30 september 2008

Det blir en stormig höst











Gemini: Nobel Donald
Document.no: Gulvet er borte


En riktig kvinna


Amerika har upptäckt en riktig kvinna vars attraktionskraft går hem hos både män och kvinnor och vänstergrupperna, de som identifierar sig med NOW (national organization for women) är fullständigt hysteriska.

Palin utstrålar framåtanda, skönhet, styrka, personlighet, energi, fötterna-på-jorden, pålitlighet, mod; alla de egenskaper som man tycker att alla kvinnor strävar efter.

Men man kallar Palin en "Fusk-feminist" eftersom hon står upp och säger att kvinnor inte behöver speciella program reglerade och subventionerade av staten.
En riktig feminist ska nämligen ta hjälp från statliga program för att nå sina mål.

Man liknar Sarah Palin vid en man eftersom hon kan säga ifrån och ta för sig och plötsligt är det dåliga egenskaper om man inte kan göra avdrag på skatten för dem eller kvoteras in på ett arbete.
Palin passar inte in i mönstret för NOW och enligt feministerna röstar kvinnor mot sina bästa intressen om de lägger sin röst för Palin (ursäkta, McCain menar jag.)

Abort eller inte verkar vara det spöke som feministerna hotar med när man ska skrämma kvinnor.
Som jag skrivit tidigare har vare sig en president eller en vise någon praktisk talan när det gäller att ändra abortlagstiftningen i detta land. Se här!
Om man tror att en stark kvinna, som representerar den mest frihetsälskande staten i hela Unionen, inte kommer att respektera kvinnors rätt att välja sina liv måste vara ytterligt förvirrad.
En feminist som inte kan beundra denna kvinnas storslagna framträdande under stark press kan dra nå't gammalt över sig

Smutskastningen av Sarah Palin har nått så låg nivå att även den mest fanatiska feminist borde skämmas.
Det senaste är att Palin installerade en solariesäng i guvernörsbostaden och det orsakade feta rubriker. Det framgick senare att hon köpt en begagnad säng för egna pengar från ett gym men det anses inte normalt.

Förbaskade Satah Palin och hennes solariesäng! Vem tror hon att hon är?

29 september 2008

Mot folkets vilja

När Irland i juni röstade NEJ till EU-konstitutionen, eller Lisbon Treaty som det nu kallas för att låta mindre hotfullt, blev det stort tumult i Bryssel.
Irländarna kallades otacksamma, okunniga och omogna. Därefter skyllde man på bloggarna men det senaste är att NEJ-röstarna stod i konspiration med Pentagon och stöttades med pengar genom CIA.

Godkännandet av Konstitutionen ska enligt reglerna ske genom att alla 27 medlemsländerna stadfäster det, men efter irländarnas omröstning har man arbetat på olika linjer för att hitta vägar utan att behöva ha fler folkomröstningar.
Angela Merkel verkar vara den som har makt nog att strömlinjeforma EU-besluten och att vara EUs utrikesminister.

German Green Euro-MP Daniel Cohn-Bendit är den som står bakom ryktena om en CIA-konspiration och han får medhåll av European Parliament President Hans-Gert Pöttering.
"Om ryktena är sanna visar det att det finns krafter i USA som motarbetar ett starkt och enigt Europa."

Naturligtvis vet både Cohn-Bendit och Pöttering (bilden) att USA stöder bildandet av EU, både den ursprungliga Konstitutionen och Lisbon Treaty.
Dagens EU- politik, speciellt utrikespolitiken och en gemensam valuta, uppmuntrades av USA för att förena ett sammanslaget Tyskland med resten av Europa. Att tro att Pentagon skulle stoppa en EU-konstitution och därmed ta på sig mer ansvar för säkerhet, försvar och i slutändan NATO är verkligen dumt.

Genom att skapa en fantasi om att USA-pengar stal valet på Irland låtsas man vara förorättad och ett offer och hoppas leva högt på USA-hatet som ska förena.

Det här är inte EU gentemot USA, det är enbart en rökridå för euro-reaktionärerna som tycker att det enda svaret i en omröstning skulle vara JA.
Det är också ett försök att hitta på en anledning till att inte ha fler omröstningar.
EU-ledningen anser nämligen att vanligt folk är dumma, och de som inte håller med dem i deras åsikt om hur världen ska se ut kan bara var onda, farliga eller betalas av US/CIA/Pentagon/Multinationella företag/Judiska banker/Zionism/Kommunism (välj själv)

Bryssels prat om en "sammansvärjning" betyder att de anser att folk inte kan bedöma själva när olika argument presenteras för dem.

Danskarna uppfann hjulet

De tidigaste exempel på hjulburna transporter man har hittat är vagnar i torvmark i nordvästra Tyskland och Danmark. Sedan kan spridningen av tekniken ha skett från norr till söder, från nordvästra Europa med dess skogar med användbart hårt trä till de öppna stäpperna i sydost och sedan längre söderut till Mesopotamien.

Ett bevis är att ordet för "hjul" i det indoeuropeiska urspråket betyder "att vända, snurra" medan orden för hjul i sumeriska och semitiska verkar vara lånord från indoeuropeiska.

Frågan om ursprunget är kanske mindre viktig än att man nästan samtidigt började använda hjulförsedda fordon hela vägen från Danmark till Mesopotamien. Detta skall ha skett cirka 3500 f.Kr.

Solvognen är från 1350 f.Kr. Den påträffades år 1902 i en mosse på Själland. Idag står vagnen på det danska nationalmuseet i Köpenhamn.

Did Prehistoric Europeans Invent Wheeled Vehicles?

Asylsökande i 14 västeuropeiska länder 2007


Sverige 36 207
Frankrike 35 207
Storbritannien 28 903
Grekland 25 025
Tyskland 19 164
Österrike 11 879
Belgien 11 115
Schweiz 10 387
Spanien 7 477
Nederländerna 7 102
Norge 6 508
Irland 3 984
Danmark 2 226
Finland 1 505
Italien Uppgift saknades i källan IGC

Källa:
Riksdag & departement 25/2008, bild Falkblick

Gemensamma asylregler i EU

"När Sverige gick med i EU var asylpolitiken något vi aldrig skulle samarbeta kring. Nu går den svenska regeringen i täten för en gemensam flyktingpolitik. Många tror att det leder till skärpta regler för Sveriges del.

Genom att undanröja de stora skillnaderna som finns idag mellan medlemsstaternas asylprocesser och vilka kriterier som gäller för vem som ska få asyl, vill man undvika att flyktingar ’asylshoppar’ och tar sig in i unionen genom att söka sig till det land där ribban ligger lägst. Många är rädda för att detta kommer att leda till en gemensam europeisk politik som är strängare än dagens svenska.

