07 januari 2009

"Kom ut" och stå för ditt sanna jag!


Det nordiska folkets framtid beror varken på regeringen eller en okontrollerbar ödesbestämd "utveckling". Våra framtida livsbetingelser, vår materiella och psykiska miljö, om vi ska vara lyckliga eller olyckliga, beror på svenskarnas personliga mod i vardagslivet - modet att i alla sammanhang stå för sin personliga, fullständigt ärliga syn på invandring och mångkultur i Sverige.

Den nuvarande "flyktingpolitiken" vilar på det psykologiska förtryck som svenska folket frivilligt underkastat sig. Det började år 1945 i och med Tysklands fall. De allierade segrarmakternas massiva av-nazifiering begränsades inte bara till Tyskland-Österrike. Direkt efter kriget bedrevs det klappjakt på nazistsympatisörer i de nordiska länderna. Ett fullständigt skräckvälde rådde i Danmark och Norge där t.o.m. tonårsflickor som umgåtts med tyska soldater var lovligt byte för mobben.
"Tysketöserna" fick sina huvuden rakade, misshandlades och i vissa fall dödades av "motståndsmän". "Tyske-ungar" (barn till norska/danska flickor och unga tyska soldater) fick uppleva ett helvete under hela sin uppväxt eftersom de blev mobbade och på andra sätt plågade av allmänheten. Myndigheterna såg mellan fingrarna på förföljelsen av "tyske-ungarna" och deras mammor.

I Sverige blev folk som stött nationalsocialismen socialt utfrusna och mobbade. Vänsterpöbeln fick inofficiellt mandat att praktisera sin ondska. Från myndighetshåll vidtogs administrativa åtgärder för att göra livet svårt för f.d. tyskvänner. Dagstidningar piskade på stämningen och mängder av sympatisörer till Tredje Riket gjorde avbön i hopp om att rädda sin karriär och sociala situation.

Samtidigt började den kontinuerliga informationskampanjen om tyskarnas koncentrationsläger. Bilder på uppgrävda lik och magra lägerfångar flödade över landet. Att ha nationalsocialistiska sympatier innebar att vara medskyldig till massmord i Tyskland.

Vi som var med på 1940-, 1950- och 1960-talet vet vilken skräck människorna hade för att på minsta lilla sätt antyda något som en paranoid allmänhet kunde tolka som icke-hat mot Hitler och Tredje Riket. Inte ens uppenbara lögner om tyskarnas gärningar tordes ifrågasättas. Man låtsades tro på rövarhistorier om lampskärmar av människohud och tvål av människofett. Ett enda förmildrande ord om Hitler kunde förstöra karriären. Alla tävlade om att torgföra sin avsky för nazismen och allt den stod för.

Under 1940- och 1950-talet drabbades även inhemska kommunister av förföljelser. Under kriget hölls många i fångenskap, enbart på grund av sina politiska åsikter. Efter kriget utsattes de för mobbing av fackföreningar, företagare och myndigheter.

Svenskarna var nu politiskt kuvade. Alla visste vilka åsikter som var förbjudna och tillåtna.
Socialdemokraterna var herrar på täppan. De förkunnade de goda och rätta för folket. Den socialistiska demokratin blev den nya guden.

Nu började byggandet av den totalitära demokratin. Inte bara folks åsikter skulle styras, även deras ekonomi och privatliv. Skatterna höjdes gradvis (från totalt 20,9 % år 1950 till 55,7 % 40 år senare) för att göra medborgarna beroende av det politiska systemet.

För att säkra greppet om politiken anställdes under 1960- och 1970-talet en armé av socialdemokrater/marxister inom den offentliga sektorn, främst vid socialtjänsten (socialdemokraterna hade nu gått långt till vänster och tolererade de flesta kommunistgrupperingar). Till journalistutbildningarna sållade man noga fram rättrogna vänsterradikaler som hade till yrkesuppgift att förkunna socialismens lyckosamhälle.
Detta låg både i socialdemokraternas och de unga akademiska kommunistorganisationernas intresse.

