31 augusti 2008

Hur mycket islam kan en fri civilisation tolerera?

Bild: egyptisk polis övertygar en kopter (kristen) om islams storslagenhet.

Det förefaller som att ju fler muslimer det finns i ett land, desto större är problemen. Dessa är ofta identiska i länder som har samma procentandel muslimer.

Följande är hämtat från Peter Hammonds bok ”Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat”.

Detta är en av en viktig text, en observation av det uppenbara. Var så goda, EUSSR's tidtabell uppdaterad:

Så länge muslimernas andel av befolkningen är omkring 1 % betraktas de som en fredsälskande minoritet som inte hotar någon. De kan till och med skildras som dygdemönster i tidningar och på film och få beröm för sitt färgstarka framträdande. I stort sett rättar de sig - utåt - efter landets lagar.

USA 1.0%, Australien 1.5%. Kanada 1.9%, Kina 1%-2%, Italien 1.5%, Norge 1.8%

Vid runt 2 % - 3 % börjar de differentiera sig från andra etniska minoriteter och bildar missnöjda grupper samt rekryterar från fängelser och bildar gatugäng. De är nu kroniskt förolämpade över nästan allting och begär särskild hänsyn. Offerrollen tränas och odlas intensivt.

Danmark 2%, Tyskland 3.7%, Storbritannien 2.7%, Spanien, 4% Thailand 4.6%

Från 5 % utövar de relativt mer inflytande än deras antal berättigar dem till. De pressar på för att införa halal-mat, halal-hyllor i snabbköpen, halal-simhallar, särskilda bönerum etc. och uttalar hot för att bli åtlydda. Bil- och skolbränder börjar så smått, hedersmord är vanligt, och de infiltrerar vänsterpartier - vilka i sin tur ser sin fördel i att importera ännu fler muslimer. Ökningen av antalet muslimer är nu inte längre linjär utan exponentiell. Det samma gäller våldsbrottsligheten.

Frankrike 8%, Filippinerna, 5% Sverige 5%, Schweiz 4.3%, Nederländerna 5.5%, Trinidad & Tobago 5.8%

Vid 10 % kräver de att regeringen ger dem möjlighet att leva efter sharialagarna. Brottsligheten - speciellt mord, rån och våldtäkt - är exploderande, bil- och skolbränder ökar dramatiskt och varje protest mot detta leder till mer hot och huliganism. Egentliga terror-aktioner inträffar allt oftare, och de lyckas införa full censur av medierna. De har nu - genom vänsterpartier - betydande inflytande på samhället och all kritik av utvecklingen straffas hårt.

Guyana 10%, Indien 13.4%, Israel 16%, Kenya 10%, Ryssland 10-15%

Efter ca 20 % utbryter spontana utbrott av gatubråk, de bildar väpnade grupper och dödar urskillningslöst. Bränder i kyrkor och synagogor ökar och lokala massakrer börjar. Politiska mord av motståndare är vanligt och anses legitima. Kvinnor är nu permanent insvepta i tyg och utan rättigheter.

Etiopien 32,8%

Vid 40 % kan väntas omfattande massakrer, ständiga terrorattacker och militär krigföring.

Bosnien 40%, Chad 53.1%, Libanon 59.7%

Från 60 % kan man räkna med obehindrad förföljelse av icke-troende och andra religioner, sporadisk etnisk rensning (folkmord), och sharialagar används som vapen mot de otrogna. Det införs Jizzya, den skatt som utkrävs av icke-muslimer.

Albanien 70%, Malaysia 60.4%, Qatar 77.5%, Sudan 70%

Vid 80 % tar staten över etnisk rensning och folkmord. Sharialagar är nu införda i nästan alla frågor och alla icke-muslimer är antingen utrotade, fördrivna eller helt underkastade islamiskt godtycke. Korruptionen finns överallt, fattigdomen är universell, allt förfaller och hungersnöd avvärjs bara på grund av biståndshjälp från icke-muslimska länder.

Bangladesh 83%, Egypten 90%, Gaza 98.7%, Indonesien 86.1%, Iran 98%, Irak 97%, Jordanien 92%, Marocko 98.7%, Pakistan 97%, Palestina 99%, Syrien 90%, Tajikistan 90%, Turkiet 99.8%, United Arab Emirates 96%

Vid 100 % härskar "Dar-al-Islam" - det islamiska "Fredens Hus". Det är tänkt att fred ska råda eftersom alla är muslimer. Sedan börjar muslimerna att döda varandra.

Afghanistan 100%, Saudiarabien 100%, Somalia 100%, Jemen 99.9%

12 Kommentarer:

Kritisk tänkare sa...

Tack för informationen.

Lägger ut länk till den i speciell postning.

Beträffande USA så är över två miljoner av afro-amerikanerna muslimer av en total svart befolkning på ca 13 miljoner.