Bodil Ceballos, miljöpartiets talesman i flyktingfrågor är en av dem.
’Vi motsätter oss alla försämringar i den svenska asylrätten som riskerar att bli följden av harmoniseringen av asylrätten i EU-länderna. Det finns en pakt mellan moderaterna och socialdemokraterna i den här frågan och vi ser flyktingpolitiken som en av de viktigaste skillnaderna mellan oss och s inför nästa val’ säger hon."

Anders Orrenius i Riksdag & departement 25/2008, anders.orrenius@riksdagen.se

Hans E Andersson, lektor i statsvetenskap vid Södertörns högskola konstaterar i artikeln att ”Som de politiska vindarna blåser är det svårt att tro på en generös asylpolitik.”

Från Inger-Siv

* * *
Kommentar av Knute: Sverige har 1,8 procent av EUs befolkning (9 miljoner av 493 miljoner) men tar ensamt emot runt 17,5 % av alla asylsökande! En rimlig nivå på asylmottagandet skulle alltså vara en tiondel, 3600 personer i stället för 36 207.

Gemensamma asylregler skulle vara förfärligt för Europa. Grymt av svenska politiker att försöka övertala EU att att ha samma generösa flyktingpolitik som Sverige.

Sverige behöver invandrare, säger dom. Ett sådant påstående är ägnat att ta bort uppmärksamheten från att det faktiskt är flyktingar det handlar om. Diskussionen om behovet av arbetskraft i framtiden är ett sidospår. En flykting kommer hit för att han har behöver skydd, inte för att han söker arbete. Om Sveriges generösa asylpolitik i själva verket är en kamouflerad arbetskraftsinvandring så är det skamligt. Begriper inte den snattrande politikerklassen att man inte kan kräva av en riktig flykting att han ska jobba? Om man gör det är det import av slavar det handlar om. Nej låt dem sitta i sina höghusghetton och leva på socialbidrag. Eller avvisa alla direkt som inte har riktiga flyktingskäl.

En ledare?

John Zogby som är chef för marknadsundersökningsinstitutet, Zogby International, har haft rätt i många rapporter tidigare.
Inför detta presidentval säger han att Amerika inte tycker att de vet tillräckligt om Obama och att man därför kommer att rösta på "den bekväma gamla skon".
Han säger också att amerikanen står inför sitt livs viktigaste val och den kandidat som vinner måste omedelbart dra igång reformer annars riskerar han att göra en hel generation till sin fiende.
"Det är centern som driver det här valet"

Obama blev intervjuad av Fow News och den som inte tycker sig veta tillräckligt om Obama efter att ha lyssnat till dessa plattityder borde inte ha rösträtt.

"Frälsaren" vet precis vad man ska göra åt finanskrisen:

1. Vi skulle inte ha försatt oss i den här situationen!
2. Vi måste göra någonting!
3. Folks arbeten och hem ligger i riskzonen!
4. Vi har en chans att lösa problemet!



Tänker riksdagen godkänna Lissabonfördraget i smyg?

"Dra igång debatten om Lissabonfördraget innan det är för sent," kan man läsa i en insändare i Dagen.

Den frågan trodde nog politikerna och journalisterna att de hade lyckats sopa under mattan. Finns det en smula hopp ändå? Eller har alla "frihetskämpar" inte tid med annat än att debattera FRA-frågan?

Bilden är från boken "The New Totalitarians" av Roland Huntford.

"Idag har det svenska systemet fått en mer maktfullkomlig storebror - EU, desto större anledning att läsa denna framsynta och spännande bok," skriver Snaphanen, som också berättar att boken går att ladda ner från nätet.

28 september 2008

Tillgång och efterfrågan


Om du har en påse potatis som du är villig att sälja för 100 kr och jag tycker den är värd pengarna så gör vi affär. Om jag tycker det är alldeles för dyrt kan jag låta bli att köpa eller nöja mig med halva mängden och då blir det potatis över till någon annan också.

Från potatis till bensin.

Orkanen Ike orsakade stora skador på bl.a el-ledningar och fortfarande är en del raffinaderier i Texas utan ström.
Det har orsakat brist på bensin i hela Atlanta-området och flera bensinstationer måste stänga eftersom efterfrågan var större än tillgången.
Folk läste i tidningen och varnades på TV om att det skulle bli brist på bensin och vad gör man?
Naturligtvis åker man till närmaste bensinmack med alla tomma reservdunkar man har, fyller dem samt alla bilar man äger.
Även om man har två tredjedelar kvar i tanken fyller man upp för säkerhets skull.

När det finns lite av en vara höjs priset, eller hur?

....men Oh, nej, så får man inte göra när det gäller bensin. Då skriker folk att det är fel, att man utnyttjar människors beroende och att politikerna måste göra "något".
Det kallas för "price-gouging"; roffande , röveri och vår guvernör skrev just under en lag som förbjuder en bensinförsäljare att ta ut mer vinst än han hade tidigare.
Och det är anledningen till att det snabbare tar slut på bensinen vid flera mackar, att många kunder blir fullständigt utan och att vi får mer problem än om vi låtit bli att införa priskontroll.

Man löser i stället problemet genom att ge bensinstationerna fria händer att sätta det pris de vill.
När priset bli så högt att det svider väntar folk med att fylla upp andra-bilen, åker med kompisen till jobbet, låter bli att fylla reservdunkarna, åker buss eller stannar hemma.

När efterfrågan minskar hinner tankbilarna med att transportera bensin till området och när pumparna är fulla sänker man priset för att locka till sig kunder igen.
Efter en tid går allt tillbaka till normalläge.

Visst, folk kommer att skrika när priset går upp till 8 dollar per gallon men det är ekonomisk okunskap som gör att politiker kortsiktigt kan vinna röster genom att lägga sig i tillgång och efterfrågan.
Om marknaden lämnas i fred använder folk mindre bensin och leveranserna når ut till fler.

Bilden tog jag i våras i Scipio, Utah.

27 september 2008

Socialdemokraternas ungdomsförbund har bara 1233 medlemmar

"SSU är nu en liten sekt, inte större än Bredsättra hembygdsförening. 1 233 medlemmar - vilket ras, från 40 000 för några år sedan till drygt 1 000 i dag.

Ur detta lilla urval skall det nu rekryteras ministrar och generaldirektörer; den lilla medlemsskaran medför att nästan varje SSU:are har en garanterad köttgryteposition: ner med sleven redan i unga år," skriver Kurt Lundgren på
Östra Ölands fria horisont.
Jag skulle tro att ganska många ungdomar känner till denna strålande karriärväg, så man kan undra varför SSU inte har fler medlemmar. Måste man vara skapt på ett speciellt sätt för att platsa där? En god portion dubbelmoral kanske. Kunna prata om rättvisa, solidaritet och jämlikhet så det låter som man tror på det. Hyckleri är det ändå.