Under 60 år har svenska folket hjärntvättats med marxistiska trosatser. Dessa trosatser innefattar t ex att alla människor föds lika i begåvning och karaktär. Skulle de på något sätt bli olika så är det miljön, inte arvsanlagen som skapat olikheterna. Några raser finns inte, och någon generell intellektuell skillnad mellan de raser som inte finns, finns inte heller. Det finns heller ingen mental skillnad mellan män och kvinnor. Homosexualitet är normalt, om man är kvinna eller man är en social konstruktion. Onda människor finns inte heller (sedan Hitlers död). Det är samhällets och andras fel när folk begår mord, stöld och andra brott. Ett Sverige med nästan enbart nordisk befolkning och gemensam kultur och livsstil är inte bra. Mångkultur med stor befolkning från mellanöstern och Afrika är nödvändigt för Sverige. Den enorma brottsligheten och det dominerande socialbidragsberoendet bland invandrare som förvandlat fina bostadsområden till laglös slum, beror på rasistiska svenskar.

Alla har samma människovärde, oavsett om det är en pedofil styckmördare eller en idealistisk läkare som utan lön hjälper sjuka och fattiga människor i ett krigshärjat land. Du har själv ingen rätt att behålla den lön som du jobbar ihop, staten ska ha minst hälften för att ge dessa pengar till andra medborgare eller utlänningar. De bästa besluten fattas i demokratisk anda, d.v.s. i grupp. Den högsta formen av statskonst är grupparbetet mellan de nuvarande riksdagspartierna, dvs riksdagen.

Att tycka något annat är avskyvärt, antidemokratiskt, rasistiskt, nazistiskt och ska med alla medel bekämpas anser de styrande politikerna, den offentliga tjänstemannakåren och journalisterna inom press, radio och TV.

Har du en annan åsikt än det politiska och mediala etablissemanget? Du är inte ensam. Hundratusentals, kanske miljoner, svenskar ser med fasa på hur Sverige snabbt förvandlas till ett laglöst, fattigt, olyckligt, moraliskt och intellektuellt degenererat samhälle. Det är en plikt för varje anständig svensk att nu protestera mot massinvandringen och etablissemangets kapitulation för utomeuropeiska invandrares etablering av medeltidskultur i Sverige.

Varför är det då bara en liten minoritet som protesterar?
Därför att majoriteten är feg. Flera generationer svenskar har kuvats under ett socialt förtryck och ärvt sin rädsla att gå emot det man tror är allmänna åsikter. Nu har vi kommit till vägs ände. Ska vår livsstil och kultur överleva så måste i princip varje svensk man och kvinna "komma ut" och bekänna sin ärliga syn på de mångkulturer som nu växer som cancersvulster ut från Rosengård, Tensta, Hammarkullen, Rinkeby och 145 andra större invandrarområden där majoriteten lever på bidrag i stället för att jobba.

Tidigare var homosexuella livrädda att "komma ut" om sin medfödda läggning. De var rädda att deras sociala situation skulle raseras till ett helvete om de inte låtsades vara heterosexuella. Till slut tog några, och sedan massor av dem, modet att stå för sina rätta jag. Resultatet blev att både etablissemanget och folk i allmänhet nu accepterar och respekterar dem.

Den enormt mäktiga och fruktade sovjetstaten föll utan inbördeskrig samma vecka som folkmassorna tordes uttrycka sin antikommunism offentligt.

Om alla motståndare till mångkultur i Sverige öppet "kom ut" så skulle etablissemangets åsiktsförtryck omgående vändas till det motsatta; av självbevarelsedrift skulle politikerna och journalisterna omgående vända kappan efter vinden och deklarera sitt motstånd mot mångkultur. De blev nu deras tur att vara rädda för opinionen.

Visa att du är en man bland riktiga män,/ en kvinna som aldrig accepterar importerat kvinnoförtryck. Du kommer att må mycket bättre när du ser dig i spegeln som en människa med civilkurage, inte en räddhågad slavsjäl. Din fru/man, vänner, arbetskamrater och andra bekanta kommer att respektera dig mer än tidigare. Oavsett vad de nu säger.

Nils-Eric Hennix

15 Kommentarer:

Anonym sa...

Det var förbanne mig det finaste jag läst sen jag konfirmerades!

Anonym sa...

Det absolut bästa jag läst på länge MVH:Lasse.

LP sa...

Mycket bra artikel!

Den beskriver bla mycket bra hur PK-ismen växte fram och tog sitt järngrepp om oss.

