24 april 2008

Vägen till Sverige

Smuggling av människor kan vara lukrativt.

Här är
historien om Jabber.
Han säljer vykort och småsaker utanför den svenska ambassaden i Amman och fångar upp de besökare som avvisas från ambassaden.
Hans "företag" kallas "Immigrations Sevices" och han håller i trådarna till ett sofistikerat nätverk som transporterar illegala till främst Sverige.

Han mest framgångsrika år var mellan 2004 och 2006 när han arrangerade så att 80 avvisade irakier kunde transporteras till Skandinavien för 3000 dollar per person.

Smugglarna har olika alternativ när det gäller att få in sina "kunder" till Europa och trots att vissa länder skärpt gränsövervakningarna är det ändå relativt enkelt att smuggla människor.
Jabber får förskottsbetalning och sedan transporteras kunden med båt till Grekland och Italien där de sedan får bilresa till norra Europa.

För lite mer pengar kan man flyga till Skandinavien om man först flyger till Bankok eller Singapore och utgår därifrån.

Eftersom tullmyndigheter kräver pass instruerar Jabber alla att riva sönder och kasta bort passen innan de kommer fram.

Mediarapporter indikerar att runt 40,000 människor tog sig olagligt till Sverige under 2007.

4 Kommentarer:

Jean Moulin sa...

Det här är Sverige (men även övriga idiotländer i EU) i ett nötskal:
"Migrationsverket har använt en misstänkt människosmugglare som tolk, trots att myndigheten kände till uppgifterna. Flera andra tolkar misstänks av polisen för att mot ersättning hjälpa landsmän att fuska i asylprocessen."

SvD

Det kunde förstås handlat om Storbritannien, eftersom det är ett land som tävlar med Sverige i kollektivt självmord. Tag bara vår regerings "försvarspolitik". Man måste spara på försvaret. Varför? Man måste spara på skolan, sjukvården, tullverket, polisen, etc. Varför?

Sverige verkar vara en herrelös bil som far fram mot ett stup.

Sedan alla idioter! Intellektuella och vanliga människor. Dumma i huvudet är de i alla fall. Som fåren i Orwells "Djurfarmen". "Fyra ben bra, två ben dåligt, fyra ben bra, två ben dåligt." Eller "tänk på all spännande mat"!

Tidningen Neo och Dick Erixon som tills nyligen bräkte om att allt fler runt vår jord får det bara bättre och bättre. Bä, bä! Nu nyheter om en världskatastrof för hundratals miljoner på grund av stigande matpriser. Folk äter lera på Haiti! När börjar de äta varandra?

Oj, för lite frihandel? Oj, för lite "osynliga handen"?

CNN igår: överbefolkning hotar vår planet. Ja, men nu har man sagt det offentligt sedan 1960-talet. Alla dystra framtidsprognoser från då och tidigit 70-tal, om t ex global uppvärmning, tycks gå i uppfyllelse.

"Flyktingströmmen" är förresten vår tids folkvandring, som i "folkvandringstiden" på 400-talet, som man läste om i skolan. Och drivs antagligen fram av lika delar billiga flygresor, internet, fattigdom, dysfunktionella sociala system, u-ländernas skulder till storbanker i väst, överbefolkning, etc. Det var på grund av folkvandringen som Rom slutligen gick under!

Detta betyder inte att man inte hade kunnat stämma i bäcken. Kan vanliga människor skylla på politikerna? Ja, delvis, ungefär som man kan skylla på en bedräglig bilförsäljare om bilen pajar efter några mil. Man borde dock ha anat ugglor i mossen och inte köpt bilen.

Man kunde ha aktivit röstskolkat eller röstat blankt, om man nu inte kan tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna. Men, nej, de flesta kverulanter i min omgivning gick och röstade på de borgerliga för det gick inte att rösta på sossarna.

Wow, liksom! Jag blir matt. Och nu detta otroligt hajpade valet i USA. Precis som om väljarna verkligen hade ett val! Det är kul som underhållning, som allsvenskan eller VM i fotboll, men det är mest teater för att legitimera hemliga agendor hos de verkliga makthavarna - "skuggregeringarna".

Allt som sker stämmer med de mest utfreakade konspirationsteorier om att skapa kriser som framtvingar en världsregering under FN. När en kvinna på västkusten efter att ha hört mig i radio, skickade mig en bibba papper 1999, så blev jag rädd för att ha fått kontakt med en galning och min fru sa "svara inte". Men nu vet jag inte. Det jag läste om framtiden i hennes papper (med hänvisningar till David Icke och Lars Adelskogh) påminner om nutiden.

Anonym sa...

Detta som vi är inne i är väl "Barbarstormen" som Nostradamus profeterade om.

Jean Moulin sa...

"År 2080 kommer Europa att invaderas av 'barbarer' från öst. Det förutspådde den franske astrologen Nostradamus för snart femhundra år sedan. Michel de Nostredame (1503-66), kallade sig 'Stjärnälskaren'och hans gåtfulla och suggestiva spådomar på vers har fascinerat människor ända in i vår tid. Många anser att flera av hans profetior om krig och katastrofer slagit in, i modern tid gäller det t. ex Andra världskriget, Förintelsen och 11 september."
http://www.modernadansteatern.se/2006/2006h/4siarna_press.htm

http://www.sacred-texts.com/nos/index.htm

Anonym sa...

Nostradamus "profetior" är precis samma dumheter som bibeln och koranen.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.