22 januari 2009

Översvämning av politisk korrekthet (=islamisering) förstör Holland

Den kände holländske politikern Geert Wilders åtalas för hets mot folkgrupp därför att han gjort jämförelser mellan islam och nazismen, mellan Koranen och Mein Kampf. Vad i all sin dar, det är väl på universiteten och inte i domstolarna som det ska avgöras om det ligger någon sanning i hans påstående.

Winston Churchill, mannen vars ståndaktighet räddade världen från nazismen, sade om Mein Kampf: "Här var den nya Koranen för tro och krig."

Adolf Hitler var inspirerad av islam och såg likheterna: "Den muhammedanska religionen skulle ha passat oss mycket bättre än just kristendomen med dess slappa tolerans."

"Vi vet inte om Hitler kommer att grunda en ny islam. Han är redan på väg, han är lik Muhammed. Känslorna i Tyskland är islamiska, krigiska och islamiska. De är alla berusade med vild gud. Det kan vara den historiska framtiden." C.G. Jung år 1939

Den arabiske stormuftin (högste uttolkare och verkställare av sharia-lagen) Amin al-Husseini bodde i Berlin som Hitlers gäst under andra världskriget. Hans inflytande var avgörande för det tyska beslutet att förinta Europas judar.

Definitionen på fascism är att använda våld i stället för argument. Det är fascistiskt att låta domstolar i stället för vetenskap bestämma vad som är historisk sanning. Nu bekräftas Churchills spådom om att framtidens fascister kommer att kalla sig antifascister. Den politiskt korrekta lagen om "hets mot folkgrupp" är inget annat än en täckmantel för islamisering av Europa.

Budbäraren ställs inför domstol medan jihadkrigarna och judehatarna går fria. För övrigt är det fel av media att kalla Wilders för högerextremist. Det är inte han som hetsar, det är de som följer Koranen som gör det.

Även Sverige håller på att översvämmas. "Ett folk byts ut," skriver Beska droppar. De svenska födslarna är färre än dödsfallen. Likväl växer landets befolkning. Till skillnad från den svenska befolkningen.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Kan du inte hitta översättningarna på dessa citaten och skicka dem till PVV dvs Frihetspartiet. Det kommer nog att hjälpa Geert Wilders fall. Hur skall de kunna argumentera mot Churchill och Hitlers egna ord?!

Anonym sa...

"Definitionen på fascism är att använda våld i stället för argument."
Har aldrig sett en seriös forskare som har en sån definition. Måste tyvärr be om en länk eller nånting, de flesta andra definerar fascism som en specifik politisk rörelse.

"Det kommer nog att hjälpa Geert Wilders fall. Hur skall de kunna argumentera mot Churchill och Hitlers egna ord?!"
Ja, man kanske inte heller i vanliga fall tar Hitler som sin enda sanningskälla? Och kolonisatören Churchill som släppte senapsgas på kurder och andra jobbiga underfolk. Men å andra sidan är jag ingen "frihetspartist"...

mvh
Johan JK

Anonym sa...

Få höra nu - varför kom lagen om hets mot folkgrupp till?

Var det onda förtäckt islamistiska politiker som utarbetade och röstade igenom den i riksdagen?

Knute sa...

Lagen missbrukas av islamister för att införa sharialagar och kvinnoförtryck. Vad tror du händer om vår förste jurist i slöja, Cherin Awad, förvägras att bära den i domstol? Naturligtvis är Diskrimineringombudsmannen framme. Ingen likhet för lagen här.

http://canuteocean.blogspot.com/2009/01/cherin-awad-halal-tv-fundamentalisten.html

Knute sa...

Karen Blixen (Breve fra et land i krig, 1948):

“Mon der vel nogensinde har været noget som dette Tredie Rige? Af de foreteelser, som jeg i mit liv personlig har kendt til, er den, der kommer det nærmest, Islam, den muhamedanske verden og verdensanskuelse. Ordet Islam betyder hengivelse, det er vel det samme, som Det Tredie Rige udtrykker i sin håndoprækning: Din i liv og død.
…Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre selvfølelse: Den rettro står over alle vantro, een rettroende sjæl er mere værd end hele verdens guld. Den er i sit væsen klasseudslettende som Det Tredie Rige, den ene muhamedaner er, om han er vandbærer eller emir, ligeså god som den anden. Den har et vældigt sammenhold og stor hjælpsomhed de troende imellem - 10 % af din formue skal du give til de trængende af Islam, og det er ikke almisse, men en gæld du betaler.

I sine ritualer har Islam lighed med Det Tredie Rige: de rettroende får ikke tid til at blive fremmede for hinanden. Nogle ting i “Min kamp” ligner kapitler i koranen…”

“Breve fra et land i krig” af Karen Blixen, 1948

http://faqts.homestead.com/Islam.html

http://danmark.wordpress.com/2009/01/26/karen-blixen-breve-fra-et-land-i-krig-1948/

Kaibigan_ko sa...

Somliga bloggare anser att det är viktigare att protestera mot Wilders än att protestera mot att flickor skjuts för att de vill gå i skola eller att flickors mördas för de vill bestämma över sin egen kropp.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.