Den muslimska medborgarrättsorganisationen CAIR hävdar att det finns 7 miljoner muslimer i USA.

Enligt en uppgift finns bara sex miljoner judar i USA. 2 procent av befolkningen.

Vdare

Knute sa...

Då borde siffran för USA vara 2 %

Hammond har hämtat siffrorna från
“CIA: The World Fact Book 2007”

Knute sa...

Från en tysk blogg:

Om sex år är de arton!

Här ser du andelen barn upp till nio år med invandrarbakgrund anno 2005 i en del större tyska städer:

Berlin totalt 42,9%
Västberlin 53,4%
Berlin-East 21,6%
Bremen 42,9%
Hamburg 40,7%
Frankfurt 60,7%
München 50,0%
Stuttgart 53,2%
Städerna i Nordrhein-Westfalen 48,0%

http://fact-fiction.net/?p=1023

Anonym sa...

Snälla bloggaren. Lägg ut en länk till just detta inlägg så att man kan sända den runt i världen. Den är informativ och behövlig.
Den visar verkligen på hur farlig den islamska utbredningen är och hur den går till.
Den kan väcka många i sin Törnrosa-sömn.

Kritisk tänkare sa...

Vad som bekymrar mig är att man med hets-/hatlagstiftning försöker tysta all kritik mot denna omfattande förändring av Europa.

Vad kan man säga säkert utan risk för åtal? Jag tror svaret är att det kan man inte veta.

Lagen talar om "missaktning" av folkgrupp, religiös, etnisk, etc.

Missaktning kan t ex uttryckas genom önskemål om mindre invandring av en folkgrupp. Med andra ord kommer ett sådant önskemål snubblande nära ett åtal.

För min del vill jag stopp all muslimsk invandring för alltid. Vi har helt enkelt tillräckligt med muslimer eller snarare för mycket.
Jag skulle gärna komplettera ett sådant stopp med höjda återvandringsbidrag.

Låt oss vara franka: om t ex en väckelse gick bland muslimer i Europa, så att de massutvandrade till Saudiarabien eller något sådant, för att kunna leva rättroget, skulle det då förekomma vädjanden i stil med "snälla, stanna, res inte"?

Knute sa...

Katinka, god idé! En länk till detta inlägg placeras härmed i sidospalten.

BefriaMedia sa...

Det finns en youtube video som har samma amne, jag publicerade den pa bloggen.
http://www.youtube.com/watch?v=8789NMWZ9EI

Der ar intressant att studera vad de unga sysslar med. I Sverige ar invandrarbarn oftast de som star for nastan alla brander och sabotage mot institutionerna som skolor, polis, brandskyddet, mm. Invandrarbarn har oftas inga mojligheter att anpassa sej och ser upp till gangsters och brottslingar. Framtiden for de svenska orterna blir darfor mycket hogre brottslighet, vilket vi redan markt i brottsstatistiken.

Deras stora antal forvarrar saken exponentiellt, trots ett stort antal polis och vaktare ar smagangsters storre i antal och kan snart driva bort myndigheterna, det pagar just nu i Sverige.

Ingen svensk politiker har brytt sej om det.

Anonym sa...

Utmärkt inlägg, tack.

Anonym sa...

Skrämmande men inte desto mindre sann analys.

Det verkar som att svenska myndigheter redan ser det som sin uppgift att låta oss ta emot överskottsbefolkning från muslimska länder där nativiteten är särdeles hög. Lägg märke till att invandrarmottagning redan är en budgetpost i biståndspolitiken, liksom avskrivning av lån. Det är således inget antagande gripet ur luften.

Anonym sa...

Skrämmande. Och så undrar man varför folk som vill ge sina barn en chans i livet håller sig så långt bort från dessa områden som det bara går. Snart får väl restrerande Sverige leva i skyddat boende...

Peuco sa...

"Vid 10 % kräver de att regeringen ger dem möjlighet att leva efter sharialagarna. Brottsligheten - speciellt mord, rån och våldtäkt - är exploderande, bil- och skolbränder ökar dramatiskt och varje protest mot detta leder till mer hot och huliganism. Egentliga terror-aktioner inträffar allt oftare, och de lyckas införa full censur av medierna. De har nu - genom vänsterpartier - betydande inflytande på samhället och all kritik av utvecklingen straffas hårt.

Guyana 10%, Indien 13.4%, Israel 16%, Kenya 10%, Ryssland 10-15%"

Israel har alltså full censur mot kritik av Islam? Och i Ryssland är det förbjudet att kritisera de muslimska tjetjenerna? Jaså.

Knute sa...

Islam-inspirerad terror och brottslighet drabbar även Israel och Ryssland, samt politiskt korrekt eftergivenhet och självcensur.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.