09 januari 2009

Moralisk jämförelse

Lika säkert som att solen går upp varje dag, lika förutsägbart är det att världens etablerade nyhetsförmedlare fortsätter att trumpeta ut det omoraliska i israeliska militära operationerna i Gazaremsan. Man värderar och kritiserar de fruktansvärda lidande som en "oskyldig" civilbefolkning utsätts för. Dessa påståenden bör granskas närmare.
Invånare på vissa adresser i Gazaremsan har fått ovanliga telefonsamtal i samband med att israeliska flygangrepp började på lördagen - en uppmaning om att de och deras familjer bör lämna sina hem så snart som möjligt för sin egen säkerhets skull.

Mer ovanligt än det inspelade meddelandet är att en person som talar arabiska ringer och identifierar sig själv som en person från den israeliska försvarsmakten.
Genom att leta fram uppdaterade Gaza telefonnummer, varnar Israels underrättelsetjänst de civila palestinier i Gaza som lever nära Hamas lokaler att de kan skadas om de inte flyttar på sig.
I vissa fall kommer inte varningen per telefon utan från broschyrer som släpps från flygplan över utvalda områden [eller via textmeddelanden till mobiltelefoner].

Sådana varningar eliminera klart inslaget av överraskning, men för Israel är det av betydelse att minimera civila offer, och inte bara av humanitära skäl.

Ställ dessa uppgifter i kontrast till den scen som man kan se i ovanstående video. Det är uppenbart att detta inte är isolerade händelser. Tyvärr avskräcker det väl inte de personer som är förutbestämda att fördöma Israel för att de bortser från den svåra situationen som den oskyldiga arabiska befolkningen" utsätts för. Majoritet av den befolkningen röstade på kandidater med anknytning till Hamas, en terroristorganisation vars stadgar uttryckligen förbinder sig att mörda alla judar.

Så länge som du tror på myten om att det går att förhandla med en fiende som svurit på att döda dig, kommer blodsutgjutelserna att ständigt återkomma

Titta också på denna video från "I Mitt Sverige"


1 Kommentarer:

LP sa...

Citat från en annan video:

We desire Death and you desire Life"

http://www.youtube.com/watch?v=RTu-AUE9ycs&feature=related

Börjar mer och mer att låta som de mest hängivna SS-soldaterna och de japanska soldaterna mot slutet av andra världskriget; fanatism, övertoner, extremism, oförnuft, dödslängtan osv.

Kan det vara de 72 väntande jungfrurna som lockar så starkt. Synd bara att det kanske rör sig om en feltolkning av koranen, och att det i själva verket talades om vita russin.

http://gluefox.com/orel/koran.shtm

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.