Som opinionssiffrorna ser ut är vi dömda till att styras av SSU:are efter nästa val. "Därefter blir det socialistiskt styre i detta land i minst 25 år, oavbrutet," skriver Kurt Lundgren.

Den lilla sekten SSU samarbetar gärna med andra små sekter, till exempel Ung vänster, Attac och AFA. Eller vad sägs om denna mystiska terrorattack:
145 tjänstemän och besökare på Svenskt näringsliv i Stockholm blev förgiftade av den ovanliga bakterien shigella. Magsjukeutbrottet utnyttjade den politiska ungdomsförbundet SSU för att framföra sina åsikter om organisationen.

På förbundets hemsida publicerades den 2 september meddelandet:

"SSU Stockholm kan inte undvika att se det ironiska i att storkapitalets män, som äter sig mätta på bekostad av världens arbetares lidande, nu drabbas av magsjuka. Därför lovar SSU Stockholm i ett uttalande i dag, en bukett rosor till de som tar på sig ansvar för dådet, då detta med största sannolikhet inte är en slump".

Sedan det i torsdags blev känt att en organisation på internet tagit på sig ansvaret för smittan - som utreds av polis och Säpo - hamnade SSU:s pressmeddelande i ett helt annat ljus. SvD
SSU hade knappast skrivit så där om de inte på något sätt hade haft kännedom om att det var fråga om en avsiktlig matförgiftningsattack mot Svenskt näringsliv. Det borde vara lätt för polisen och SÄPO att kolla upp medlemmarna, de är ju inte så många.

Om inte annat blev det bra reklam för ett desperat SSU, åtminstone i målgruppen skolelever som blivit hjärntvättade av statstelevisionen och marxistiska samhällskunskapslärare. Det är nog inte den sista PR-kuppen vi får se från SSU.

Salem: socialdemokrater hyllade mördare

26 september 2008

Illegala huslån

Alla letar syndabockar i finanskrisen;
regleringar, avregleringar, Fannie och Freddie, Community Reinvestment Act, Jimmy Carter, Bill Clinton, båda Bushes, giriga banker, giriga utlånare och "minoritets"husägare.
Fast kallar man dem giriga är man rasist.

Vad man däremot inte talar om är ILLEGALA invandrare.
Det är ingen slump att de flesta av de områden som drabbats hårdast av pantåtertagandet - Loudoun County, Va, Kaliforniens Inland Empire, Stockton och San Joaquin Valley och Las Vegas och Phoenix, också råkar vara några av landets största tillflyktsorter för illegala invandrare.

Hälften av inteckningar till Hispanics är subprime (den katastrofala sortens lån till låntagare med oegentlig kredithistoria). En fjärdedel av alla dessa subprime lån kan inte betalas och husen är återtagna av banken och inte värda vad de belånades för.
Regionala rapporter över hela landet har kallat de illegala för "offer".

En rapporten från juli månad visade att i sju av de 10 Metro områden där folk inte kan betala sina lån, utgör Hispanics minst en tredjedel av befolkningen. I två av dessa områden - Merced och Salinas-Monterey, Kalifornien, består befolkningen till hälften av Hispanics.

Tack vare Bush-administrationens släpphänta politik har man gjort det möjligt för illegala invandrare att använda "matricula konsulära kort" och skattebetalarnas identifikationsnummer för att öppna bankkonton. Penningutlånare har inte tillgång till ett kontrollsystem för personnummer innan man godkänner lån och det har uppmanat till bedrägerier.
Med tanke på storleken av städer som Los Angeles, New York, Chicago, Houston, som är kända för att vara tillhåll för en mängd illegala utlänningar, tror jag inte att den federala regeringen är beredd att offentliggöra detta problem av ekonomiska skäl samt av rädsla för politiska återverkningar så här i valtider.

Michelle Malkin

En nästan vanlig dag i mångkulturella Sverige


Vad hände egentligen på Sankt Hans backar i Lund när en 73-årig svensk man mötte en muslimsk kvinna?

Sydsvenskan återger kvinnans version. Mannens version kan man läsa i Gates of Vienna:

73-åringen råkar säga till kvinnan, "Har inte du gått vilse?" Detta uppfattar hon som så kränkande att hon ringer på sin mobiltelefon efter två män. Sen börjar trion förfölja mannen. Slutligen kommer han till ett underjordiskt garage som han låser upp, men den muslimska trion hinner in innan dörren stängs. Han springer ut ur garaget och in igen men de hinner med. Han skyndar igenom garaget cirka 150 meter till en låst dörr med förföljarna hack i häl. Han låser upp dörren och lyckas stänga den medan de trycker emot på andra sidan. Låset klickar igen, dörren är låst och förföljelsen är över.
Efter en tid kommer tre polismän och hämtar honom till polisstationen. Han åtalas, och kvinnan kräver skadestånd för "kränkning". Men det är hon som borde åtalas i stället, för falsk angivelse.

Sekulära surfare

Riksdagsledamöterna ska inte få gå till Storkyrkan i Stockholm för att hålla gudstjänst, tycker två "opinionsbildare för ett sekulärt samhälle". Deras argument är att "Sverigedemokraterna surfar på en främlingsfientlighet där religion spelar en betydande roll. Det bästa försvaret mot dessa krafter är ett sekulärt och religionsneutralt samhälle."

Sverigedemokraterna gillar inte att Sverige islamiseras. Och "opinionsbildarna" vill motarbeta sverigedemokraterna. Logiskt sett vill de göra Sverige mer islamiskt och mindre sekulärt.

De där opinionsbildarna begriper inte att det pågår ett kulturkrig på tre fronter: mellan kristna, muslimer och sekulära. Om de motarbetar de kristna stöder de muslimerna. Det går inte att komma åt islam genom att motarbeta kristendomen. Eller är snacket om ett "ett sekulärt och religionsneutralt samhälle" bara en täckmantel för något annat?

Riksdagsledamöterna bör alltså inte gå i kyrkan, för då stöder de sverigedemokraterna. Ska bli intressant att se i vilken grad de är hjärntvättade med politisk korrekthet och följer rådet, det kan vara avslöjande. Som
Snaphanen säger:

"Om det är någon som är i desperat behov av en befolkning för att avsätta den, är det den svenska riksdagen. De skulle inte bara vara en barmhärtig gärning, det skulle rädda landet, om det längre är möjligt, och vara en vitalisering av ett döende folkstyre."

Många röstade på de borgerliga i hopp om att de skulle göra något åt den "politiskt korrekta" muslimska invandringen. Eftersom regeringen misslyckats med detta blir det förmodligen en sosseregering nästa gång. Det blir att hoppa ur askan i elden.

FRA-lagen till exempel, den var sossarnas idé från början. Justitieministern i den förra regeringen var personligen en av de mest drivande bakom trafikdatalagrings-direktivet. Det är därför ironiskt att han nu tillhör de mest aktiva kritikerna mot FRA-lagen.

