16 januari 2009

O.S.A.

Man beräknar att Obamas installationscermoni kommer att kosta över 100 miljoner dollar. Kanske så mycket som 150 miljoner!
President Bush har begärt att man ska vidta planer för katastroftillstånd i Washington eftersom man förväntar sig stor publiktillströmning.

Jag minns hur man kritiserade Bush-invigningen som kostade runt 40 miljoner; kallade det onödigt och slöseri med pengar och då var vi inte ens i en lågkonjunktur.
Nu är det i stället lovord, Go-for-it! Fantastiskt! Enastående!
Vem ska designa Michelles klänning?

150 miljoner dollar! Tänk så mycket AIDS medicin man skulle kunna köpa för det ; tänk så många svältande barn som skulle kunna matas; malariamedicin; brunnar för dricksvatten....

Obamas bror i Kenya som bor i ett skjul och lever på en dollar om dagen kunde få ett riktigt hus.
Hans faster som lever på socialvården och befinner sig illegalt i landet kunde få ett "green card". Det kan man köpa i Chicago om man bara har pengar och kontakter.

För att vara säker på att ha Gud med sig har man inbjudit olika sorters predikanter som ska leda böner. Rev. Sharon Watkins, den första kvinnliga ordföranden Christian Church (Disciples of Christ), tre rabbis, som ska representera de tre viktigaste grenarna av American Judaism och sist men inte minst Ingrid Mattson, en kanadensisk konvertit , professor i islam och President of the Islamic Society of North America (ISNA).

Mattson
är övertygad om att det inte finns några terrorist- celler i USA, hon försvarar Wahhabism och jihadister, anser att Sharia lag ska införas, vill censurera yttrandefrihet, påstår att muslimska kvinnor har samma rättigheter som män, försvarar Talibans agerande.

Med andra ord ett sorgligt exempel på hur Islamism har trängt in i amerikanska universitet och även i USAs politik.

3 Kommentarer:

Svensk chekchouka sa...

Jag gillar din blog och länkar dig pâ min om det gâr bra.

Berit sa...

Tack svenska chekchouka, det går så bra så!
Läst igenom en del av dina två bloggar. Intressant!
Fortsätt och ge oss inside information.

Anonym sa...

Jag tror Obama börjat inse hur svårt hans jobb kommer att bli. Häromdagen sa han att han vill skapa “en känsla av ansvarstagande i Washington”. Jag tror han förstår att skapa verkligt ansvarstagande aldrig kommer att ske. Så att skapa en “känsla” av det… det vore fantastiskt!

Jay Leno via http://erixon.com/blogg/?p=2100

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.