25 januari 2009

Australias Most Wanted - Samir Abu Hamza

Hets mot folkgrupp!

Denne man, Samir Abu Hamza, hetsar mot 50% av jordens befolkning och manar till våldtäkt och misshandel av dem.


Om ni ser honom i ert kvarter ring genast 112!


Mer info.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Islams rätta ansikte. Inget för människor som vill leva i en demokrati och utan förtryck. Jag förstår inte att intervjuerna kunde hålla sig så lugna. Vad får ni se,

En brittisk mulla som säger rakt ut att han aldrig kan fördöma sina muslimska bröder vad dom än gör. Vi som inte har underkuvat oss Islam är lovliga byten och får skylla oss själva om vi är råkar hamna i ett av deras attentat.

Det andra är ett inslag om en jude som konverterat till Islam? och som vanligt så är det oss kvinnor hans fanatiska hat riktar sig. Han säger åt intervjuaren att han måste se till att hans kvinnor inte klär sig som horor. Professorn fräser tillbaka att det är inte han som klär sina kvinnor utan att dom klär sig själva då vi lever i en fri värld.

Vad är det som gör dessa fanatiker så rädda för oss kvinnor? Är det någon som kan svara på det? Hur kan man vilja leva i en värld utan ömsesidig kärlek, åtrå och respekt mellan män och kvinnor Vilket torftigt liv dessa män måste leva.

http://se.youtube.com/watch?v=XIoFiDE2awM&feature=related

http://se.youtube.com/watch?v=i74ZnwEuEMg&feature=related

MissSweden

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.