Dock kan jag ställa mig lite undrande till:

"Homosexualitet är normalt..."

som följs av:

"Tidigare var homosexuella livrädda att "komma ut" om sin medfödda läggning. De var rädda att deras sociala situation skulle raseras till ett helvete om de inte låtsades vara heterosexuella. Till slut tog några, och sedan massor av dem, modet att stå för sina rätta jag. Resultatet blev att både etablissemanget och folk i allmänhet nu accepterar och respekterar dem."

Det kan kännas lite otydligt huruvida du tycker det är OK att privatpersoners sexualitet är just en privatsak eller ej, när man läser de två passagerna i samma text.
Normalitetsbegreppet behöver man kanske inte snöa in på, det blir gärna kvistigt om man försöker finna en absolut normalitet. Att begreppet finns och används kan vi bara konstatera. Dock kan man konstatera att för den homosexuelle är det förmodligen ofta trevligt att inte bli betraktad som onormal. Ordet "avvikande" kanske är OK, men att bli kallad onormal, är inget jag kan tänka mig att någon trivs med.
Men, om någon är onormal enligt någons normalitetsbegrepp, så är han det. Då kan man antingen välja att tiga om detta (av hänsyn) eller att påpeka det (för att vara helt ärlig). Så är det bara.

Personligen väljer jag att bedöma vad som är moraliskt acceptabelt, istället för att använda det svåra normalitetsbegreppet. Jag vet mycket väl att jag i en annan kultur kan kallas onormal, och även om ödmjukhet inte är min paradgren, så är jag kanske (lite) ödmjuk då det gäller detta. Ingen har hittills lyckats förklara för mig varför homosexualitet är omoraliskt, så tills vidare håller jag mig till att det är moraliskt acceptabelt även om jag inte är bög själv.

På tal om tyskeunger. Det finns en ganska känd sådan - Annefrid Lyngstad från fd ABBA. Lyssnade på en radiodokumentär om det för några år sedan tror jag. Hittade info om det på Wikipedia:

"Frida was born in Bjørkåsen, a small village Ballangen, near Narvik, in the north of Norway, as a result of a liaison between 19-year-old Synni Lyngstad (19 June 1926 - 28 September 1947), and a (married) German officer, Alfred Haase (born 1919), just before the end of the Second World War and the German occupation of Norway. Lyngstad's father returned to Germany when his troops were evacuated.

In early 1947, Lyngstad, her mother, and her maternal grandmother, Arntine Lyngstad, left her birthplace because of fear of reprisals against those who had dealings with the Germans during the occupation. This could entail not just insults, but also forced separation of infants from their parents and relatives (see War children and Lebensborn)."

Läs hela på:

http://en.wikipedia.org/wiki/Anni-Frid_Lyngstad

Anonym sa...

Problemet är att folk har blivigt så självgoda och media ochs tats indoktrinerade att dom kan inte ens skilja mellan rätt och fel utan en politiker eller en lagbok.

Sedan förfäras folk över att samhällets moral och ideal håller på försvinner.

Bästa man kan göra är att bränna riksdagen och införa direkt demokrati.

Samma gäller globalt i dom globaliserade teknokrat länderna.

Dags för förändring,, dags och sluta låta sig utnyttjas av rovgiriga krafter som styr oss till vår egen undergång till fördel till monopol och ren girighet hos några få styrande maktelitens familjer.

Vi vill alla samma sak,.
Slippa vara ensama och vara lyckliga.

Vi är bara en anpassning av våran omgivning och tankarna är en product därav.

Allt följer lagarna ... Lagra energi....Överföra energi...Producera energi = Orsak och verkan = anpassning och balans.

Balans i allt utom människan.

Jorden är run men i vår känslomässiga intelligens är den fortfarande platt.

vi avskärmar oss från varandra sätter folk i fack och drar gränser.
göder nationalism utan att isne anpassningen och vad kultur eller ras är produkten av.

Människans förmåga till självinsikt är patetisk.

Men som tur är håller världen på och vaknar.

Immigration och ekonomi har alltid använts som ett medel och orsak och föra befolkningen mot varandra och uppehålla en med hat tankar gentemot sin nästa så man inte inser att politikerna själva är psykopater ,, likaså gäller det ekonomiska systemet i denna orwelliska skitvärld som våran indoktrinerade idioti har tillåtigt,.

JAg förstår jesus när han sa: förlåt dem för att dom vet icke vad dom gör.

