05 november 2008

Vem vann var?

Den ende som åt detta sig gotta
är bin Laden i sin grotta

Stort jubel på stan
från var Taliban

Kommentar från Östra Ölands fria horisont
till det amerikanska presidentvalet9 Kommentarer:

Anonym sa...

Oh vad sura ni bittra fox-indoktrinerade bloggare på denna siten måste vara nu. :0) OBAMA!
-Peter

Knute sa...

Fox News går inte att se i Sverige, finns varken på kabel eller satellit. Indoktrineringen får Sveriges Television sköta ostört.

Anonym sa...

I mitt hus byttes BBC World ut mot fox så kallade news. Så där har du som så ofta fel.
Dessutom kan du se dom på nätet med. Antar att hannity o colmes är favoriter i blivande för dig om du ej sett dom innan, en konservativ (hannity) o en "liberal" (Ha!) (colmes) som gnabbas o låtsas vara "fair and balanced"
-Peter

Knute sa...

Så jag tar "ofta" fel därför att jag inte vet vad Peter kan se för TV i sitt hus?
BBC och CNN och SVT är lika partiska som Fox News, fast åt vänster i stället för höger.

Berit sa...

Peter, om du tycker att Colmes inte är en "flaming socialist" så undrar jag med förskräckelse var på den politiska skalan du befinner dig.

Anonym sa...

FoxNews *är* "fair and balanced".

http://journalism.org/node/13307

midgardsjarlen sa...

Om peter pan håller sig till sagorna på sin barnkanal och låter oss vuxna vara ifred med viktigare ting så slipper han smisk. Föresten e de väl dags för lilla gubben att ta nappen i mun och lägga sig. nattinatti!

Anonym sa...

Berit: Jag anser hela vänster-högerskalan förlegad. Jorden är rund! 360 grader! Borde skalan mätas politiskt är vänster-höger otillräckligt. Jag är typ, liberal-kapitalistisk realist med humant perspektiv samt extremt frihets och integritetstänkande. Tror genuint att världen inte har råd med att satsa på fel saker som oändliga krig o sanslösa vinster för företag som tex energibolagen i Sverige som i en oligopolliknande marknad sätter fri marknad ur spel. Ja sån e jag.

Midgardsjarlen:
Oooh, Verkar som du ÄR sur o kinkig efter Obamas seger.

-Peter

Berit sa...

Oj Peter, det var allt en presentation som heter duga!
Om du kategoriskt avvisar höger-vänsterskalan som förlegad, hur kommer det sig att du så lättvindigt stoppar in Hannity och Colmes i "fack"?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.