08 januari 2009

BLOGGEN MUSLIMSKA FRISKOLANS AVSLÖJANDE!

Nu skriver vi 2009 och befinner oss i Sverige, men när man läser den utmärkta bloggen Muslimska friskolans artikel "Regering spionerade på bloggen" känner man att man lika gärna kunde befinna sig i Sovjet 1959 eller i Theran idag.

Muslimska friskolans bloggpost som jag länkar till är ganska lång, men läs den för tusan i sin helhet! Läs, begrunda och ta ställning till vad som måste göras. Man skall inte ta till överord, men de tendenser och faktiska händelser som redovisas, visar tydligt på hur vi lever i en tid som man om ett antal decennier kommer att referera till och säga "Det var då det avgjordes. Det var då det blev som det blev".

Hur det skall bli är ditt och mitt ansvar. Än så länge spelar demokratin roll och kan användas för att skapa en bättre framtid. Kasta inte bort din röst 2009 och 2010 av slentrian, slapphet, gammal vana, oengagemang eller någon annan idiotisk anledning. Om allt går åt h_e måste andra åtgärder till, men låt oss för allt i världen inte hamna där! Lär av historien och stäm i bäcken istället för i ån.

Länkadress till artikeln på Muslimska friskolan:

http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2009/01/regering-spionerade-p-bloggen.html

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Här börjar lukta "Stora Journalistpriset".
Verkligheten överträffar dikten....
/Hellboy

LP sa...

Bloggen Muslimska friskolan har länge imponerat.

Synd att jag inte kan säga detsamma om de muslimska friskolorna.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.