottslighet, men att man numera skrev som det var.

Vid samma tid gick Mona Sahlin och Margareta Winberg ut på DN Debatt och kallade alla som talade om hedersförtryck för "kulturrasister".

Socialdemokraten Nalin Pekgul sa i tv att hon fått frågor av kollegor i riksdagen om man tordes prata om hedersförtrycket.

Rädda Barnen censurerar som ni vet rapporter om hedersförtryck.

Barnombudsmannen ser mellan fingrar på aga och barnmisshandel i invandrarfamiljer.

Det är ett välkänt faktum att hälften av de asylsökande från Irak åker hem på semester under asylprocessen.

85 procent av våldstäktsfall som behandlas av Svea Hovrätt rör män med utländsk bakgrund ändå kräver inte feministerna minskad invandring.

Vi vet att över 90 procent av alla asylsökande saknar id-handlingar och i de flesta fall för att försvåra utvisning.

Vi låter åldriga anhöriga som aldrig betalat ett öre i skatt komma hit och få sjukvård och uppbära pension.

Lärare som är populära men råkar ha en befattning inom Sverigedemokraterna drabbas av yrkesförbud, trots att det är förbjudet i grundlagen.

Vänsterextrema ungdomar misshandlar sverigedemokrater på löpande band, dvs. attackerar yttrandefriheten och demokratin, men alla riksdagspartier plus regering tiger.

Vi har ett brottsförebyggande råd som hela tiden menar att gruppvåldtäkter och mord minskat samtidigt som det inte går en enda dag utan att jag via radio, tv eller tidningar hör om nya knivöverfall, våldtäkter, dråp och mord.

Vi har sextonåriga mördare som släpps i väntan på rättegång och begår nya våldsbrott. Vi läser om pedofiler som går lösa trots tidigare domar för sexuella övergrepp.
Vi läser om hur dagis och skolan inte kollar bakgrunden på personal som man anställer.

Vi är, mina damer och herrar, ett land i totalt, totalt förfall. Och vi har oss själva att skylla. Vi har låtit det hända.

Det är dags att bilda en européernas medborgarrättsrörelse efter mönster av medborgarsrättrörelsen i USA under Martin Luther King. Vi är trötta på att bli beskattade till ingen nytta, undanhållna fakta, lurade,
diskriminerade av våra egna myndigheter, höra vår statsminister kalla det ursvenska barbari, att ha ett alternativ i Mona Sahlin som säger sig hata "allt typiskt svenskt", att folkpartiets ungdomsförbund driver kampanjer om att "avskaffa Sverige"; hela riksdagen är ett enda parti, förklätt till sju olika. Det finns i de viktigaste frågorna, de som rör våra barns och barnbarns framtid inte ett parti som avviker från det andra.

Om detta återkommer jag strax i ett par nya bloggningar med anledning av en artikel av Fjordman i Brussels Journal.

5 Kommentarer:

Anonym sa...

Undrar vad som kommer att hända med stackars Sandelins karriär eller har han nått räddningen i form av pensionen?

Knute sa...

På grund av invandringens kostnader ligger nu svenskarna lägst i Norden i per capita-inkomst. Finland har gått förbi.

Knute sa...

På tal om vinklande journalister:

En liten flicka är på zoo och står utanför lejonburen; lejonet sticker ut sin stora tass, tar tag flickans kläder och försöker rytande dra in henne genom gallren. Flickan skriker, föräldrarna och åhörarna stor som paralyserade. Då rusar det fram en stor MC-kille i skinnjacka, han sticker in högerarmen genom gallren och ger lejonet en rejäl smäll på nosen så att lejonet släpper flickan.

En journalist från den politiskt extremt korrekta LA-Times ser händelsen och säger : Det var modigt gjort, vem är du? Detta skall jag berätta i tidningen i morgon.

- Ja, jag tillhör ett israeliskt MC-gäng och vi bara åkte förbi här.

Nästa dag kunde han läsa följande rubrik i tidningen: Israelisk MC-gangster angrep afrikansk immigrant och berövade denne lunchen.

http://kurtlundgren.webblogg.se/1207376062_staten_kan_vl_ga_brnn.html

Anonym sa...

knute: att taupp vandringssägner eller rena skrönor som bevis för mediernapolitiska korrekthet är väl ändå bra enfaldigt när du har verkligheten att gå till.

Men bortsett det; t.o.m. DN tycks nu kväljas av sin egen korrekthet, så måste man väl tolka inläögget på DNdebatt. Bra natturligtvis.

Knute sa...

Nja, lite humor kan du nog tåla, anonym.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.