03 oktober 2008

Ligistfasoner


Politiska kandidater och partier lägger ner enorma pengar på radio-TV och tidningsannonser för att sprida sitt budskap och för att hitta hål i motståndarens rustning.
Det senaste ansträngningarna från Obama-kampanjen att stoppa meddelanden de inte tycker om, är att ta till hot och trakasserier mot de som publicerar annonserna.

Obama ber nu polismyndigheten i Missouri att aktivt stoppa alla som publicerar "vilseledande" annonser om Obama.
Obamas "sanningsgrupp" ska se till att alla fattar att Obama är kristen och att han vill sänka skatten för alla som tjänar mindre än 250,000 per år.
Men inte nog med det, de kommer att "gå efter" alla som inte följer Missouris etiska lagar.

Varje litet county i USA har sin egen Sheriff som är politiskt vald. Enbart Missouri har 115 sheriffer med egna polisstyrkor som de kan skicka ut för att skrämma tidningsredaktörer och ansvariga vid lokala radio och TV stationer.

Missouri guvernör Matt Blunt är ytterst upprörd och menar att Obama grovt missbrukar brottsbekämpande myndigheter:

"Detta missbruk av lagen genom att hota andra är en förolämpning av Jeffersons mest heliga principer och ideal. Jag kan inte tänka mig något mer kränkande än att använda statens makt för att beröva amerikanen hans medborgerliga rättigheter.

Det enda tänkbara syftet med detta meddelande från Obama-kampanjen är att skrämma människor från att uttrycka sig i en fri och öppen debatt. Att undertrycka stöd och donationer till konservativa organisationer, att strypa all kritik av Obama, att undertrycka annonser om hans förslag till högre skatt och att kväva all kritik på TV, radio, internet, bloggar, e-post och dagliga samtal om valet."


Stanna upp ett tag och tänk till om vad som kommer att hända om den sortens människor får tillgång till Vita Huset.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Trots att Obama har skrivit 2 självbiografier är vissa delar av hans liv utelämnade. I början på 90-talet, när han kom tillbaka till Chicago var han inblandad med Bill Ayers, en för detta ledare av Weather Underground, en organisation som jämförts med German Baader Meinhof gänget. Ayers och hans fru var anklagade för terror aktivitet 1980, men blev frikända pga av ej godkänd wiretap. De erkände innehav explotionsmaterial. Tillfrågad sa Obama att Ayers endast var någon som bodde i grannskapet. Hans kampanjledare sa att deras barn gick is samma skola. Ayers barn är 28 och 31, medan Obamas är 6 och 9. Kanske Ayers barn har svårt för sig.

Berit sa...

När Obama var stats senator var han också styrelseledamot i Chicago Annenberg Challenge, som grundades av kommunisten och gangstern Bill Ayers.
Obama har tom. angett det som referens i sin meritlista.
Bill Ayers som tillbringade 11 år med att tillverka bomber, hota civila och uttryckte sin beundran för Charles Mason, gav ett stort insamlings party för Obama i sitt hem.

Anonym sa...

Titta in pa hemsidan, allt man vill veta om Obama finns med:
http://www.dontvoteobama.net/

Anonym sa...

"The Second Amendment " kommer kanske väl till pass snart.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.