Sagt om sossarna: "Ju suddigare partiets politik är för dagen, desto lättare är det ju i själva verket för väljarna att föreställa sig ett parti som klippt och skuret för de egna behoven."

I en socialdemokratisk regering kommer miljöpartiet att ingå, vilket är betänkligt med tanke på dess samarbete med islamister. Är det av rädsla för att avslöjas som vissa av deras företrädare är så ivriga motståndare till FRA?

Uppdatering: Nu protesterar sekularisterna mot att en teologisk kurs vid Lunds universitet inleddes med en gudstjänst. Men än sen då? Se mitt resonemang ovan. Inte nog med det: att Lunds universitet fått en kristen rektor är också kränkande för dessa ateistiska fundamentalister.

sds dagen

Resan till Saturnus i multikulturell version


Om man år 2008 vill kritisera religion, och väljer att inte sätta fokus på islam, då har man enligt min mening redan konverterat. 70-talets marxister hade åtminstone humor, skriver Uriasposten.

Det handlar om den nya danska animerade filmen
Rejsen till Saturn, baserad på det klassiska seriealbumet från 1977.

Sydsvenskan döper den fyndigt till Resan till Censurien:

"Rymdexpeditionen hamnar bland annat i himlen. Där blir den helige ande nerpinkad medan syndare jagas ut ur paradiset av en rasande och vilt svärande Sankte Per.
Men även om en av deltagarna i rymdexpeditionen – kocken Jamil – är muslim, så är islam fredad från filmmakarnas giftigheter."

Det hade annars varit en upplagd situation för satir av islam. Eller gjorde filmmakarna rätt? Eftersom islams paradis knappast ligger i himlen, snarare i helvetet, alla sköna jungfrur till trots, som ska trösta självmordsbombaren.

Återstår en film med de gamla vanliga politiskt korrekta klichéerna om kristendomen. En film som syftar till att göra folk till viljelösa dhimmis. Fanatiska muslimer tolkar självcensuren som en seger och får blodad tand att fortsätta sin terror


Glädjedödare

Elever kan få välja bort musik som ämne på gymnasiet. Vilka kommer att utnyttja denna möjlighet? Muslimer naturligtvis. Enligt deras religion lär ju musik vara fult. En irakisk kompositör berättade att anledningen till att han flytt till Malmö var att en musikerkollega till honom mördats och han själv hotats till livet. På en lapp som låg utanför dörren hade någon skrivit:

”Musik är förbjudet. Den som spelar musik ska dödas.”

Han tror att wahhabiter, en extrem islamisk rörelse, låg bakom. Wahhabiter, det är alltså den saudiarabiska varianten av islam, den som Usama Bin Ladin och talibanerna bekänner sig till, och som byggt moskéer i Europa för hundratals miljarder kronor.

Vad är det för några glädjedödare vi råkat ut för? Livet blir torrt utan musik. Gör experimentet att börja sjunga eller vissla när du är ute att gå, det är som att sätta filmmusik till tillvaron. Omgivningen och naturen får en djupare mening, naturligtvis ska man inte inbilla sig att det andar som talar, men det gäller bara att upptäcka sitt andliga gehör.

Musik är väl något privat som religiösa dogmer inte har med att göra? Men när man ställer frågan till muslimer blir de förvånade. Islam lägger sig i allting, musik eller för den delen sex, allt ingår i paketet.

"Det finns andra ämnen som vi anser att man absolut måste läsa i gymnasiet för att man ska bli en bra medborgare, få en god utveckling och en förståelse för den värld vi lever i," säger Anita Ferm, ansvarig för utredningen.

"Den värld vi lever i" blir allt mer islamiserad. Det skulle inte förvåna mig om det ligger muslimska påtryckningar bakom förslaget.

Uppdatering: Folkpartiet vill avskaffa möjligheten att få dispens från skolundervisningen med hänvisning till sin religion. Motiven för detta är bland annat att det ofta är flickor som lever i patriarkala förhållanden som tvingas avstå från till exempel gymnastik.

Pop Music iz Evil
Proletär vill bli Idol
Metal, babes och Allah

25 september 2008

Redan Första April?

PETA, People for Ethical Treatment of Animals uppmanar en av landets största glasstillverkare, Ben & Jerry's att ersätta komjölken i glass med människomjölk i stället.

Jag skojar inte! Brevet finns här.

De drar fram som exempel att en schweizisk restaurangägare ersätter 75% av den mjölk de använder i restaurangen med mjölk från ammande kvinnor.
PETA menar att övergången till människomjölk skulle bli skonsammare för kalvar och bättre främja människors hälsa.

Om inte PETA supporters tidigare tappat förtroendet för denna knäppskalleorganisation borde de göra det nu.

PETA har tidigare gjort sig kända som vandaler. De förstör privat egendom, bryter sig in i affärslokaler, de släpper ut djur som hela sitt liv levt i bur och inte kan jaga föda utan därför svälter ihjäl.
PETA påstod också att de tog hand om hemlösa djur för adoption men avlivade mer än 12,400 hundar och kattor under en sex-årsperiod. Deras medlemmar har arresterats därför att de slängt döda djur i sopcontainers.
De har gett pengar till dömda brottslingar och till the North American Earth Liberation Front (ELF), en FBI-certified "domestic terrorist" group ansvarig för dussintals brandbomber och dödshot.
Vem skänker pengar till denna organisation fylld av fullständigt vanvettiga individer?

Proletär vill bli idol


Fem professorer 
varnar för att Sverige
håller på att få ett 
lågutbildat manligt
proletariat men lyckas 
inte förklara orsakerna. 

Läs mer>>

Vapenstaden Kennesaw


Jag bor i en förstad söder om Atlanta men har släktingar norr härom i en annan förstad, Kennesaw.
Kennesaw har under de senaste 25 åren vuxit från 5000 invånare till närmare 30.000. En tillväxt så stor och snabb brukar alltid ge en avsevärd genomsnittsökning av antalet brott.

1982 instiftade man en stads-regel som beordrade alla hem i Kennesaw att ha ett vapen i huset. Fast folkmängden på den tiden var liten hade man en brottsstatistik som var bra mycket högre än landets genomsnitt.
Vapenmotståndare skrev brinnande artiklar om hur man var säker på att osämja mellan grannar skulle sluta i dueller och att staden skulle bli "mordhuvudstaden" i landet.

Verkligheten visar emellertid att kriminaliteten överlag har sjunkit i Kennesaw, trots att folkmängden ökat, och är nu under genomsnittet och en av de allra lägsta i hela atlantaområdet. Man har inte heller haft något mord på 25 år!