Roten till alla brott och varenda konflikt på denna planet är Osämja och Falsk kunskap.

Det man inte förstår diskriminerar man.
Det man inte inser skrämmer en.

Allt är ett

Anonym sa...

Tack gode Gud för internet så vi vilseförda svenskar kan nås av sanningen och tack för dina klara tankar.Visst har svensken kuvats och blivit ett åtlöje,inte underligt att de "hungriga" invandrarna gör som de behagar de möter ju inget motstånd! För mig står hoppet till 2010, låt oss väcka folket, låt oss mobilisera och vända utvecklingen bort från det multikulturella helvetet./Ulvsdotter

Anonym sa...

Svar till LP. Om homosex är normalt eller inte, moralist eller inte har inget med de homosexuellas framgång genom att "komma ut".

Homosexualitet är onormalt enligt naturen som skapat en normalitet genom hona och hane. Eftersom homosexualitet är medfött så är det dumt och omoraliskt att förfölja dessa människor. Folk har i alla tider lagt sig i andra människors sexliv, vilket jag anser vara fel. I dag har vi förföljelse av män som köper sex. Varför ska inte karlar som t ex genom ålder, fulhet, handikapp, social inkompetens mm inte får tag på en kvinna, kunna betala för sitt naturliga sexbehov? Det är i alla fall inget som politiker ska lägga sin näsa i blöt om. Låt var och en sköta sitt sexliv så länge de inte ofredar andra.
N-E Hennix

LP sa...

@n-e hennix

Jag håller på det hela taget med dig. Visst kan man se homosexualitet som onaturligt om man menar att sex alltid skall syfta till förökning.

Nu vet jag av egen erfarenhet att det inte är så, och särskilt som ung grabb var jag nog ganska glad över att inte behöva känna skam över mitt masturberande, eftersom jag inte tyckte det var onaturligt då jag spillde säden på marken.

Hur som helst, devisen "sköt dig själv och skit i andra" är ganska användbar ibland. När det gäller vad folk frivilligt sysslar med i sängen kan den ofta vara passande.

Anonym sa...

Mycket läsvärt M.V.H. Jan Anders

Unknown sa...

http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken#comment-14175

Det demografiska argumentet att åldersstrukturen nödvändiggör invandring är mycket tvivelaktigt. Förutom våra åldringar kommer vi ju att få försörja en väldig massa arbetslös invandrarungdom, så vad var poängen?

Personligen har jag ingenting alls emot mångkultur, tvärtom ger det hela samhället ett vidvinkelperspektiv som åtminstone jag finner berikande, och som jag tidigare klargjort finner jag det idealt önskvärt med en ickediskriminerande invandringspolitik, låt vara att jag respekterar människor av motsatt åsikt.

Men det är inte moral saken gäller utan brännande ekonomi. Det handlar om invandringens kostnader. Den som grundligast utrett dessa är Jan Ekberg, som gjort beräkningar under alternativa scenarion och visat att kostnaderna mycket starkt beror av klonjunkturen, och vilket scenario har visat sig korrekt? Jo, sämsta tänkbara! Invandringen kostar hela Sverige skjortan, Sverigedemokraterna får rätt i sak, och så enkelt är det, vilket vanligt folk har fullkomligt klart för sig.

Icke så de makthavare, som själva på intet sätt bär kostnaden för sina egna missgrepp men däremot öser skit över det folk som dignar under detsammas börda, framför allt de fattiga, som själva alldeles saknar politisk representration. Invandringsfrågan klargör vad svensk politik egentligen handlar om: en beklämmande dragkamp mellan två högerblock, och frågan om vad som för den fattige infödde svensken är pest och vad som är kolera står i själva verket mycket öppen.

Allt hänger samman! I ett läge närdet politiska etablissemanget mangrant överger de breda folklagren är det oundgängligen nödvändigt att förskaffa sig klarsyn i fråga om de verkliga förhållandena. Då är eftertryck och upprepning av nöden för att människorna äntligen ska börja någonting förstå. Decennier av massinvandring drivs naturligtvis inte alls av makthavarnas idealitet, utan av ett krasst och hänsynslöst klassintresse. Det är de rikas och mäktigas tydliga strategi: söndra och härska. Massinvandringen är huvudinstrumentet härvidlag. Så än en gång, här har ni alla bakgrund och förklaring till alltihop:

http://www.newsmill.se/artikel/2008/09/02/om-de-okande-klyftorna-i-det-svenska-samhallet

