24 januari 2009

Malmö: tortyrfritt Guantanamo med frigång

Röda korsets center för tortyroffer i Malmö kan ta emot fångar från Guantanamo. - Vi har kunskapen, säger centrets chef Barbro O´Connor. President Obama och EU:s utrikesministrar gnuggar händerna, tänk att vi hittat några nyttiga idioter som ställer upp, snart är problemet ur världen.

Malmöborna borde protestera mot Röda korsets terrorexperiment. Hur har Röda korset tänkt sig det hela? Avancerad avprogrammering av fångarna så de inte återfaller i terrorism? Är Röda korset mutade med saudiska oljepengar? Har al-Qaida och muslimska brödraskapet någon hållhake på dem?

Malmö har fått sin beskärda del av radikal islamism, bråk kring källarmoskéer och Rosengårdskravaller. Nyligen avslöjades att al-Qaida i Algeriet experimenterat med att använda böldpest som vapen. Det gick emellertid inte så bra, 40 av dem dog. Det är minst sagt dumt att ta hit sådana jihad-krigare.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Många av dem som släppts från Guantanamo har återfallit till terrorismaktivitet. - Men detta spelar ju ingen roll för oss i Sverige. Så länge vi kan välkomna ännu fler galningar så är allt bra! ....Det är en konstig känsla att upptäcka att man ur djupet avskyr sitt eget land och i princip allt som det representerar.

Anonym sa...

"Terrorism" är inte det benämningen på den utökande demokratiska friheten som de som har ansvar vill sopa undan motsättande åsikter? Jag gillar inte terrorism då det drabbar allt och alla, men om man är cynisk så kanske det har en plats i världsordningen. Vem är då berättigad att avgöra? Jag tycker att det inte är ett enkelt problem, för ett problem är det uppenbart.

Kanske ska man lyssna? Vad vill "terroristerna" egentligen? Vill de påverka orättsvisor i världen?

Anonym sa...

Hur vill terroristerna rätta till "orättvisorna"? Svar: Genom att döda alla judar!

Lisa/

Anonym sa...

Lisa, jag spekulerar på ett högre plan. Varför har de som är utsedda att ha makten verkligen makt? Varför är deras handling berättigad? Terrorister och de erkända makthavarna spelar ett spel känns det som. Och vi alla andra är spelpjäser. Som sagt en knepig fråga.

Anonym sa...

Ja tycker attt de en bra idè om bara dom kunde då hamna i samma fina område som de styrande....

Vi normala männsikor som dagligen får stå up med all kriminalitet omkring ska tydligen bara le och gå vidare... Upp o jobba sen hem o kolla på tv sen upp o jobba igen...

Jag gissar att fler o fler har vaknat upp och insett att om vi inte sätter stopp för denna politik så e de så gott som kört för detta landet.... Ingeting kommer sedan att spela någon roll längre... helt plötsligt är du minoritet..och det kommer inte finnas någon av politiker från de etalblerades sida som kommer stå upp för att skydda eller främja din grupp.. inga lagar kommer att stiftas inga byråer ´kommer att startas...

Anonym sa...

Varför inte ta emot några av dem som suttit oskyldigt fängslade i Guantanamo? Till och med USA har ju erkänt att de av "misstag" eller "slarv" skickat oskyldiga dit.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.