30 januari 2009

FBI lyssnar äntligen på mig

Federal Bureau of Investigation (FBI) har avbrutit alla kontakter med the Council on American-Islamic Relations (CAIR) därför att man har en "växande oro" om att den muslimska opinionsorganisationen har rötter i ett Hamas-nätverk.

CAIR är den mest inflytelserika muslimska gruppen i landet och de processar ständigt mot företag och enskilda individer som anklagas för att diskriminera och förolämpa muslimer.
Beslutet att avsluta kontakterna med CAIR bestämdes i hemlighet i somras när federal åklagaren förberedde för en andra rättegång mot Holy Land Foundation for Relief and Development (HLF), en islamisk välgörenhetsorganisation som i november befanns skyldig till att ha skickat mer än 12 miljoner dollar till Hamas.
CAIR och dess ordförande emeritus, Omar Ahmad, omnämndes som icke-åtalade konspiratörer i HLF fallet. Båda Ahmad och CAIRs nuvarande nationella verkställande direktör, Nihad Awad, avslöjades genom telefonavlyssning när de deltog i möten med den Hamas-relaterade organisationen . Under vittnesmål beskrev FBI agent Lara Burns CAIR som en front organisation.

USA anser att Hamas är en utländsk terroristorganisation, och det har varit olagligt sedan 1995 att ge stöd till den.

Beslutet att avsluta kontakterna med CAIR är en betydande politisk förändring för FBI. I flera år har FBI arbetat med den nationella organisationen och dess undergrupper för att hantera muslimers oro över risken för hatbrott och andra civila kränkningar som följd av 11 septembers terroristattacker år 2001.

2 Kommentarer:

txtr sa...

Mycket goda nyheter!!!

Knute sa...

CAIR's grundare Omar Ahmad försvarade år 1999 självmordsterrorism:

"Att kämpa för frihet, kämpa för islam, det är inte självmord. De dödar sig själva för islam."

http://www.worldnetdaily.com/news/article.asp?ARTICLE_ID=52184

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.