---

Bonus 1
Bonus 1

Jag flaggar för min nyöppnande blog med ambition att presentera frispråkigt och intellektuellt högtstående material i skilda ämnen.

http://skyddsrummet2.blogspot.com/

Bonus 2: mina wallpapers.

http://www.wallpapergate.com/author1815.html

http://www.wallpaperbase.com/author/Kraxpelax

http://screenfonds.blogspot.com/

Bonus 3: min poesi.

http://kraxpelax.blogspot.com/

http://poeter.se/poetHome.php?writerId=21077

- Peter Ingestad, Solna

Anonym sa...

De enorma kostnaderna för invandringen är inte huvudfrågan, utan bara ett resultat av den intellektuella och moraliska nedgången som massinvandringen innebär. Det finns en direkt koppling mellan en befolknings generella IQ och landets välstånd. Se "IQ and the wealth of nations" av Lynn & Vanhanen. IQ-nedgången har redan börjat i rasande fart vilket kan ses på ungdomars allt sämre betyg och allt fler skolbarn i särskolor och andra institutioner. Trots tidigare brist på arbetskraft var 90 % av två befolkningsgrupper arbetslösa eftersom de inte klarar av att arbeta resp. inte vill göra det. Däremot är dessa grupper bland de med största barnafödandet i Sverige.

LP sa...

@n-e hennix

Mycket bra påpekande!

Jag har flera ggr försökt påpeka att det största problemet inte är den rena kapitalförstöringen som invandringspolitken innebär på kort sikt. Ett lands värden, tillgångar och potential måste mätas med flera parametrar än bara årets BNP och utlandsskuld!

Det du skriver belyser det verkliga problemet. Vad händer med det intellektuella, men också det kulturella kapitalet, då den mångkulturalistiska ideologin får härja fritt som nu? Risken finns att Sverige på sikt blir ett land där framtidens intellektuellt och ekonomiskt starka nationer som tex Kina, kan exploatera våra naturresurser och erbjuda extremt underbetalda jobb som vi till slut måste ta för att inte svälta ihjäl.

Det krävs en plan, marknaden kan lika lite som socialismen, ensamt utforma planen för framtiden. Det krävs en helhetssyn för Sverige och för att en sådan skall kunna utformas krävs en fungerande nationell gemenskap och tillit. Mångkulturalismen förhindrar detta.

Anonym sa...

Hela N-E Hennix resonemang faller på att han inte en enda gång nämner USA-hatet. Han menar att i och med att nazister och i viss mån kommunister motarbetades efter andra världskriget skapades ett psykologiskt förtryck. Må så vara, även om jag inte ser det stora problemet med att motarbeta totalitära ideologier. 1950-talet var trots allt årtiondet då den västliga civilisationen i angosaxisk tappning hyllades.

Det verkliga psykologiska förtrycket kom på 1960-talet då USA började demoniseras och ord som frihet och demokrati började missbrukas. Gamla övervintrade kommunister vaknade till liv och förförde ungdomen, ungefär som i vår tid.

Bortsett från den dubiösa historieskrivningen är emellertid Hennix beskrivning mycket träffsäker, t ex liknelsen med när de homosexuella kom ur garderoben, eller när Sovjetstaten föll samman på en vecka.

Så, kom ut och stå ut för ditt sanna jag, om ditt sanna jag är att vilja kämpa för frihet och demokrati, mot totalitära läror som kommunism, nazism och islamism. Annars kan du lika bra stanna i garderoben.

Knute sa...

Kraxpelax, är verkligen massinvandringen något kapitalisterna avsiktligt åstadkommit för att söndra och härska? Om man ser på befolkningsexplosionen i världen så är massinvandringen inget att förvånas över. Jag tror snarare att det är så att det är något som ekonomiska och politiska makthavare passivt låter hända.

Därför är N-E Hennix uppmaning om att "komma ut" så angelägen. Folket, människorna måste spjärna emot massinvandring av muslimer, det som felaktigt kallas för mångkultur medan det i själva verket är islamisk monokultur.

Knute sa...

Därmed inte sagt att man nödvändigtvis måste uppge sin anonymitet på nätet och bli en offentlig person. Alla passar inte som politiker.

Anonym sa...

Mycket bra!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.