Jag vet att mina släktingar, trots den regel som instiftats, inte har något vapen i sitt hus men de har inte heller någon skylt på dörren som säger:
"Detta är ett vapenfritt hus"

Alla skolskjutningar som förekommit har skett just på de platser som man kallar "vapenfria zoner".
Cho Seung-Hui mördade 32 och skadade ytterligare 15 innan han sköt sig själv.
Jag är säker på att flera av dessa 47 offer skulle ha önskat att de haft ett skjutvapen tillgängligt.


En tanke som dykt upp under tiden jag tagit del av fakta om brott.
Finns det någon utredning som tittat på sambandet mellan brott och kommunala transportmedel?
Rent logiskt borde det förhålla sig så att antalet brott ökar i områden där det är billigt, snabbt och enkelt att röra sig mellan olika förorter och stortstadsområden och samtidigt kunna försvinna i mängden och förbli anonym.

Gej-festival i Sarajevo



Upprörda muslimer skanderade "Allah Akbar" och "Döda bögarna" när de på onsdagskvällen attackerade ett pridetåg i Bosniens huvudstad Sarajevo.

En dansk är inlagd på universitets­sjukhuset i Sarajevo efter att ha blivit angripen. Dansken är en av de svårast skadade, efter att unga män drog ut några av homofestivalens deltagare ur bilar och misshandlade dem.

Bosnien ska föreställa ett sekulärt samhälle men
imamer har mycket att säga till om och har uttalat förtäckta hot: "Vi kommer inte att ta dem i nacken på gatan, men vi måste säga: Det är omoraliskt, ett främjande av idéer som är i strid med religionen."

Bosniens stormufti
Mustafa Ceric har inte uttalat sig. Det gäller att hålla sig väl med EU om man traktar efter att bli kalif över Europas och all världens muslimer

Bild: Arne Anka

Svensk handel marknadsför ramadan och islam

Ibland får man gå över ån för att hämta vatten, jag menar över Öresund. Den danska bloggen Borgerlig bums uppmärksammar att gratistidningen Metro den 17 september hade ett Ramadan-tillägg med överskriften Ett mångkulturellt samhälle på framsidan. Sponsrat av Svensk Handel, som är Sveriges stora detaljhandelsförening.


"Det ser dejligt ut. Torkad frukt, sidenkuddar och en välklädd familj med barnet i centrum. Inte så mycket om religion här.

Men framsidan är bara sockret som skall få det bittra pillret att glida ner. Man talar om det mångkulturella samhället, när det egentligen handlar om ett knäfall för islam. På det sättet gör man alla invandrare till gisslan i främjandet av en religion. Dessutom en gammal kliché: invandrare reduceras till att spela rollen som ett slags spännande orientaliska kryddor för att se till att det finns fart och färg i det svenska samhället.

På sidan 4 lyfts lite av slöjan för att det handlar om annat än dadlar, nämligen religion:


Denna annons spelar på svenskt självhat, som det finns mycket av i Sverige:


Jag tycker att det är (minst) lika illa att förakta sin egen kultur som att vara respektlös mot andra. Det är inte ett tecken på uppriktigt intresse för främmande kulturer, när man marknadsför ramadan för att det kan öka försäljningen, eller för att man tycker att Sverige är för färglöst. Att man samtidigt främjar en förtryckande religion är en katastrofal dumhet."

Skriver Borgerlig bums. Läs det hela här.

40 000 ligister översvämmade gatorna i Köln

Från The Brussells Journal:

"Den senaste helgens händelser i Köln visar vad de europeiska konservativa har emot sig. En konferens som protesterade mot att turkiska islamister ska bygga en megamoské blev våldsamt avbruten av banditer som fått godkännande av de lokala myndigheterna i Tyskland och av tyska medier.

Internationella medier, inklusive så kallade "konservativa" media, har antingen inte skrivit om incidenterna i Köln eller gjort det genom att brännmärka de konservativa som "nynazister" och kallat banditerna för vanliga medborgare som tappert kämpar mot "nazismen." Ett exempel på det senare kan man hitta i
The Times of London.

En läsare av bloggen Gates of Vienna
kommenterar: ”Jag har en känsla av att leva i ett ögonblick av stor historisk betydelse, en vändpunkt som kommer att ses av historiker som en avgörande händelse i början av tredje världskriget”.

Min kommentar:

Ruskigt att just tyskar uppträder som en mobb. Varför blev det en Hitler i Tyskland? Därför att tyskarna inte var individualister. Dessa svartklädda ungdomar som kallar sig för antifascister beter sig som nazister. De odlar allehanda konspirationsteorier där Bush och Israel och "högern" är skurkar som måste bekämpas. Inte det minsta intresse av att sätta sig in i islamisternas planer, allt är sionisternas och kapitalisternas fel. Korthus av paranoida teorier som man inte får peta på för då blir innehavarna galna av irritation.

Det går liksom inte att tänka på två sätt samtidigt, nej islamisternas krig mot demokratin finns inte, det var ju ”vi” som började. Om man försynt säger 11 september viftas det bort som något ovidkommande och i stället dras en massa historisk bråte fram om Västerlandets skuld och liknande. Steget till islam är inte långt för dessa fanatiker.

Som jag skrev
tidigare: Det är en masspsykos när folk går man ur huse för att mobba på det här viset. Till och med Kölns borgmästare var ute och demonstrerade tillsammans med Antifa! Ett enormt grupptryck att visa upp sig på den "goda" sidan mot de "onda" som inte vill ha någon moské. Tyskarnas skuldkänsla för vad deras förfäder gjorde med judarna gräver deras egen grav.

Även i Malmö gick borgmästaren, kommunstyrelsens ordförande socialdemokraten Ilmar Reepalu, tillsammans med AFA i lördags, utan att skämmas. Ett illavarslande sammanträffande. Någon hjälp från sossarna mot sharia och islamisering är inte att vänta. Bara ett exempel: det var utrikesminister Anna Lindh som förvandlade Sverige till Turkiets bästa vän i EU. Vilken roll spelar muslimerna inom den svenska socialdemokratin?



Förmodligen skulle Che konverterat till islam. Latinamerika är en grogrund för omvandling. Zapatisterna i Mexiko har konverterat i stora mängder. Hizbollah är fast rotat i Venezuela. Bara att ersätta en en form av fanatism och radikalism med en annan. Vänstern har bytt Marx mot Muhammed.

Uppdatering: Två somalier som tänkte spränga ett flygplan greps på Kölns flygplats. När ska det politiskt korrekta etablissemanget i Köln vakna upp och inse att de stöder islams "heliga" krig?

24 september 2008

Vad hon tänkte säga

Både Hillary Clinton och Sarah Palin var inbjudna att tala i måndags vid ett protestmöte som hölls vid Dag Hammarskjöld Plaza. Protesten var emot Mahmoud Ahmadinejad och hans "dröm om att vara en agent i den Slutliga Lösningen---utrotningen av det israeliska folket."

