17 januari 2009

Irrlära


* I Chicago har man slagit rekord med nio dagar av snöfall i följd och en temperatur på -20 C.

• I Jackson County, Alabama, kommer man att drabbas en rekordlåg temperatur i kväll , -18 C. Det är nära mitt hem.

• Columbia, Missouri upplever den kallaste temperaturer på 23 år.

• Och Europa talar om "den värsta köldknäppen i decennier."

År 1971, skrevs Al Gore in vid Vanderbilt Divinity School, där, han (enligt Bill Turque, författare till "Inventing Al Gore,") fick F's i fem av de åtta klasserna han deltog i under tre terminer.
Inte överraskande fick han aldrig någon examen från den religiösa skolan. Så, efter att ha misslyckats med studierna gick han in i familjeföretaget, som var politik. Men han förlorade tydligen aldrig sin önskan att bli pastor och eftersom han inte kunde få en examen i traditionell bemärkelse, "lät han berget komma till Mohammed" och uppfann sin egen kyrka. (Så som andra gjort före honom!)

Resultatet blev Kyrkan av den Globala Uppvärmningen. Med Gore som dess överstepräst, tog det inte lång tid att upprätta trosprinciper och inte heller att brännmärka dem som vägrade att dyrka.

Men nu verkar det som solfläcksaktiviteten har minskat och resultatet har blivit en gradvis avkylning av jorden. Faktum är att 2008 kan bli det första "kallaste året" under detta århundrade.

Fortsätter det så här måste vi tilläggsisolera på vinden och byta fönster.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.