08 april 2008

Satanisk dödskult

Det är inte bara unga flickor som råkar ut för den islamiska specialiteten utkast från balkong. I Kanada sitter en drabbad ung man i rullstol och han skräder inte orden:

"Hur kan en religion som baseras på mord och slakt och terrorism komma från Gud?" frågade han sig och kom fram till att "Allah är Djävulen, Koranen är demonisk litteratur, och moskéer tillhåll för sataniska agenter."

Det började hemma i Marocko med att hans mor slog honom ansiktet så näsan krossades när han inte ville fira Ramadan. Han flyttade till Kanada men släkten följde efter och hängde upp honom upp och ner och torterade honom. Men det räckte inte med det:

"Jag fick ett brev från min mamma, där hon hotade att döda mig om jag inte återvände till islam."

Varefter två hyrda mördare kom och lockade ut honom på balkongen på fjärde våningen...

Detta är den religion som hycklande i FN's kommission för mänskliga rättigheter anklagar icke-muslimska religioner för att förfölja muslimer. Detta är den religion som har en lång historia av att halshugga vantrogna, förstöra kyrkor, döda icke-muslimer, och spränga sig själva för att skapa floder av blod.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Som äkta satanister gillar de att välta gravstenar på kristna kyrkogårdar också. Det var bevisligen unga muslimer som gjorde det i Malmö och Helsingborg.

Anonym sa...

Som äkta satanister så gillar de också att utföra blodiga offer-riter iom det att de skär upp halsarna på både djur och människor. De finner en njutning i att se andra plågas.

Anonym sa...

Rivers of blood: http://www.youtube.com/results?search_query=enoch+powell&search_type=

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.