Arrangörerna kom ihop sig med Clinton i sista stund och då återtog man också Palins inbjudan.
Följande är utdrag från det tal Sarah Palin planerade att hålla:

" Först måste vi lyckas i Irak. Om vi misslyckas med det kommer det att äventyra den demokrati irakierna har arbetat så hårt för att bygga upp och stärka extremisterna i grannlandet Iran. Iran har beväpnade och utbildade terrorister som har dödat våra soldater i Irak, och det är Iran som skulle ha nytta av ett amerikanskt nederlag i Irak.

Om vi drar oss tillbaka utan att ha åstadkommit ett stabilt Irak, kommer Irans nukleära ambitioner att stärkas. Om Iran skaffar kärnvapen kunde de dela dem i morgon med terrorister de finansierar, beväpnar och tränar i dag.
Iranska kärnvapen skulle utlösa en farlig regional kärnvapenkapprustning som skulle göra oss alla mindre säkra.

Men Iran är inte bara ett regionalt hot, det hotar hela världen. Det är den främsta statliga sponsorn för terrorism. Det stöttar världens mest onda terroristgrupper som Hamas och Hizbollah. Tillsammans är Iran och terrorister ansvariga för att ha dödat amerikaner i Libanon på 1980-talet, i Saudiarabien under 1990-talet, och i Irak i dag. De har mördat irakier, libaneser, palestinier och andra muslimer som har motstått Irans önskan att dominera regionen. De har förföljt oräkneliga människor bara för att de är judar.

Iran är ansvarig för attacker inte bara mot israeler, utan också mot judar som bor så långt bort som Argentina.
Antisemitism och förnekelse av förintelsen är en del av Irans officiella ideologi och mord är en del av dess officiella politik. Inte ens iranska medborgare är säkra från sin regering och dess hot mot dem som vill bo, arbeta, och utföra sin gudstjänst i fred. Politiskt motiverade kidnappningar, tortyr, död genom stening, piskning, och amputationer är bara några av de statligt sanktionerade straffen.

I morgon kommer Ahmadinejad till New York. I vårt land kommer han att utöva sin rätt till yttrandefrihet - en rättighet han förnekar sitt eget folk.
Vår uppgift är att visa världen hur han kan stoppas.

Vi måste samla världen och trycka på för verkligt tuffa sanktioner i FN eller med våra allierade, om Irans allierade fortsätter att blockera beslut i FN.
Vi måste börja med restriktioner för Irans raffinerade petroleum- import. Vi måste minska vårt beroende av utländsk olja för att försvaga Irans ekonomiska inflytande.
Vi måste inrikta oss på regimens tillgångar utomlands, bankkonton, investeringar, och handelspartner.

President Ahmadinejad bör hållas ansvarig för anstiftan av folkmord, ett brott enligt internationell rätt.
Tillsammans kan vi stoppa Irans nukleära program.

Senator McCain har avlagt ett seriöst löfte som jag stöder: Vi kommer aldrig mer att riskera att en ny Förintelsen uppstår. Och detta är inte en önskan, en begäran, eller en vädjan till Israels fiender. Detta är ett löfte som USA och Israel kommer att leva upp till mot en fiende som vågar testa oss. Det är John McCain löfte och det är mitt löfte.

Mer från hennes tal finns här

23 september 2008

Busen skaffar ändå vapen


Ny skolskjutning i Finland. Mördaren rörde sig över stora ytor i hela skolan och sköt ihjäl folk innan polisen kom, då sköt han sig själv. Om någon av personalen hade haft ett vapen hade mördaren kunnat stoppas, eller hur? Vapenförbud är alltså inte rätt väg.

Vaktmästare: jag sprang undan kulorna
Alla vet svaren om massakern
Vapenlagen skärps efter skoltragedin

Berits kommentar:

Både skjutvapen och knivar är förbjudna i Sverige och jag förmodar att Finland har liknande lagar. Trots att dessa lagar finns har de kriminella fria händer att härja som de vill. Drar mig till minnes rånet i norrra Värmland i våras när buset var så tungt beväpnat att polisen inte ens vågade följa efter dem av rädsla för en upprepning av Malexander. Båda länderna tillåter jägare, människor med tillstånd och träning att äga vapen. Hur många av dessa med jägarexamen utför väpnat rån? Varför kan man inte på samma sätt tillåta tränade människor med ett klanderfritt förflutet att bära vapen om de vill? Varför vågar man inte lita på att det finns andra ansvarsfulla vettiga samhällsmedborgare än bara jägare? Varför vill man inte tillåta att människor försvarar sig?

De skolskjutningar som förekommit i USA har skett därför att skolor är vapenfria zoner. Vansinniga människor är ändå så medvetna att de naturligtvis väljer ett sådant ställe där de kan åstadkomma maximal skada innan de tar sitt eget liv. Om vaktmästaren i den finska skolan haft vapen hade han inte behövt gömma sig i ett klassrum, han hade i stället haft möjlighet att rädda flera liv. Om gärningsmannen vetat att skolpersonalen förmodligen var beväpnad skulle han kanske inte ha valt att gå dit. I ett tidigare inlägg
"Försvara sig" har jag skrivit om detta. De största städerna i USA har haft de strängaste lagarna vad gäller vapenförbud och också flest våldsbrott. När man lättade på reglerna för vapeninnehav i dessa städer var det också där som man såg den kraftigaste minskningen vad gäller brott.

* * *
Uppdatering med anledning av kommentarer: Här är en kopia på Interpols statistik från 2001. Sverige hade det året dubbelt så många mord som USA per capita.

Svart och vitt



Om Obama förlorar valet är det därför att han är svart. Att hans mamma var vit räknas inte, han ser ju ut som en neger.
Gång på gång under denna kampanj kör man fram med "Ras" och det är alltid Demokraterna som drar upp det.
Om man påpekar att "kommunorganisatör" inte är mycket att komma med när det gäller arbetslivserfarenhet är man rasist eftersom de flesta organisatörer är svarta.
Någonstans skrevs det att Obama var mager och på något sätt, som jag inte förstår, ansågs det också rasistiskt.


AP-Yahoos senaste undersökning påstår att de "djupgående rasinfluerade farhågorna" kan kosta Obama valet.
Om Obama förlorar är det för att han är svart, det verkar man anse i Europa också.

Hans politiska åsikter, hans attityd, brist på erfarenhet och osäkerhet har ingenting med saken att göra.
Undersökningen kom framtill att en tredjedel av Demokraterna hyser negativa känslor gentemot svarta. Många tycker de är "lata" eller "våldsamma" och själva ansvariga för de problem de har. Dessa Demokrater säger att de är tveksamma till att rösta på Obama och att de håller med om åtminstone en av ovanstående omdömen.

