18 januari 2009

Dra politisk fördel av allt som tänkas kan

Borgmästaren i New York, Michael Bloomberg, höll en presskonferens där han tackade alla som var "först på plats" i räddningsarbetet vid flygplanskraschen på Hudsonfloden.
Bakom honom radade de upp sig, poliser, brandmän, kustbevakare,dykare, helikopterpiloter, hamnanställda, medicinsk personal.....
Den som naturligtvis hyllades som den verklige hjälten var planets kapten, Chelsey B. Sullenberg, men de som sedan var först på plats och utförde största delen av räddningsarbetet var kaptenerna och besättningen från de privatägda färjebolaget som trafikerar floden.
Dessa två kaptener försvann i mängden av alla uniformer som skulle ta åt sig äran och nämndes knappt.
När man tittar på en mängd bilder från olycksplatsen ser man att det är NY WATER WAYs färjorna som är där och plockar upp människor. De skickade ut 14 båtar till hjälp. Inte förrän planet nästan försvinner ser man polis och kustbevakningsbåtar.

Media letade först efter en möjlighet att kunna skylla olyckan på Bush-administrationen men kom sedan på bättre tankar. Olyckan orsakades av Global Uppvärmning!

Kanadagässen föredrar Westchester County, där förresten Clintons har köpt ett hus vid en av de 60-tal golfklubbar som tillsammans med gässen har ökat i antal sedan början av 1990-talet. De förorenar i parker, golfbanor, trädgårdar och alla andra gräsbevuxna områden men är skyddade enligt lag och får inte skjutas, fångas eller störas på annat sätt.
Det är emellertid oväsentligt, de skulle ha dragit söderut nu om det inte varit för Uppvärmningen!

Dags att plantera in ett antal rävar i stan'.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.