21 april 2008

The Tipping Point


Vi närmar oss den punkt då den multikulturella lerkolossen kommer att snubbla, ramla och gå sönder. Gud bevare oss när det händer!

Det som förvånar är att Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin et consortes helt saknar insikt om detta.

Det var som när Beatrice Ask intervjuades i gårdagens "Agenda" om varför polisorganisationen är totalt inkompetent. Orkar inte återge mer än att det var ett patetiskt skylla på tidigare regeringar. Okej, det funkar på de extremt dumma väljarna, som äro legio. Men har man minsta analytisk förmåga inser man att människan snackar skit.

Se programmet här!

Man intervjuade även förre justitieministern Bodström. Samma provocerande dravel. "Jag hann med nästan allt jag ville göra, men inte allt!"

Vadå? Du hann med att göra det lättare för grova brottslingar som är utländska medborgare att stanna kvar i Sverige. Genom din omtanke om deras svenska barn, men totala brist på omtanke om de som vittnat mot detta avskum.

Sydsvenska Dagbladet

I Storbritannien varnar chefen för ett statligt anti-rasistiskt verk, som själv är färgad, för att den okontrollerade invandringen kommer att leda till ökade rasmotsättningar.
Daily Mail

Vore jag invandrare skulle jag frukta fortsatt invandring. Dels för att det blir fler om kakan, dels för att det kommer att öka motsättningar i samhället plus brottsligheten, som drabbar invandrare i lika hög grad som svenskar.

Detta inser förmodligen många politiker, men vågar inte säga rakt ut. Så fruktansvärt modigt! Sådana otroligt fina vuxenpoäng!

Inget funkar i dagens Sverige: varken polis, skola eller sjukvård. Ingen tar ansvar och ingen straffas som inte gör det.

Wikipedia

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.