Innan Biden utsågs till "Frälsarens" förste apostel figurerade han i pressen efter detta uttalande om Obama:
"I mean, you got the first mainstream African-American who is articulate and bright and clean and a nice-looking guy. I mean, that's a storybook, man." "Vi fick den första vanliga afro-amerikan som är en välformulerad och klipsk och ren och snygg kille. Det är som en sagobok."
(Jesse Jackson var inte särskilt glad över det.)

Videon nedan använder man som ett exempel på att det förekommer rasistiska insinuationer.
Frank Raines blev avskedad som ordförande och chef för Fannie Mae. Han var budgetchef under Clintons tid och har därefter figurerat som ekonomisk rådgivare för Obama-kampanjen.
Man säger att den visar två olycksbådande svarta män och en utsatt äldre vit kvinna och därmed spelar man på ras-känslorna.





Ett litet PS. om bilden längst upp.
För länge sedan såldes våffelmix kallad Aunt Jemima's våfflor där man visade en äldre svart kvinna som vispade smet. Det var emellertid fult och fick namnet "Slav i en låda".

22 september 2008

Fullständigt hänsynslös

Det har ryktas vilt under de senaste dagarna att Joe Biden kommer att dra sig tillbaka från sin position som Obamas vicekandidat och att man stoppar in Hillary i stället.
Anledningen är "hälsoskäl", Biden lider av kronisk huvudvärk efter alltför många hårtransplantationer?
Om något låter alltför bra för att vara sant är det oftast inte riktigt, men man kan ju hoppas. Tanken är roande.
Men varför skulle Obama ändra det viktigaste beslut han hittills gjort i den här kampanjen? Hans hustru Michelle skulle dessutom få spader. Hon skulle tvingas stå tillbaka som Rikets Första dam och det kommer hon inte att tillåta.
Obama skulle tvingas medge att han valt fel och han är en man som aldrig har några tvivel om sin egen förmåga

Han besök i Irak visar exempel på det. Under resan till Irak träffade Obama Iraks utrikesminister Hoshyar Zebari och föreslog att försena tillbakadragandet av amerikanska trupper till efter valet och tills en ny administration bildats i USA.
Obama sade att Bush-administartionen inte skulle fatta avgörande politiska beslut i detta "stadium av svaghet".
Obama vill vänta med att ta hem trupper tills efter valet när han kanske blir vald och kan dra fördel av beslutet. Så enormt cyniskt!
Det är också av den anledning man nu förhalar beslutet om oljeborrning så att Republikanerna inte kommer i god dager.

Imamer utmäter straff

Hos Spydpigen kan vi läsa:

Det framgår av TV-2 Nyheter 19/9 och tidningen Information, att 90% av alla polisrapporter i Vollsmose (Odense, Danmark) snabbt återkallas och slutar hos de lokala imamerna, som utdelar ett lämpligt straff.

Polisen menar att denna parallella rättspraxis undergräver deras arbete och låter brottslingar komma undan straff.

"Det finns brottslingar som aldrig får ett straff, enligt dansk lagstiftning," säger polisman Torben Aagard, "det finns ett rättsligt parallellt samhälle, som gör det mycket svårt för polisen att utföra sitt arbete.

Naturligtvis finns det många här ute som lever enligt dansk lag, men så länge de inte vågar inte stå upp mot de andra (dvs den islamiska filosofin), är det svårt att göra något", säger Torben Aagaard. Han anser att man använder pengar och ibland hot och våld för att försöka lösa konflikter internt i det muslimska samhället.

Enligt imam Abu Bashar löser många imamer granntvister, problem mellan män och kvinnor, etc. Muhammedanerne respekterar imamer, men inte polisen, sade han. Han kallas ofta till konflikter, för "det är en del av kulturen att lyssna till imamer, och därför har de stor makt - mer än polisen i vissa sammanhang. "
Frågan om våld vill han inte kommentera!

Som ni ser är den lokala politiska ledaren oenig med polisens åtgärder.

Muhammedanerne har länge arbetat hårt för att få sharia accepterat i Danmark.

Det började naturligtvis med konflikter som inte intresserar den allmänna danska befolkningen, det vill säga muslimska äktenskapsmål som skilsmässa och arv, så att danskarna kunde sova i frid.
("Sharias halshuggning och handavhuggning kan bara införas när vi skapat ett perfekt islamiskt kungadöme, säger shariarådets ledare i Storbritannien, Mohammed Shaid Raza).

Danskarna inbillar sig förmodligen också att om det händer något farligt som rör dem och landet kommer myndigheter och politiker att vidta åtgärder.

Men där tar de fel! Talesmän för politiskt-korrekta politiker och extremvänstern, i form av Organisationen DEMOS, meddelade genom PET (säkerhetspolisen) att det som var farligt i Danmark och kunde provocera terrorism, var de människor som kritiserat islam och motsatt sig islamiseringen av Europa och därmed EU:s underkastelse under de arabiska länderna (Eurabia-projektet).

PET lärde oss under 2007 att "imamer kan förhindra radikalisering" och att "Koranen kan förhindra terrorism".
Islam är en oerhört användbart verktyg, som kan stärka ansträngningarna för att bekämpa terrorism, predikar det troende PET.
Islam är fredens religion. Se bild!

Religionens återkomst i islams skepnad


Det talas om "religionens återkomst" men till skillnad från i Öst har religionen i Väst aldrig tillåtits kontrollera den politiska sfären. Redan historieskrivningens fader Herodotos, 484-425 f.Kr. såg historien som en kamp mellan två civilisationer, två sätt att förstå politisk makt.

Skillnaden bekräftades när Jesus som svar på frågan om det var rätt att ge kejsaren skatt sade: ”Ge kejsaren det som tillhör kejsaren och Gud det som tillhör Gud” (Luk. 20:25).

Med Thomas Hobbes, 1588-1679, börjar den stora separationen mellan politik och religion. "För att förstå politiken och människan behöver­ man, enligt honom, inte veta något om Gud. Eftersom bara människor är religiösa, måste också religionens orsak finnas hos människan," skriver Daniel Braw i
SvD.

Antingen man förlägger separationen mellan politik och religion till 400-talet f.Kr. eller till det första århundradet av vår tideräkning, eller till 1600-talet, så handlar religionens återkomst i politiken om islam och inte om kristendomen.

Allah är INTE den samma som Bibelns gud

Dominoeffekt

En finanskris som den vi ser början på just nu skapas inte över natten.

Under Clintons tid byggde Demokraterna upp ett program som man kallade "Community Reinvestment Act" och det var så det började och Bush lät det fortgå.

Man uppmanade banker att skapa bostadslån för människor som inte var kvalificerade för lån. Man behövde inte lägga in något eget kapital, räntan var låg eller obefintlig under det första åren. Lånen skulle sedan skrivas om och eftersom man utgick ifrån att husen ökat i värde kunde man låna mer pengar.
Den enskilde bankmannen fick också bonus beroende på antalet lån som beviljades.

Politiker tvingade den privata banksektorn att ge lån till människor som aldrig annars skulle passa in i bilden som ansvarsfulla låntagare.

Än så länge är det "bara" banker som faller som korthus men aktiebörsen visar en enorm rädsla och man befarar en krasch.

Optimisterna säger : "Nu är det dags att gå in och köpa, aktiemarknaden kommer alltid tillbaka, det har den gjort förut.
Titta vad som hände 1987; inom 1.5 år hade de som köpte då en 50-procentig vinst. Efter kraschen 2002 återhämtade man sig också inom 1.5 år och vinsten var 40%."

Detta är sant, men man glömmer att nämna 1929.
Den kraschen varade i 13 år.
Anledningen till att den varade så länge var att REGERINGEN ingrep. Vad vi ser nu i de sk. "räddningsaktionerna" är att regeringen ingriper i megaformat.

ALLA politiker föreslår regeringsinblandning och ingripanden som hindrar naturliga och nödvändiga justeringar för att eliminera de tidigare felaktiga åtgärderna.
De belönar felaktiga beslut, omdömeslöshet och misslyckanden!

De möjligheter och maktmedel de har att genomföra denna vansinnighet är att beskatta, belåna och trycka mer pengar.
Produktiva människor är redan beskattade upp över öronen.
Vem ska man låna av? De globala källorna har sinat.
Återstår att trycka mer sedlar vilket innebär ökad inflation (M3) vilken har accelererat ända sedan 2002.

Den ökade kostnaden för energi tas inte längre med i beräkningen av konsumentprisindex vilket gör att man kan visa inflationssiffror runt 3-5%. Den verkliga inflationen ligger troligen närmare 11-12%.

Vi måste komma ihåg att alla "pappersbaserade" tillgångar vi har inte är något annat än ett löfte. Det inkluderar aktier, obligationer, pantförskrivningar och sedlarna i plånboken. När man håller något av dessa papper i handen litar man på att den som avlade löftet ska hålla det.

Nästa monster på väg att falla är AIG, ett jättestort försäkringsglomerat där regeringen nu går in och nationaliserar = belönar misslyckande.

Under de nuvarande omständigheterna tror jag att dröjer länge innan vi ser en återhämtning.

21 september 2008

Tangenttryckningar

De stora nätaktörerna skapar sitt eget FRA. Den nya versionen av webbläsaren Explorer registrerar och sparar våra tangenttryckningar. Dina lösenord och nummer till bankkonton lagras hemma hos Bill Gates. Även Googles webbläsare Chrome har övervakningsfunktion.

Tack ska du ha, varken den eller FRA vill vi ha. Prova
Safari i stället. Nu i Windows också.

Uppdatering: Carl Bildt har bytt sida och övergått till Mac.

Tillbaka till naturen

Amerikanen i gemen ser kostnaden för energi och beroendet av utländsk olja som en av de stora frågorna i årets val.
Förbudet mot att borra vid kusterna upphör den 1 oktober och om det ska förnyas diskuteras av politikerna. Demokraterna och de Gröna förhalar eftersom man inte vill att Republikanerna ska få sin vilja fram och därmed vinna väljare.

Under det senaste året har amerikanen kämpat med skyhöga priser på bensin och gas och bönat och bett om utökad borrning i Atlanten, Pacific and Gulf kusten, där 80% av resurserna finns.

Demokraterna vill att vi ska tro att de stöder borrning vilket de i själva verket inte gör men allt man kom fram till i tisdags var ytterligare förhalning. Man kan tänka sig att borra 100 till 200 miles utanför kusterna.

De marxistiska miljöfanatikerna som tex. Earth First har hittat sin taleskvinna i Nancy Pelosi och konsekvenserna av den livsstil de förespråkar är sorgliga.
Deras självsvåldiga motstånd mot konventionellt jordbruk och GM-odling, deras orealistiska inställning till energi och deras totala förvirring när det gäller biobränslen tvingar oss till ett levnadssätt som vi inte har råd med och de fattigaste länderna kommer att bli ännu fattigare.
De sätter sig själva på en sorts moralisk plattform och anser sig ha rätt att bryta lagar enbart för att protestera.

Drar man ut konsekvenserna av deras planer och önskemål vill de att vi ska bo i en lerhydda och laga mat över öppen eld, ingen belysning, ingen medicin, kommunikation eller underhållning.
Och vi ska gråta över döda träd!



Jag undrar om de gråter varje gång de äter en morot?

Från Malmö till Köln

Malmö har invaderats av sjupartialliansens stormtrupper AFA, Antifa, Attac, Arg vänster, Asociala socialister, Gröna för antivåld osv. Det är den socialdemokratiska kommunstyrelsen som bjudit in dem. Därför fick polisen order att inte ingripa fast vandalisering och misshandel begicks framför deras ögon:

”En man som träffades av glassplitter blev arg och kastade tillbaka en sten mot demonstranterna. En grupp av dessa rusade fram och började misshandla mannen. Poliserna, som stod tjugo meter därifrån, gjorde ingenting.”

I staden
Köln i Tyskland har våldsvänstern dragit ihop tiotusentals maskerade kravallturister från hela världen i syfte att misshandla deltagarna i en kongress mot islamiseringen.



Allt började med planerna för Europas största moské i Köln 2006. En stor majoritet av invånarna i Köln är minst sagt skeptiska till denna konstruktion. Den envisa och arroganta attityden hos den turkiska religiösa myndigheten DITIB, det faktum att minareterna ska bli högre än Domkyrkans torn, samt den tilltagande turkiseringen av staden har lett till dagens situation där medborgarrörelsen Pro Köln försöker höja sin röst med starka ord mot moskén.

Våldsvänstern drar ut mot Pro Köln under slagorden "Solidaritet med muslimerna" och "Ned med Tyskland". Det viftas till och med med sovjetiska flaggor! På plakatet på bilden står "Har vi ingenting lärt av nazitiden?" På den frågan kan man svara ja, men inte som demonstranterna tänkt sig. Det är en masspsykos när folk går man ur huse för att mobba på det här viset. Till och med borgmästaren är ute och demonstrerar tillsammans med Antifa! Ett enormt grupptryck att visa upp sig på den "goda" sidan mot de "onda" som inte vill ha någon moské. Tyskarnas skuldkänsla för vad deras förfäder gjorde med judarna gräver deras egen grav.

Vad skriver den tyska pressen om vänsterhuliganernas stoppande av kongressen: "Seger för de demokratiska krafterna i denna stad" !?

De politiskt korrekta journalisternas värld är upp och ner. Mobbens våld kallas för demokrati, fascism för anti-fascism.

Även i Malmö gick borgmästaren (kommunstyrelsens ordförande) den ledande socialdemokraten Ilmar Reepalu tillsammans med AFA utan att skämmas.

European Social Forum i Malmö: